2. toukokuuta 2017

Karvainen kunniavieras

Viime viikon paras juttu oli ehdottomasti karvainen kunniavieraamme. Appivanhempien kohta 13-vuotias karkeakarvainen mäyräkoira oli meillä viikon hoidossa. Koirarouva on hyvin ihmisrakas ja kova kerjäämään rapsutuksia. Ikinä ei ole ollut mitään ongelmia koiran ja poikien kanssa.

Kuopus odotti kovasti koiran tuloa meille. Koska yläkerrassa on kaikenlaista tavaraa lattialla, joka ei saisi päätyä koiran suuhun, rajasimme koiran oleskelun alakertaan. Järjestelyyn pettynyt kuopus päättikin sitten siirtyä patjalle olohuoneen lattialle. Tasapuolisuuden nimissä myös keskimmäinen kävi nukkumassa olkkarin lattialla. Koira nukkui söpösti lapsen jalkopäässä.

Kaverukset

En pidä ajatuksesta, että koira ja ihminen nukkuvat samassa sängyssä. Mutta enhän hennonnut tuota iloa lapselta kieltää. Etenkään sen jälkeen, kun kuopus silmät sädehtien sanoi "Koiran kanssa nukkuminen on niin ihanaa! Se on paljon parempaa kuin ihmisen kanssa nukkuminen." Voi toista murulaista ❤️.

En onnistunut siinäkään, että pidetään koira pois tyynyltä ja peitolta ;)

Koirarouvan ulkoilutuskin sujui hyvin, esikoinen hoiti oman osuutensa hienosti. Säät eivät todellakaan suosineet koiran ulkoilutusta, viikon yleisin lenkkisää oli räntäsade.

Lenkillä 29.4. Ulkona on valoisaa klo 21:30, linnut laulaa ja maata peittää lumi

Kun koirarouva haettiin pois vappuaattona, oli meillä suorastaan haikea olo. Hetken aikaa tuntui niin oudolta liikkua kotona, kun jaloissa ei pyöri rapsutusten kerjääjää. Eikä kukaan istunut jalkaterieni päällä etätöitä tehdessäni. 

Vappua vietimme tänä vuonna laiskotellen. Aattona herkuttelimme kotitekoisilla kananugeteilla ja vapunpäivänä oli vuorossa vohvelikestit. Kävimme moikkaamassa vaaria ja teimme vähän pihatöitä koko perheen voimin.


12 kommenttia:

 1. Koirissa ja pienissä lapsissa on jotain niin hellyyttävää. Meillä pojat jumaloi koiruutta, ja uskon, että koira saa kuulla suuretkin salaisuudet ennen vanhempia.

  Valoisaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän kuopus on asiantuntevasti todennut että söpöintä on lapsi ja koira yhdessä. Minusta hän on siinä aivan oikeassa. Meidän pojat toivovat hartaasti koiraa, mutta allergiapelko ja ajanpuute toistaiseksi estävät tai ainakin hidastavat koiran hannkimista ;)

   Poista
 2. Ihana koirulainen, ja superkivaa, että lapset tulevat sen kanssa niin loistavasti toimeen. Koirissa on kyllä sitä jotakin (vaikka omaa en haluaisikaan). Meidän pomolla on joskus koiransa töissä mukana, ja ai että nautin, kun saan välillä käydä rapsuttelemassa sitä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olisin ehdottomasti koiraihminen, mutta en ole allergiapelon sekä luontaisen laiskuuteni takia uskaltanut ottaa koiraa. Siksi onkin tosi kiva, että appivanhempien koira tarvitsee välillä hoitoa :)

   Poista
 3. Kiva, kun teillä on ollut koira hoidossa. Varmasti oli lapset mielissään.
  Ihanat kuvat!
  Vohvelit maistuu aina!😀
  Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsista oli kyllä niin kivaa, kun sai olla koiran kanssa :) Kyllä me olisimme hengeltämme ehdottomasti koiraperhe, vaikka se haave ei taadakaan toteutua. Siksi on erityisen kivaa saada hoitaa appivanhempien koirulia.

   Poista
 4. Koiravanhus on varmasti nauttinut noin ihanasta hoitopaikasta ja vapunviettonne kuulosti varsin leppoisalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanharouva on kovin ihmisrakas ja viihtyy kivasti meillä. Ja onhan täällä monta käsiparia rapsuttamassa. Mutta oli se koiran riemu aikamoinen kun isäntä tuli hakemaan kotiin.

   Poista
 5. Ooh miten ihania kuvia ja sydän sulaa ja hih sänkyyn sitten pääsi :) Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina löytyy perheestä heikoin lenkki, joka ottaa sänkyyn tai antaa kinkkuviipaleen jääkaapista tai vähintään jaksaa antaa pitkät rapsutukset ;)
   Niin se on tämäkin arkiviikko taas taaplattu ja aika toivottaa hyvää viikonloppua!

   Poista
 6. Meillä Roosa menee yleensä sängyn alle nukkumaan ja Mindi tulee sänkyyn.

  VastaaPoista