14. joulukuuta 2018

Onneksi on perjantai

Onpas ollut alavireinen viikko.

Ma-ti istuin töissä 9-17 pakollisessa prosessikoulutuksessa flunssaisena. Koulutus piti suorittaa vuoden loppuun mennessä ja olin tietenkin lykännyt asian viimeiseen mahdollisuuteen. Lykkäämisen syynä oli se, että loppuun saakka toivoin järjen voittoa. Mutta kas, sitäpä ei tullutkaan. Olen nimittäin tehnyt 11kk kyseisen uuden prosessin käyttöönottoa omaan yksikkööni ja joutunut opiskelemaan asiat itsekseni kirjallisista lähteistä. Kesäloman jälkeen alkoi pyöriä koulutukset prosessiin ja niistä tuli pakolliset. Olen laittanut satoja työtunteja prosessin räätälöintiin, mutta pitipä sitten laittaa vielä 15 tuntia lisää luokkahuonekoulutukseen.  Kouluttajakin kävi kysymässä, että mitä teen koulutuksessa :)

Puolikuntoisena koulutuksessa istuminen aiheutti sitten sen, että ke-to meni kotona sairastessa. Yksin ei ole tarvinnut sairastaa, kuopuskin on flunssassa. Suurin riesa tässä flunssassa on limainen yskä, joka haittaa nukkumista. Kuopus ei meinaa millään saada illalla nukahdettua, kun aina vaan yskittää. Unenpöppörössä melkein erehdyin päästämään kuopuksen nukkumaan viereeni. Sitten muistin, että hänhän on täiriski. Viime yöksi lukitsin oveni, etten vaan unisena päästä poikaa sänkyyni :) Siinä ovea avatessa alkaa pää toimimaan sen verran, että muistan ohjata potilaan takaisin omaan sänkyynsä. Sängyssä olisi ollut tilaa kuopukselle, koska Hra Kepponen on Abu Dhabissa.

Viikolla olisi ollut omaisten ilta hoitokodissa sekä työpaikan naisten uimaseuran pikkujouluillallinen. Molemmat jäivät väliin. Sen sijaan olen ehtinyt vihdoin katsomaan loppuun lempihömppäsarjani eli Love Island Suomi sekä Tanssii tähtien kanssa.

Oma kuntoni alkaa olla jo terveen puolella. Jään odottelemaan, että miten käy keskimmäisen kanssa. Hän on valitellut päänsärkyä koko torstain.

Meikäläisellä ei olisi enää paljoa mahdollisuuksia sairastella. Olisi vähän hommia jäljellä. Ennen jouluaattoa tässä on vielä 6 työpäivää ja ihan kiitettävästi tehtävää. Sen lisäksi:
-kuopuksen kaverisynttärit
-vaarin muutto kerrostaloon
-puolikas koulutuspäivä huitsin nevadassa
-siivoojan ohjeistaminen joulusiivouksessa
-lapsen oikoja aivan keskellä työpäivää
-etukäteisjoulunvietto anopin luona Tampereella hoitokodissa

Saattaa olla, että tehtävälista osoittautuu niin aikaa vieväksi, että blogi hiljenee jo nyt jouluksi. Toivottavasti saan lapsityövoiman käytöllä vähän löysää aikaa itselleni :)

Mukavaa perjantaita!

16 kommenttia:

 1. Voi tavaton! Mä olen ällistynyt siiyä miten sinä tai kukaan selviää pimahtamatta noin monesta asiasta yhtä aikaa. Vai onkohan noi lueteltuna pahempia kuin irl? On sulla paljon!Liikaa!
  Sä niin tarttisit sen Maija Poppasen, joka hoitais osan kaikesta. Etenkin täijutut.
  Voimia joulunalusaikaan. Halaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on nyt aika paha irl. Näistä selviää sillä, että laittaa kaiken sähköiseen kalenteriin ja säätää vielä kalenterihälytykset kohdilleen. Tällaisella rastilistalla pitää kaikki kauppakeikatkin ajastaa. Väliin varataan tyhjiä hetkiä pienelle levolle tai aikataulun pettämiselle. Sitten laitetaan aivot suoritusmoodiin, yhtään ei mietitä, että miten tästä selvitään vaan ainoastaan suoritetaan. Kännykkän kilahdusten mukaan sitten singahdellaan hommasta toiseen. Nyt on kyseessä reilun viikon rutistus, niin jos vaan terveyttä riittää, niin tällainen onnistuu kyllä. Vanhalta kehäraakilta meinaa välillä loppua vaan veto kesken. Onneksi mun urhea työjuhta Hra Kepponen palaa viikonloppuna kotiin :)

   Täit on ihan hanurista! Ihan tarpeettomat luontokappaleet, kuka nekin meni luomaan?

   Poista
 2. huh.
  varsinkin muutot ja koulutukset.

  Ei tässä voi juuri mitään muuta kuin ohjeistaa nauttimaan iltaisin suklaata + rommia /portviiniä, niistä tulee mukavan rentoutunut olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohjeistus on hyvä. Olen tosin aloittanut suklaansyönnin jo lounaalta :D Olipas hyvä, että tuli käytyä siellä Brunbergin tehtaanmyymälässä.

   Poista
 3. Apua nyt on sellaiset ruuhkapäivät, että oksat pois! Täiriski vielä, peukut pystyssä, ettei mitään täitä siellä näykään vaan ne on siellä huitsin nevadassa.

  Kivaa viikonloppua kuitenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan aikamoinen ruuhka päällä, mutta eiköhän tästä jotenkin selvitä. Meillä on jo yksi täipesu ja pyykkirumba tehtynä. Nyt toivotaan, että täille tuli kertalaakista lähtö.

   Kiitos samoin - kivaa viikonloppua!

   Poista
 4. Huhhuh, ihan alkoi muakin ahistamaan. Voimia, tsemppiä ja jonkinlaista jouluiloa hurjasti <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä :) Kyllä tässä jotenkin räpiköidään jouluun, josta tulee tänä vuonna rento pyjamajuhla ;)

   Poista
 5. Tsemppiä sinne ja leppoisaa joulua, sitten viimeistään aattona!

  VastaaPoista
 6. No huh. Nyt on kyllä taas annettu ihan liikaa yhteen osoitteseen. :-( Jaksamisia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä. Aletaan olla kohta voiton puolella :)

   Poista
 7. Minä niin ymmärrän noita haasteita. Ja nostan tonttulakkiani sille, että onnistut ylläpitämään itsellesi tärkeää blogiharrastusta. Minä päätin luovuttaa siinä kohdin ja välillä se aiheuttaa haikeutta. Täällä piipahtelen säännöllisesti ja usein saat minut hyvälle tuulelle nyökkäilemään että "näinhän se on". Otan kyllä esimerkkiä oven lukitsemisesta. Olen hellämielisyyteni johdosta pariinkin otteeseen tuntenut tarpeetonta kutinaa päänahassani. Se on sitten vihoviimeinen vitsaus ja omiaan katkaisemaan kamelin selän. Voimia haasteisiin ja niistä huolimatta ihanaa rauhan joulua teidän perheelle <3 -katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sinusta Katja ja harmi, ettei aikasi enää riittänyt bloggaamiseen. Minä olen halunnut kiireestä huolimatta vielä blogata. Nämä vuodet ovat niin uskomattoman täynnä kaikenlaista ja blogiin jää muistijälkiä eletystä elämästä, joihin on mukava itsekin välillä palata.

   Täirumba on niin hanurista. Eilen tehtiin täipesu nro 2 ja saalista oli edelleen samoilla tyypeillä kuin viime kerrallakin :( Osalla perheestä on ollut kaksi puhdasta pesua, eli epidemia ei ole levinnyt. Huonoimmillaan jatketaan pesua, pyykkäystä ja pakastusta vielä ensi vuonnakin :(

   Mukavaa joulua!

   Poista
 8. Voi ei! Toivotaan rauhaisia välipäiviä ja jospa uusivuosi ois sun juttu ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, aletaan olla jo voiton puolella :) Ja uutena vuotena otetaan varmasti rennosti.

   Poista