1. maaliskuuta 2010

Vedenalaispaita + p*askis#28

Haaveenani on ollut perusompelutaidon hankkimisen lisäksi se, että oppisin aplikoimaan. Kova on ollut hinku tehdä jotain LipFish tyyliin, niinkuin jokin aika sitten moni muukin teki. Tänään istuin ompelukoneen ääreen harjoittelemaan.

Aplikointi oli niin ihanaa puuhaa, että aion toteuttaa teidän kaikkien suurimmat kuvafantasiat maaliskuun aikana.

Sarkasmi sikseen. Aplikointi sucks. Oli vielä vaikeampaa hommaa kuin muistinkaan. Tähdet menee. Aion pitäytyä ihan muissa hommissa. Ja meidän ipanoiden aplikoinnit tulee joltain homman paremmin hanskaavalta :)

Periksihän en tietenkään antanut. Paita piti tehdä, vaikka hampaat irvessä. Uskon, että keskimmäinen diggaa tuosta ja kehtaan tunnustaa tekeleen omakseni.
 
Kalat ja ruohot olen painanut Folk Art Fabricilla, mustekala aplikoitu vanhasta potkarista. Silmät ja suu painettu. Paita H&M liru trikoo.

Ja sitten p*askarteluhaasteeseen.

Haasteena kolmen kuviopaperin kortti. Mun mielestä noi käsintehdyt paperit, joissa niitä kuituja vilistelee sinne tänne on kuviopaperia :) Kortti on menossa kiitokseksi kahden pienen pojan perheeseen. Yökuvaus on taas syönyt vähän värejä.Pitäisköhän oikeaan yläkulmaan lätkäistä vielä kukka? Oikeaan alakulmaan tulee kiitos, kunhan saan niitä ääriviivatarroja...

Antibiootit ovat taas tehneet tehtävänsä ja kroppa alkaa kulkea eteenpäin. Vaikka viikko alkoi tahmeasti ehdin kuitenkin rakentaa jättimajan, lukaista kaksi pokkaria, kirppistellä, lounastella, käydä isompien poikien ja Hanna ja Mimon kanssa tsekkaamassa Aarne Alligaattorin. Ja niin se on taas uusi viikko edessä, hyvää viikkoa Sinulle!

3 kommenttia:

  1. Kauniita molemmat! Toi lohikäärme on kyllä metka:)

    VastaaPoista
  2. no hitsit, taisi kommentti mennä väärään kohtaan.

    kiitos siis ihanasta kortista!

    VastaaPoista