26. tammikuuta 2011

Jailhouse Rock

Söin tänään lounaaksi kokonaisen mikroruuan. JIHUU! Olokin kohentui, kun vihdoin sain kunnollisen määrän ruokaa sisääni. Edellisestä ateriasta, yhtä puuroa lukuunottamatta, ehtikin kulua 8 tuntia vaille viikko.

Pahoinvointi on loppunut, mutta en ole uskaltanut palata Panacodiin. Toistaiseksi olen pärjäillyt Panadolilla ja Voltaren Rapidilla. Juuri nyt tuntuu olevan jonkinlainen suvantovaihe: kurkku on kipeä, mutta lääke toimii. Kutina kurkussa on järkyttävä! Kurkku on ihan paksujen katteiden peittämä. Voin vaan kuvitella, kuinka peitteiden irtoaminen sattuu. Toisaalta meinaan tulla välillä hulluksi, kun peitteet saa tuntemaan, että tukehdun.

Tänään on kyllä ollut paras päivä leikkauksen jälkeen. Olenkin käyttänyt pienen pirteän hetken omiin harrastuksiini. Sairasvalittelut sikseen ja päivän aiheeseen...

Muut tekevät lupauksia, että tuhoavat kangasvarastoja. Nolona ajattelin tehdä lupauksen, että minä yritän tehdä kesken olevat ompelukset valmiiksi. Nyt esittelyssä ensimmäinen:


Satunnaisilla kaavoilla Marimekon "tilkuista" tehty raitapaita. Kaula-aukossa ja helmassa perinteinen resori. Edessä harmaa formula silityskuva. Vasta valmiissa paidassa huomasin, että edessä on pieni reikä ja se korjaantui näppärästi silityskuvalla. Mielestäni siitä tuli kiva lisä.

Meillä on nyt jokaisella pojalla tälläinen vankila-asu: raitapaita ja mustat farkut. Esikoisella ja keskimmäisellä on Marimekon paidat. Kuopus on kuitenkin kaikkein onnellisin inmate, koska hänen paidassaan on formula. Minäkin olen lämmennyt mustavalkoiselle, vaikka hitaasti se on käynyt. Kivaa vaihtelua poikien vaatekaappiin.

Ja sitten lopuksi meidän Jailhouse Rock kuvasarja. Oikeaan fiilikseen pääset klikkaamalla videon päälle ja volan täysille :)







6 kommenttia:

  1. Voi miten mainioita kuvia. Aivan tuli hymy naamalle itsellenikin noita katsellessa. Niin helluset vankilakundit sulla siellà ;)
    Kiva kuulla, ettà tànààn on ollut parempi pàivà ☺

    VastaaPoista
  2. No niin, selvästi alkaa rouva paranemaan, kun ompelukset kiinnostavat!

    Etkä sä enää mitään Panacodia tarttekaan, joten unohda se. Itse olen kerran ottanut k.o. lääkettä ja tulin puolikkaasta (250mg) ihan pöllyyn. Yritin siis käyttää sitä yskänlääkkeenä (kodeiini!) ennen omia talvihäitäni, mutta muutin suunnitelmia, kun koeannos pisti mut hihittämään. Ajatella, jos joutuisi vetämään kokonaisen gramman kerralla - mutta toisaalta eihän sitä syödäkään kuin tarpeeseen.

    VastaaPoista
  3. Kyllä tässä tänään tuntuu, että elämä taitaa voittaa. Pirteän parin tunnin aikana sain yhden kortin melkein valmiiksi ja samalla löytyi nuo hukkateillä olleet silitysmerkit. Ja tadaa -valmis paita.

    Täytyy sanoa, että mulla myös tuo Panacod saa pään pöllyyn. Harmi ettei millään mukavalla tavalla. Mitään ei pysty lukemaan ja telkassa joku Kauniit ja Rohkeat tuntuu liian nopeasti etenevältä :) Positiivisena puolena voin todeta, että hyvin nukutti Panacodilla. Mähän söin sitä ohjeen mukaan 4*500mg/vrk. Toivottavasti pärjäilen ilman sitä.

    Olisi muuten ollut aika unohtumaton vihkiseremonia, kun morsian olisi ennen tahdon sanomistaan saanut pienen hihityspuuskan. Tai hihitellyt papin puheiden päälle :)

    VastaaPoista
  4. Voi mahoton miten somia nuoria miehen alkuja:))Siinä on joskus tyttölapset ihmeissään!
    Kiva että jo ruoka maistuu:))

    VastaaPoista
  5. Wou, mahtoi mikroateria maistua maailman parhaalta herkulta! :D Kuulostaa vahvasti siltä, että jäät henkiin, hyvä sä!

    Kakkonen ja kolmonen on niin ihanana nuissa kuvissa, johan noista tulee hyvälle tuulelle ilman musapläjäystäkin :)

    VastaaPoista
  6. Voi miten riemastuttava kuvasarja mamman pikku gangstereista!! Kiva kuulla että voit o vähän paremmin.

    VastaaPoista