7. kesäkuuta 2018

Lomalla voi ottaa rennommin

...mutta ei kuitenkaan niin rennosti kuin toivoin ūüėČ. Poikien toiveesta valitsimme lomakohteeksi hotellin, jossa on j√§ttim√§inen uima-allas ja vesipuisto. Hinta-laatu-allasneli√∂suhde ratkaisi kohteeksemme t√§ll√§ kertaa Turkin ja siell√§ Siden. Min√§ ja Hra Kepponen el√§ttelimme toivetta, ett√§ hulppeat vesiaktiviteetit takaisivat meille mahdollisuuden lueskella varjossa. Varsin valitettavasti lapset k√§rtt√§v√§t seuraamme ja ilman sit√§ tappelevat kesken√§√§n koko ajan. Jopa teini vaatii minua kanssaan pallottelemaan altaaseen. Siis se sama kundi, joka kotioloissa pit√§√§ k√§velless√§kin v√§hint√§√§n kahden metrin rakoa. Ei sen puoleen ett√§ pystyisin varjossakaan juuri lueskelemaan, kun l√§mmint√§ on varjossakin +35. Yrit√§n siirt√§√§ t√§√§lt√§ ylim√§√§r√§iset 10 astetta pikimmiten Suomeen ūüĆěūüĆěūüĆě

Nyt takaisin altaaseen!
Mukavaa viikkoa!


Arvatkaas iskik√∂ meid√§n poikiin vesilelukateus kun takana oleva mies ilmestyi flamingonsa kanssa altaalle ūüėā26 kommenttia:

 1. Ihanan ihanan n√§k√∂ist√§! ♥ Innolla odottelen tarkempaa matkarapoa sit joskus :) Mua kiinnostaa etenkin Turkin tilanne (ihmisoikeudet yms.) ja n√§kyyk√∂ se matkailussa tai palveluasenteessa mitenk√§√§n?

  Hauskaa lomaa ja toivotaan teille niitä rauhallisia lukuhetkiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidempää matkarapoa tulee kyllä, mutta pitää heti todeta, että palvelu on ystävällistä ja kaupankäynti yhtä kiihkeää kuin ennenkin. Hotellin vesiaktiviteetit ovat ensiluokkaiset, muutamassa muussa jutussa olisi parantamisen varaa.

   Rauhalliset lukuhetket taitavat j√§√§d√§ saamatta, mutta ehk√§ sitten seuraavalla lomap√§tk√§ll√§ kotona ūüėä

   Poista
 2. Rentoilua x kymmenen!!
  Osallistu kukkakimppukisaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ūüĆĻūüĆěūüĆĻ
   Yritin illan pimeydess√§ livahtaa p√∂llim√§√§n v√§h√§n materiaalia hotellin ja rannan v√§liselt√§ kaistaleelta. Pojat kielsiv√§t. En kuulemma ole ikin√§ antanut heid√§n ottaa yht√§√§n kukkaa edes et√§isesti istutusta muistuttavasta paikasta, niin mik√§ oikeus se olisi √§idill√§ tehd√§ niin? ūüėāūüėāūüėā J√§in sitten vaille materiaalia, ellen viel√§ kotioloissa ehdi mukaan.

   Poista
 3. Oi, ihanaa lomaa. Täällä Suomessa on sangen viileää tällä hetkellä, mutta ehkä se taas tästä uudelleen lämpenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ūüĆěūüĆěūüĆě Toivottavasti kelit ovat Suomessa l√§mpenem√§√§n p√§in taas. Me olemme kyll√§ saaneet t√§m√§n kes√§n hellekiinti√∂n t√§yteen t√§√§ll√§, mutta olisihan se kiva p√§√§st√§ Suomessakin luonnonvesiin uimaan.

   Poista
 4. Ihanaa loman jatkoa! Nauttikaahan koko rahan edestä! Puitteet ainakin vaikuttavat varsin kelvollisilta. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ūüĆł puitteet olivat hyv√§t, vesiaktiviteetit ihan loistavat muissa olisi v√§h√§n parannettavaa.

   Poista
 5. Mukavaa lomaa, kaikesta huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Loma meni sitten hyvin tiiviisti perheaktiviteeteissa ja kirjat jäivät lukematta. Ehkä myöhemmin kesällä tulee vielä kirjojenkin vuoro.

   Poista
 6. Ylim√§√§r√§iset asteet voi todellakin l√§hett√§√§ pikana t√§nne! Sit√§ ehti toukokuussa tottua jo liian hyv√§√§n. Nyt iskee flunssaa p√§√§lle joka k√§√§nteess√§ ūüė¨


  Ps. Laitoin sulle sähköpostia, vinkkipyyntöä ihan muissa asioissa. Toivottavasti tuli perille!?

  VastaaPoista
 7. Ihanaa lomaa ūüėä ja l√§mp√∂asteet vaan t√§nne tulemaan ☀️☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne hujahti loma ja taas ollaan arjessa. Lämmön siirtäminen tuntui onnistuneen varsin mainiosti ;)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Allasalueet ja vesipuisto olivat ensiluokkaiset. Ruuan ja juoman suhteen olisi varaa parantaa, mutta ei nälkää eikä janoa kuitenkaan jouduttu kärsimään :D

   Poista
 9. Tää on niin mielenkiintoista, silloin on aina niin paljon asiaa, jos vaikka olen puhelimessa. ;) Tuttua siis. Nautinnollista lomaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma hujahti loppuun ja taas ollaan arjessa :(

   Meidän pienemmät pojat haluavat tulla juttelemaan puhelimeen, jos puhun jonkun kaverini kanssa :D :D Se on samaan aikaan söpöä ja ärsyttävää.

   Poista
 10. Oletteko Pegasos wordlissä? Olimme siellä kolmisen vuotta sitten ja siellä kyllä aika vierähti siivillä ja tekemistä riitti sekä tekemättömyyskin oli ihanaa. Hassuja noi lapset kyllä. Meillä asuu samanmoinen teini jota ei paljoa enää äidin seura kiinnosta. Saa nähdä nyt kun lähtee viikoksi rippileirille että tuleeko yhtään puhelua kotiin päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olimme Pegasos Worldissä. Allasalueet ja vesipuisto olivat aivan mahtavat. Meille sää oli liian kuuma jo nyt, joten vietimme kaiken ajan vedessä :)

   Poista
 11. Wau! Ihana uima-allas!ūüėć
  Teill√§ on ollut ihana Turkin loma.❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uima-allas ja vesipuisto olivat aivan mahtavat :) Oli kyllä hyvä startti kesään tuo Turkin loma.

   Poista