5. maaliskuuta 2010

Mokailua

Tämä mokailu on marinoitunut hyvän aikaa tuolla keskeneräisten pinossa, niin hyvän aikaa, että on jo vähän nafti esikoiselle. Käyttöön menee kuitenkin, koska esikoinen odottaa loppusilitystä kieli pitkällä.

Tämän tarina on sellainen, että löysin kangasta Huuto.netistä nimimerkiltä Taikatuulia (kivoja kankaita myynnissä jatkuvasti). Kangasta oli just tarkkaan laskettu pala. Tein oikein leikkuusuunnitelman ja tarkastin moneen kertaan, että kuviot tulee fiksusti. Pikkukepposet järjestivät oheisohjelmaa ja jossain välissä kangas tippui ja kaava irtosi. Ja sitten näköjään lipsahti väärinpäin. Ja tietenkin etukappaleen osalta. Murrrrr.

Virheen huomasin vasta, kun paita oli valmis. Siis ommellessa en huomannut mitään. Ompelukurssin ope ehdotti, että painaisin puhekuplia paitaan, joissa autot juttelevat. Ja osa autoista muuttui vielä sammakoiksi. Hauskahan tuosta tuli, ei enää harmita.

 
Hyvää viikonloppua. Se on kiirettä taas edessä, aion mennä kierrätystapahtumaan, Liikuntahulinoihin, pitää hoitaa viikon ruokaostokset jne. Toivottavasti minulle ja teille jokaiselle tulee edes yksi yhtä aurinkoinen hetki viikonloppuna kuin kuopukselle eilen :)

1 kommentti:

  1. Hauskahan tuo on! Mä oon yrittäny samaa nimimerkkiä seurata, jos tuota kangasta saisi. On vähän semmonen pakko-saada juttu :D

    Laitoin sulle mailia postia koskien :)

    VastaaPoista