23. helmikuuta 2010

kortti & ostoksia

Sairaspäivän piristykseksi päätin askarrella kortin p*askarteluhaasteen #27 mukaisesti. Kortin saajakin on selvillä, ja olen sen mukaisesti kasannut väritystä. Olen kyllä jo vähän höpsähtänyt noihin ihaniin papereihin, etenkin sellaisiin joissa on selkeä iso kuvio ja voimakas väri. Haasteen tarkka luonnos otti koville, sillä en vieläkään meinaa saada tungettua kortiin niin paljon matskua. Pieni toteutuskämmy kävi. Kortin oikeassa alareunassa pitäisi olla teksti ja minulla oli jäljellä yksi Onnea -ääriviivatarra. Yritin irrottaa pinseteillä ja juuri ratkaisevalla hetkellä pikkuapuri töni :( No, teksti tulee siihen kunhan saan kaupasta lisää niitä.

Ennen sairastumista ehdin tehdä pikkushoppailut. Minä olen niin laiska, että en yleensä viitsi lähteä läheistä ostoskeskusta pidemmälle hakemaan mitään tiettyä tuotetta. Jos nyt siis on ihan tavallisesta sisäkäyttövaatteesta kysymys. Mutta nyt oli minunkin kammettava itseni POPiin hakemaan niitä ihania sinikuviollisia paitoja. Olivat huvenneet hurjaa vauhtia. Samalla kiersin Name It:n ja sieltä löytyi aivan ihanat siniset raitavelourit. Esikoinen ja keskimmäinen sai paidat ja kuopus raitavelourit ja bodyn. Harkinnassa on, että lähden katsomaan että saisiko vielä kuopukselle paidan ja keskimmäiselle velourit lisää. Noi velourit ovat ihanat päällä.Tosiaan neljäs angiina kolmen kuukauden sisään menossa :( Onneksi näitä piristysruiskeitakin on riittänyt. Voitin meinaa neljännenkin blogiarvontapalkinnon (siis yksi per sairaus :) ) ja nyt on ihana parannella kipeää kurkkua marjaisalla teellä. Rasiaan ajattelin laittaa teen sijasta ihanimpia askartelutarvikkeitani. Kiitos Annelle blogiin Kaunis pieni elama.

6 kommenttia:

 1. Kiitos kun poikkesit blogissani. Kivan kortin olet tehnyt, ihana tuo hiirulainen putoavien kukkasten kanssa:)
  Kävin tuolla alempanakin, söpöt kuvat pojasta ja Maizenapaketista....hih...hih...tätähän lapsiperheessä tapahtuu.Muistan kun veljeni nuorimmainen oli hiljaa (nyt jo 24v) ja menin katsomaan niin koko wc-paperirulla oli levitetty tuvan lattialle ja neiti istui paperikasan keskellä tosi tyytyväisenä:))

  VastaaPoista
 2. heippa!

  unohdin kännykkäni roosalle!

  oltaisiin kyllä tulossa mutten tiedä miten kun nuo kärrit ei pelitä tuolla hangessa! :D

  VastaaPoista
 3. Tulin vastavierailulle blogiisi ja tykästyin. Selailin mm. noita kankaanpainantaideoitasi ja tykkäsin kovasti. Tulen varmasti käymään uudelleenkin :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan värikäs kortti :D Ja täytyypä minunkin tutustua blogiisi tarkemmin kun juurikin olen kesäksi miettinyt pientä kankaanpainantaurakkaa :D

  VastaaPoista
 5. Kiva kortti ja nuo edellisen postauksen PoP:n paidat on kyllä herkut!

  VastaaPoista
 6. voi kiitos! ihana kortti tuli tänään perille!

  pojat ovat toivottavasti terveitä, lääkekuuri vielä kesken esikoisella, mutta normiarkeen tässä yritetään kiinni päästä.

  paljon paranemista myös sinne!

  VastaaPoista