14. helmikuuta 2013

Vaarallisen pinkkiä

Neljän päivän reissu on takana ja onpa mukava olla taas kotona. Poissaollessani miehelle kävi se perinteinen: pojat olivat reissuni aikana sairaana. Eivät onneksi mitenkään pahasti, mutta sairaina kuitenkin. Itsekin palasin hirvittävässä rää'ässä takaisin kotiin :(

Olen tehnyt ostoksia matkalta.
Olen ostanut huulikiillon (se oli selvästi houkuttelevampi)

Se ei ole huomaamaton nude sävy.

Olen tehnyt pitkään harkintaa kahden(!) myyjän kanssa.

Myyjättären piti hakea vahvistusta miettimään sitä, että mikä huulikiilto sopisi kenelle tahansa (siinä sitä oli selventämistä, että en valitse huulikiiltoa itselleni vaan tuntemattomalle henkilölle, joten en tiedä, että pitääkö tummasta, vaaleasta ja minkä sävyinen iho tai hiukset)

Se on Lancômen Dangerously Pink. Se on herkullinen, vai mitä?

Tämä voi kiillellä ensi viikolla sinun huulillasi :)




Arvon huulikiillon sunnuntaina. Arvonta edellisessä postauksessani: klik

15 kommenttia:

  1. Kaupallisesta yhteistyöstä pitää kertoa myös blogeissa!

    VastaaPoista
  2. Yhteistyökumppanini tässä arvonnassa olen minä itse.

    Kuvittelen sen käyvän selvästi ilmi arvonnasta kertovassa kirjoituksessa, jossa kerron kuinka ostan palkinnon itse lentokentältä paluumatkallani.

    VastaaPoista
  3. Hei, minulla meni arvonnat sekaisin ja kommentoin tähän liian hätäisesti. Kirjoituksestasi käy selvästi esille, että kyse ei ole yrityksen kustantamasta "mainoksesta".

    VastaaPoista
  4. Tosi herkullisen houkutteleva väri.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi:
    Noh, sattuuhan sitä...


    Kirppu:
    Niin minustakin. Piti heti laittaa kuva, kun muuten olisi ollut aika kova riski siitä, että joudun kaupoille ostelemaan toista huulikiiltoa ;)

    VastaaPoista
  6. Osallistuttu on! :-D
    Mukavaa ystävänpäivän iltaa!

    VastaaPoista
  7. Uuuuuu, onpas tosi herkku väri!! Ymmärrettävää, että jouduit heti laittamaan kuvan kyseisestä arvontapalkinnosta näytille :) Jos minulla olisi palkinto-ohjelma, niin tuo olisi ehdottomasti ohjelmassa. Mutta kun ei ole, niin tyydyin tänään pussilliseen Pandan uutuus suklaapalleroita. Tai no, en mä sitä koko pussia syönyt, kyllä siitä riittää vielä monelle päivälle.

    VastaaPoista
  8. -Jassu-
    Hyvä, hyvä :) Toivottavasti oli kiva ystävänpäivä


    Haltiakummi:
    Melkein ostin noita huulikiiltoja kaksi, mutta tulin sortuneeksi joulukuun lomamatkalla pakkaukseen Cliniquen pieniä huulikiiltoja, joten osoitin aivan hirvittävää selkärankaa jättämällä ostoksen väliin.

    Ostin miehelle Baileysia ja lapsille karkkia, enkä palkinto-ohjelma vajeiselle itselleni mitään. Jos kaupassa olisi ollut yhtään viileämpi, olisin ehkä jaksanut valita jotain Swarowskin korutiskiltä -ne olivat upeita. Koin sillä hetkellä karkkihyllyjen kohdalla hetkellistä moraalista krapulaa, että olen tänä vuonna syönyt 12 päivää pelkkää epäterveellistä ravintolaruokaa kaikkine kakkupaloineen ja jopa aamiaisdonitsin.

    VastaaPoista
  9. Onpa mehevä väri! <3

    Minä kuolasin laivalla Cliniquen pieniä huulikiiltoja, sitä koko paketillista, mutta onnistuin vastustamaan kiusausta. Tyydyin siihen yhteen ilmaisnäytteeseen, jonka sain kaupanpäällisenä, kun ostin saman sarjan kosteusvoidetta ja silmänympärysvoidetta. Päätin siis siirtyä aikuisten leiriin tuon silmänympärysvoiteen myötä. Kai se on pakko myöntää, että nuoruus on ohitse...

    VastaaPoista
  10. Linnea:
    Ei muuta kuin arpaonnea kokeilemaan, josko tulisi korvaukseksi kauppaan jääneestä paketista tuollainen yksittäinen.

    Minä en voinut vastustaa sitä Cliniquen pakettia. Tosin pitää myöntää, että laadullisesti se ei minusta ole yhtään sen parempi kuin Prismasta ostamani L'Orealit.

    Silmäympärysvoidetta - ooh! Mä en ole vieläkään hankkinut sellaista. Joskus olen hankkinut jotain arvokkaampaa yövoidetta etc. mutta en mä muista käyttää niitä. Vetäisen kuitenkin aina kasvopesun jälkeen rutiinilla apteekin perusvoidetta.

    VastaaPoista
  11. Mullehan kävi tässä voide asiassa köpelösti pari vuotta sitten - olin uudella kosmetologilla, joka laittoi kasvoihini jotain ihastuttavaa voidetta, mikä tuoksuikin tosi hyvälle. Lopuksi kassalla ollessani tokaisin että voisin ottaa purkin sitä voidetta, mitä aijemmin käytit. Toki se kävi. Ja sitten myyjä sanoi loppusumman, 260eepoa. Yritin olla niin pokkana kuin pystyin, ja totesin että laitatko visalle.

    Taisin käyttää loput siitä 180eepon kasvorasvasta kyynärpäihini, kun en millään saanut lutattua sitä riittoisaa voidetta kasvoihini, ennen kuin se härskiintyi. Nykyään käytän ihan vaan Lumenen ja joulupukin tuomaa Vichyn päivävoidetta sekä Lumenen yövoidetta, hyvä silmänympärysvoide on kyllä mullakin vielä hakusessa.

    VastaaPoista
  12. Haltiakummi:
    Ai kauheeta 180 egen kasvovoide. Mulla ei olisi pokka pitänyt olisin varmaan joutunut toteamaan, että nyt taitaa jäädä sittenkin kasvovoide väliin :)

    Mä olen huono noissa rasva-asioissa, kun olen koko ikäni joutunut jatkuvasti rasvaamaan atooppista ihoani perusvoiteilla. Noita Vichyn tuotteita olen välillä käyttänyt ja pitänyt. Voisi olla aika investoida sentään edes yövoiteeseen. Mutta se pitäisi vielä saada levitettyäkin ;)

    VastaaPoista
  13. Noh, se kun oli mun ensimmäinen rasvapurkki minkä ostin, niin en tiennyt minkä hintasia ne on :D Tai no, älysin mä sen verran, että toki tuo hintava oli, mutta en mä tiennyt noiden tavan purkkien niin halpoja olevan, kuin esim vaikka nuo Lumenen päivä ja yö purnukka olivat. Mä kun en juurikaan rasvaa nahkaani, paitsi kesällä aurinkorasvalla ja sittemmin aftersunilla, kun ei se aurinkorasva tälle mun kalmalle koskaan riitä... Mutta joo, mäkin tykkään tosta Vichyn voiteesta, minkä joulupukki mulle apteekista toi, kälyn suosiollisella avustuksella. Siinä on kiva koostumus ja tuoksu, sitä muistaa ihan mielellään sipasta koko naamalle ja kaulalle, kun se levittyykin niin hyvin.

    VastaaPoista
  14. Hih. Mä tässä jo fiilistelen, miltä toi kiilto mulla tulee näyttämään!!! Oikein hyvältä! Mä tulen olemaan suorastaan tyrmäävä!

    Olipas Haltiakummlla kohtuu kovahintaiset rasvat. :) Mä olen joskus tietoisesti ostanut 95 euron purkin, mutta sekin kirpaisi kyllä hirveesti. Hyvää se tökötti oli, mutta sittemmin on parempi löytynyt huomattavasti edullisemmasta hintaluokasta.

    VastaaPoista
  15. Haltiakummi:
    Mulla noita kalliita ostoksia jarruttaa myös se, että sikaa säkissä ei viitsi ostaa, koska aina pelottaa, että olenkin allerginen rasvalle. Ei ole ihan yksi eikä kaksi purnukkaa, johon atooppinen ihoni on tuumannut, että ei tätä enää :( Viimeisin episodi oli päänahan kanssa joka oli pari vuotta huonossa kunnossa ja reagoi melkein jokaiseen shampooseen.


    Mirka:
    Mikä voide sulla on nyt käytössä? Mietin, että pitäisikö oikein repäistä ja kokeilla jotain uutta? Mulla on sellainen pieni testipullo jotain Elizabeth Ardenin sitäsuntätätehotippaa - eikä sillä ole mitään vaikutusta.

    Huulikiilto sopisi sulle varmasti hyvin :) Toivotan arpaonnea!

    VastaaPoista