25. marraskuuta 2018

Lomaterkut

Heti juhannuksen jälkeen aloin katselemaan edullisia lentoja joulutorille. Homma lähti hiukan laukalle ja lomaterkut tulevatkin Prahan sijasta Hong Kongista. HK oli kaupunki, johon minusta ei ollut mitään syytä palata. Kannatti ehdottomasti antaa kaupungille toinen mahdollisuus. Tosi kivaa on ollut👍Ensi viikolla siirrymme ystäväni Lauran kanssa Hanoihin.

Mukavaa sunnuntaita!

10 kommenttia:

 1. No kyllä minäkin lähtisin ennemmin Hong Kongiin kuin Prahaan. :-DD Vaikka ei kai Prahakaan mikään hullumpi paikka ole. Kaikin puolin mukavaa matkan jatkoa!

  P.S. Nuo vikakuvassa näkyvät harmaapalloiset vartaat näyttävät aika pelottavilta. Mitä mahtavat olla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen tykännyt aikoinaan Prahasta todella paljon. Viime käynnissä on kohta 20v joten olisi ollut aika uusia kokemus. Mutta minua poltteli Hanoi aika lailla :)

   Mitään katuruokaa en ole uskaltanut syödä. Maha on niin huono nykyään. Sen sijaan olen syönyt kahtena iltana Michelinin tähti ravintolassa, siis niissä halpapaikoissa jotka tarjoavat vain tiettyä ruokalajia. Eilen jonotettiin 1,5t hanhea. Oli hyvää.

   Poista
 2. Kuulostaa ja näyttää hyvältä! Have fun ja ihanaa lomaa ♥

  VastaaPoista
 3. Hongkong voi olla eksoottisempi joulukaupunki kuin Praha :) Tosin
  itse ehkä kuitenkin haluaisin ensin nähdä Prahan joulutorin.
  Upeita kuvia ja varmasti lämpöä riittää.
  Hauskaa loman jatkoa ja Hanoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hong Kongissa oli joulukoristeet jo laiteltu ja joulukuuset tulleet myyntiin 👍 Jopa ostin sen pakollisen joulukoristeenkin. En ole hylännyt Prahan joulutoria vaan siirtänyt sitä tulevaisuuteen. Prahasta tykkään hurjasti, tosin viime vierailusta on lähemmäs 20v.
   Kivaa viikkoa Marjo!

   Poista