9. maaliskuuta 2015

Lomameininkiä

Mikä ihana aurinkoinen maanantai ja vielä lomapäivä. Meillä on Hra Kepposen kanssa lomarahavapaat ja olemme koko perheen yhteisellä lomalla.

Hra Kepponen hankki meille loman kunniaksi aikuisille kassillisen juomia :)Mehän tykkäisimme olla lievästi hunningolla, mutta ei kannata huolestua pikkukepposet pysyvät hallinnassa. Kassissa oli vain piccolopulloja :DHunningon sijasta olemme viettäneet maanantain rinteessä Himoksella. Upea sää. Aurinko on paistanut koko päivän ja on ollut ihanan lämmintä ja niin keväistä.Keväistä on kotonakin! Kevään ja lomasen kunniaksi meidän isompi kilpikonna Noppa heräsi talvihorroksesta. Olemme nähneet todella harvoin Nopan juovan, mutta nyt melkein kuului latkina :)8 kommenttia:

 1. Hyvää lomaa ja pullo jokaiselle päivälle ;)

  VastaaPoista
 2. Ompa Himoksen rinteet vielä talviset! Viikonlopun aikana lumi suli täällä silmissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä näyttää tuo tykitetty lumi pysyvän rinteissä, vaikka sää on muuten niin keväinen. Eipä täälläkään juuri lunta näy rinteiden ulkopuolella.

   Poista
 3. Tuollainen eight pack voittaa six packin mennen tullen :). Ihana aurinko + lumi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä eight pack on parempi :) Eilen oli niin upea sää, harmillisesti tänään on pilvistä ja harmaata :(

   Poista
 4. Ihana lomapäivä teillä ja asenne-eväät ;)
  Eilen oli kyllä maailman 1. ihanin päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oli todella upea sää. Ihanan aurinkoinen päivä huipentui hienoon auringonlaskuun. Tänään on ollut harmaata ja sateistakin - onneksi on hyvät eväät ;)

   Poista