26. maaliskuuta 2013

Möllerin Pikkukalat

Meillekin tuli Buzzador-pakkaukset Möllerin Pikkukaloja. Mies on meidän perheen D-vitamiini vastaava ja hän löytänyt pojille sopivat tuotteet (yhdelle edelleen tippoja ja muille purutabletit). Nämä Möllerin pikkukalat kiinnostivat etenkin tuon Omega-3 takia. Omega-3 olen käyttänyt satunnaisesti itse, mutta lapset ovat jääneet kokonaan vaille hyvää tekeviä kalaölyjyjä :( Omega-3 ja D-vitamiini samassa tuotteessa on houkutteleva kokonaisuus.


Miten Pikkukalat maistuivat?

 • Esikoisen mielestä oudolta, mutta syötävältä. 
 • Kuopuksen mielestä oikeastaan ihan hyviltä. 
 • Keskimmäisen mielestä jo haju oli niin paha, että hän ei syönyt yhtään kokonaista kalaa. 
 • Omasta mielestäni maku on hedelmäinen ja makea. Sivumaku on jotenkin lääkemäinen ja se säilyy suussa pitkään. Koostumus on rasvainen. 
Maun suhteen Pikkukalat eivät pärjää meillä käytössä oleville D-vitamiineille, mutta tuon Omega-3 takia olen valmis harkitsemaan tuotteen vaihtamista (tästä täytyy toki neuvotella vitamiinivastaavan kanssa :) ). 


***
Olen Buzzador ja tämä teksti on yksi buzzausraporttini. Buzzadorina saan kutsuja kampanjoihin silloin tällöin, joihin osallistumisesta päätän itse. Jos pääsen kampanjaan mukaan, testaan ensin tuotetta/palvelua itse, jonka jälkeen kerron tuotteista ystävilleni ja tuttavilleni keskustelemalla heidän kanssaan eli buzzaamalla. Kampanjan aikana laaditaan raportteja ja sen päättyessä täytetään loppuraportti. Tämä ei vie juurikaan aikaa, mutta on mukavaa.

19 kommenttia:

 1. Ei oo totta, just tänään apteekissa kysyin saako omega3:a purutablettina ja vastaus kuului että ei, nieltävinä kapseleina vain. Ostim sitten niitä... mistä näitä pikkukaloja saa??

  VastaaPoista
 2. Vai onko nää siis vasta tuotekehittelyvaiheessa..?

  VastaaPoista
 3. Näitä pitäisi olla jo myynnissä apteekeissa ja jopa kauppojen luontaistuotehyllyssä. Pikkukalat ei ole varsinainen purutabletti, koska on niin pehmeä, mutta toki "syötävää" mallia. Meilläkin on jäänyt Omega-3 lapsilta syömättä juuri sen takia, että he eivät osaa vielä niellä tabletteja.

  VastaaPoista
 4. Lapsille voisin kaloja ajatella, mutta itse nielaisen kaikki pillerit mieluiten nopeasti ja kokonaisina, ettei tosiaankaan jää suuhun mitään jälkimakuja. Kalkkitabletitkin valitsen samoin perustein. Onneksi sadan pureskelutablettipurkin joukosta löytyy yksi nieltävä. :)

  VastaaPoista
 5. Elma Ilona:
  Jos haluat koemaistiaisen, niin laita mulle sun osoite ja mä voin postittaa teidän jengille pari liuskaa koemaistiaisia :)

  VastaaPoista
 6. Mirka:
  Mä syön taas melkein kaiken purutablettina, juurikin saatavuuden takia. Mulla on onneksi niin hyvänmakuinen D-vitamiini, jota vetäisin reippaasti tupla-annostuksen ja sen maku peittää sen tympeän kalkkitabletin.

  VastaaPoista
 7. ihania. onko noi pakko pureskella vai voiko nielaista? ite voisin ajatella syöväni just tuollaisia mut epäilyttää se maku ;) mut noi olis tarpeeksi söpöjä "lääkkeitä". terveisin anna 30 vee ;D

  VastaaPoista
 8. Anna:
  Kyllä tuota kalaa pitää pari kertaa puraista, että se solahtaisi kurkusta alas. Ja maulta ei voi välttyä. Omat Omega-3 on jättikokoisia kapseleita, mutta täysin mauttomia.

  Söpöjä noi on. Mä säästän sulle maistiaisia. Kun seuraavan kerran tavataan, voit huuhtua Omega-3 kuoharilla alas :D

  VastaaPoista
 9. Niille, jotka kyseli mistä saa ja onko uusia: Me maistettiin noita kylässä jo viime kesänä eli eivät ihan uusia ole. Talvella päädyin apteekissa näihin, kun meidän normaaleja monivitamiinitaletteja (joita siis lapsi syö) ei ollut silloin hyllyssä.

  Mua ärsyttää,kun eivät aina lähde helposti kokonaisina siitä alustasta irti (väärä tekniikka ehkä?), mutta lapsi tykkää. Melkein kaikki ruoka on yök, mutta vielä mikään vitamiini tms. ei ole ollut (vaikuttaa kai karkilta ulkomuodoltaan, joten mitä siitä mausta ;))

  VastaaPoista
 10. Me jätetään Omegat väliin ja luotetaan ruokavalioon. Varsinkin itse kun ei meinaa veri hyytyä. Ainoa lisä, mitä kaikki popsitaan, on D-vitamiini. Muun saa syömällä oikein ja hyvin. ;-)

  VastaaPoista
 11. Näitähän on ollut jo jonkun vuoden myynnissä...
  Meille olen pari pakettia ostanut ja itse syönyt lun neidille ei kelpaa, mun mielestä noi on oikein hyviä. =)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi:
  Meillä on toistaiseksi irronnut kalat kokonaisina. Meillä on perheessä yksi toivoton nirsoilija, jonka ruokavalio kaipaisi kaikenlaista "terveyslisää", mutta hän ei suostunut syömään näitä kalojakaan.


  Woops:
  Juuri noinhan sen pitäisi mennä, että tasapainoinen ruokavalio takaa vitamiinit, rasvahapot ja sun muut. Jo tuossa aiemmassa kommentissa kirjoitin, että meillä on yksi toivoton nirsoilija, jonka ruokavalio koostuu pääosin pastasta. Hän on myös vaikein "vitaminoitava", eivät meinaa mennä alas millään :(


  Koo:
  Tarvitseehan äitikin Omega-3:sta :)

  VastaaPoista
 13. hahhaa, kuoharia vois kyllä testata. jotenkin en tiedä jääkö ne terveysvaikutukset siitä, jos joka aamu kiskasee minipullon kuohuviiniä aina vitamiinien kanssa :D toisaalta vois aamuna olla virkeämpi muuten :D

  VastaaPoista
 14. Anna:
  Mitäs jos siirtäisit vitamiinien ottamisen illaksi? Mukava ja pirteä ilta kuoharin kanssa :)

  VastaaPoista
 15. Samantyyppisiä valmisteita on useita, siis lapsille suunnattuja pureskeltavia Omega-3-valmisteita. Hyvä tietää, sillä lapset saattavat nirsoilla kovastikin näiden kanssa. Kannattaa itse maistaa, eivät tosiaan ole kovinkaan hyvänmakuisia. Tärkeys on helposti perusteltavissa, mutta olisihan se kiva, jos makukin edes vähän miellyttäisi ja vanhempia hinta :) Useampia suositellaan kaksikin kpl vuorokaudessa.

  Esim. Yliopiston apteekista niitä voi tilata netistäkin, jos paikallisessa apteekissa tai kaupassa ole. Siellä on hyvä valikoima, tosin marketeista saa halvemmalla. Tuota D-lisää ei ole kaikissa valmisteissa.

  Triomega kids on myös pureskeltava vaikkakin pyöreä (toki voi myös niellä). Saa sekä apteekeista että marketeista, jossa halvempi.

  Multi-tabs Mini Omega-3 on geelipastilli, joten ei sovellu ihan pienille. Tässä ei D-lisää.

  Lysi Omega-3-D Family MUUMI kapselit, jotka voi pureskella.

  Disney Omega-3 Purukapselit. Tässä ei D-lisää.

  VastaaPoista
 16. Vinkki Möllereiden ottamiseen kotelosta. Paina ensin kynnellä kevyesti folio kalan ympäriltä rikki (ei tarvitse välttämättä painaa kuin toiselta reunalta) ja käännä folio kalan päältä pois. Sitten kala irti. Onnistuiko??

  VastaaPoista
 17. Anonyymi:
  Kiitos hyvistä Omega-3 vinkeistä lapsille.
  Kyllä se tosiaan on niin, että maku on tärkeä. Minä en ainakaan pysty päivittäiseen taisteluun tabletin ottamisesta, jos se maistuu lapsen mielestä kertakaikkiaan vasten mieliseltä.

  VastaaPoista
 18. Katselin näitä vuosi sitten apteekissa, mutta jätin ostamatta, vaikka hyviä ovatkin. Olivat nimittäin myös aika suolaisen hintaisia...

  VastaaPoista
 19. Anonyymi:
  Minä en ole vielä Pikkukalojen hinnoitteluun tutustunutkaan. Harmillista, jos ovat selkeästi vastaavia tuotteita kalliimpia :(

  VastaaPoista