22. tammikuuta 2011

p*skarteluhaaste #74

Enpä olekaan osallistunut p*skikseen pitkään aikaan. Tämän viikon haasteena oli käyttää valokuvaa. Kortti on saajalleen jo annettu, mutta kuvia siitä en ole aikaisemmin julkaissut. Kortti on tehty hyvälle ystävättärelleni vauvaonnittelukortiksi. Kukkien keskellä on valokuva pienestä ja suloisesta neidistä.

Valokuvat kortista on otettu pienokaisen kotona sen jälkeen, kun isosisko on hiukan tutkaillut ruusua. Ekassa kuvassa on värit vääristyneet, mutta siitä näkyy kokonaisuus. Ja seuraavasta kuvasta näkyy sitten värejä vähän enemmän.Hakusessa oli hiukan rokimpi vauvakortti kuin perinteinen vaaleanpunainen hempeys. Mutta silti halusin mukaan niitä perinteisiäkin elementtejä. Itse tykkään kokonaisuudesta. Kukat on embossattu, taustaa väritelty distresseillä lähinnä vihreällä ja punaisella. Alla voimakkaan väristä punaista paperia, molempien papereiden reunat on ressattu voimakkaalla kädellä. Vielä koristeeksi vähän kiekuraleimaa, timantteja, crackle accenttia ja yksi isohko ruusu.

Olo on tällä hetkellä aika kurja. Nukkumaan pystyn noin 3 tunnin pätkissä, sitten pitääkin nousta juomaan ja syömään jätskiä. Sitten pysyn hereillä tunnin ehkä kaksi ja vaivun takaisin horrokseen. Nyt yritän syödä ensimmäistä ateriaa -jäähtynyttä puuroa :( Kaikista mömmöistä huolimatta pieni kuume on myös noussut. Ja koko suu haisee käyneelle punaviinille, sellaiselle pullonpohjalla muhineelle. Puhumaan en pysty yhtään, mutta silti onnistuin laittamaan lapset päiväunille. Saas nähdä miten menee iltanukutus...

2 kommenttia:

  1. Onpa ihana kortti! Oikein onnistunut. Saajaperhe oli varmasti mielissään.

    Voi, kuulostaa kauhealta toi sun olo. Onneksi saat päivisin levätä ja vaikka askarrella, jos jaksat. Tsemppiä toipumiseen!

    VastaaPoista
  2. Voi mahdoton mikä ihanuus:))
    Pikaista paranemista!!

    VastaaPoista