8. kesäkuuta 2015

Keskitytäänpäs t-paitoihin!!

Viikko lähti käyntiin sillä, että remppaprojektissa tulikin yllättävä sähkömiehen tarve. Remppamies quote "Ai katos, tuossa meneekin sähköt!" Jos saadaan vapaa sähkömies, niin hänen on helppo tulla meille, koska kotona päivystää koko ajan aikuinen. Kuopukselle iski vesirokko. Näppyjä näyttää nousevan lisää, lisää ja lisää. Kutinaa lukuunottamatta poika on toistaiseksi aika hyväkuntoinen.

Pyykkivuoren suhteen eilen piti ryhdistäytyä. Jäi pesu-urakka alkumetreilleen, koska kuivausrumpu hajosi. Yhdellä kituisella telineellä kuivattaa vähän pyykkiä sadesäällä, joten edessä on kuivurin pikahankinta. Huollosta olivat sitä mieltä, että tuollainen edullinen Whirlpool alkaa melkein 8 vuoden iässä olemaan elinkaarensa päässä :( Harmittaa, että tuollainen möhkö heivataan kaatopaikalle ja seuraava möhkö sisään.

Näissä tunnelmissa kannattaa keskittyä johonkin positiiviseen. Kuten vaikka lasten t-paitoihin.

Kesän ihanimmat t-paidat valmistaa Villervalla.

No, okei Molo Kidsillä olisi ollut yksi vielä ihanampi paita ja kokoja olisi riittänyt myös esikoiselle, mutta 40€ t-paidasta ylitti kipukynnykseni (ehkä alesta ensi kesäksi). Eli Villervallat julistetaan kesän ihanimmiksi :D

Hihittelevät tukaani t-paitailijat

Täpärästi kakkossijalle jäi saman valmistajan kiiwikuosi. Keskimmäisen paita on 140cm, kokoa pienempikin olisi varmaan mahtunut. Pojalla itsellään on mittaa n. 135cm. 126cm kuopuksella on 128cm paita. Esikoinenkin olisi kelpuuttanut sekä kiiwit että tukaanit, näitä saisi siis tehdä ainakin kokoon 152cm!

Kesän keppostiimipaidat löytyivät hyvin edullisesti Stadiumista. Värit olivat yllättävän sopivat jokaiselle pojalle. 4 paitaa 30€.


Nyt vaan lisää t-paitakelejä, kiitos!

22 kommenttia:

 1. Sekä Villervallan että Stadiumin paidat näyttävät tosi raikkailta. Minunkin pitäisi käydä läpi poikien t-paitavalikoima. Itse ostan monesti jo edellisenä kesänä alesta seuraavan kesän kokoja, nyt vaan pitäisi käydä paitajemmat läpi. Vielä kun tulisi t-paitakelitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on yleensä vähän t-paitajemmaa seuraavaksi kesäksi ja isommalta jää usein kierrätettävää. Nyt on vaan jemmat aivan sekaisin :( Toivottavasti loput löytyvät vielä tänä kesänä - kunhan se kesä sieltä lämpöineen ensin tulisi.

   Poista
 2. Koska meillä junnu käyttää jo miesten xz-s, katsoin parhaaksi ostaa lomareissulla Primarkista t-paitoja sopuhintaan 3e/kpl. Ihan normihinnalla raaskin ostaa useamman;) Voi kun olisikin vielä joku jolle nuo villervallat mahtuisi(ihquja!!!) Kummitytöt kannattaa enempi prinsessa ja legofriends-linjaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta kesäpaidat saavat olla värikkäitä ja tänä kesänä löytyi noin herkullisia paitoja pojille. Meillä esikoiselle ei enää mahdu juuri mitkään "lastenvaatteet", joten hänen osaltaan ihana kuosiaika alkaa olla ohitse :( Jos mahtuisi, niin voisin itsellenikin ostaa sen kiiwi-kuosin.

   Poista
 3. Ilman kuivuria ei kyllä voisi elää, uloskaan ei uskalla pyykkiä viedä kun samantien sataa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään enää osaa edes kuvitella elämää ilman kuivausrumpua. Meillä pyykkiä tulee jatkuvalla syötöllä ja etenkin petivaatteet ja pyyhkeet ovat ikäviä kuivattavia ilman kuivuria.

   Poista
 4. Voi noita poikia... ihania viikareita ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanat söpöliinit ja Villervallalla on niin kivoja ja mukavia vaatteita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Villervallan kuosit ovat kyllä ihanan värikkäitä :)

   Poista
 6. Suloiset paidat ja pojat. Meidän sakin vaatettaa usein Stadium. Ei sitten niin haittaa se suklaajäde rinnuksilla. Ja tiimipaidat olla pitää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Meidän suosikki Stadiumista on Everestin kuorihousut välikauteen. Niitä on jokaisella pojalla useampi pari.
   Meillä on kesäksi tiimipaidat ja mitä värikkäämpi sen parempi :) Huomaa omansa paremmin :D

   Poista
 7. Hei meilläkin fanitetaan Villervallan kuoseja! Tai ei siis ihan meillä, mutta melkein. :-) Viime vuonna ostin kummitytölle lahjaksi Villervallan mekon, ja nyt kun se oli käynyt pieneksi, oli toiveissa tänä vuonna uusi. Ovat kyllä aivan ihania nuo Villervallan vaatteet. Minusta niitä saisi tehdä aikuisillekin. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin saisivat tehdä aikuisillekin paitoja :D
   Mekkojen hankkiminen on minusta ihanaa, minulla on onneksi kanssa kummityttö jolle voi ostaa ihania tyttöjen juttuja.

   Poista
 8. Paranemista kuopukselle! Tosi kivat ja raikkaat paidat.

  VastaaPoista
 9. Toi että keskittyy johonkin positiiviseen on erittäin hyvä! T paidat ovat juuri sellaisia, tai esim jäätelöt... ;D

  Tsemppiä, voimia ja valoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. T-paidat voittaa jäätelön siinä, että teepparit eivät kerry mun vyötärölle :D :D

   Poista
 10. Ihastelin kans noita Villervallan tukaaneja, mutten sitten kuitenkaan lämminnyt värivaihtoehdoille.

  Hitsi, kun tulisikin ne teepparikelit, että rakkaudella valitut vaatteet pääsisivät käyttöön. Mulla on kans jonkinmoista teepparipostausta tuloillaan. Ollut jo pari päivää :D

  Toivottavasti vesirokko on jo voiton puolella. Sitä on taas liikkeellä. Meilläkinpäin ainakin yksi tytön luokkakaveri on vesirokossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä turkoosi on yksi poikien sekä minun lempivärejä, niin oli helppo sanoa kyllä tukaaneille :) Saisi tosiaan tulla paremmat kelit uusien (ja vanhojen) t-paitojen ulkoilutukseen.

   Kuopus potee edelleen vesirokkoa. Onneksi näyttää siltä, että uusien näppylöiden nouseminen on loppunut.

   Poista
 11. Meille ei enää whirlpoolia tule - pesukone sanoi itsensä irti 4,5v jälkeen ja kuivausrumpu 5,5v jälkeen. Hohhoijaa. Siis olihan meillä siinä vaiheessa kuopuksen kestovaippapyykkiä ja muutenkin paljon pyykkiä (2 isompaa lasta), mutta silti! Hirveä ympäristörikos minun mielestäni kun sellainen määrä romua pitää kipata kaatopaikalle...

  Meillä muuten tämän kesän t-paitasuosikki on se kiivipaita :-D. Kuopuksen (8v) osalta, 16v pojan ja 12v neidin osalta ei enää paljon äidin kanssa vaatteita ostella tai ainakaan maut ei välttämättä käy yksiin.

  Paranemisia vesirokkopotilaalle! Onko muut jos sairastaneet sen aiemmin?

  - LeenaK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on järkyttävää, että nykyisin ei enää kannata juuri mitään korjata. Kaatopaikalle vaan ja uutta kehiin. Tuntuu todella epämiellyttävältä. Meillä kävi sitten sentään vähän paremmin Whirlpoolin kanssa, kun kesti sen melkein 8 vuotta aktiivikäyttöä. En sitten ostanut enää toista Whirlpoolia minäkään. Edellinen pyykkikone kesti 25 vuotta, olisipa koneet vieläkin sellaisia!

   Kiwi on kyllä ihan kuosi, melkein tekisi mieli tilata vielä nekin :)

   Meillä kaksi vanhempaa poikaa on rokotettu. Rokotuksesta huolimatta esikoinen sai vesirokon. Se oli mallia muutamia näppylöitä eikä mitään muuta. Poika oli todella onnellinen, kun sai ylimääräistä lomaa koulusta :D :D

   Poista