22. maaliskuuta 2010

Arvontaa ja höpinää

Uusi viikko lähtee tästä mukavasti käyntiin arvonnan voittajien julkaisulla. Random number generatorin sijasta käytin paperi-sakset-leivontakulho generaattoria, kuten alta näkyy:

Onnettarena toimi tällä kertaa mieheni.
Paidan voitti Tanjus blogista http://minerva-tanjus.blogspot.com/.
Tyynynliinat voitti PimPamin Petra.
Laittaakapas yhteystietonne mailitse minulle pikkukepponen (at) live.com. Ja tarkempiakin toiveita voi esittää :) ja Tanjukselta tarvitsen ainakin kokotiedon, väritoiveen.

Drappa Dotin karhupaidasta mailailin myyjäliikkeen kanssa. Vastaus oli suurinpiirtein, että kyseessä on uniikkiprintti ja paitoja ei ole kahta samanlaista ja isommissa koossa karhut osuvat sivuun. Webbikaupan kuvassa oleva malli on pienin koko ja vain siinä koossa karhu osuu keskelle.

Jotenkin tuntuu käsittämättömältä. Että siis 2-vuotiaat saavat koko karhun, mutta isot pojat pelkän persauksen. Palauttaa tietenkin voi. Mies totesi, että ihan periaatten vuoksi takaisin vaan, mutta esikoinen ei halua palauttaa. Hänhän heti keksi ratkaisun, ei muuta kuin paita väärinpäin päälle :) Kuulemma, jos kaula-aukko alkaa haittaamaan, niin äkkiäkös paidan kääntää taas oikein päin. Ja voi sitten kaveritkin välillä katsoa karhua. Omasta mielestäni paita on sekundaa, mutta yritän nyt uutta asenetta: "se on supercool uniikki ahteriprinttipaita". Edelleen on vähän sellainen olo, että pidetäänkö mua nyt ihan tyhmänä...

Hanna oli kuvannut Mimon piirrustusta ja kyseli, että mites muilla piirretään. Meidän kohta 3v ei piirrä vielä oikein mitään helposti tunnistettavaa, värittää suuriakin pintoja, tosin roisisti reunojen ylitse. 5v on vasta äskettäin innostunut piirtämisestä. Ja töitä syntyy kuin liukuhihnalta. Niissä lähes poikkeuksetta joku tarina. Kunnaksen merirosvoaiheisen kirjan innoittama syntyi tälläinen:

Taitaa olla isi auttanut purjeen kanssa.

Ja sitten vielä tälläinen räpsäisy kuopuksestamme, joka istui sitterissä puhtaita vaatteita odotellen ja alkoi ihan selvästi ihmettelemään, että mitä-mitä-mitäää onko mullakin vatsamakkara :)


Tää viimeinen nyt meni jo tosi kauas käsitöistä ja jopa lastenvaatteista, takaisin ruotuun siis ;)

4 kommenttia:

 1. Siis mitä?!! Ei oo totta, mä oon voittanut jotain :D Ja ihan viime minuuteilla muistin osallistua ja unohdin kaikki toiveet ja muutkin :D Nyt äkkiä mailia pistämään!

  VastaaPoista
 2. Olen kyllä harmissani ahteripaidastasi. Ei pitäisi ja saisi olla noin, että saat pelkän peräpään. Sekundana minäkin tuota pidän. Luulisi, että tuohon hintaan karhu on aina vakipaikassa ja sivuille tulee isommassa koossa lisää jotain.

  VastaaPoista
 3. musta kanssa ahteripaidan kanssa pitäis jotenkin voida toimia. :(

  Tänään nähdään uimassa!

  VastaaPoista
 4. Sekundaa koko p*rs*paita! Laita niille vielä viesti, että olet estoitta kehunut heitä tavarantoimittajana KAIKILLE KAVEREILLESI, ja maine kiirii! ;)

  Sano teidä 5-vuotiaalle, että ihan mielettömän hienon piirustuksen on tehnyt. Siis AIVAN UPEA. Meidän just 4 vee täyttänyt Isoveli on piirtänyt noin sata merirosvokarttaa (yhden tekemiseen menee minuutti) eikä sitten juuri muuta. Lisäksi todistettavasti jonkun ukkelin sekä auringon, joka näytti niin rivolta, että äiti vallan punastui.

  VastaaPoista