8. elokuuta 2012

Teeskennellään omistavaa luokkaa

Meillä ei ole tähän mahdollisuutta joka päiväisesti. Mutta nyt on viiden päivän riemu pojilla. Teeskennellään, että hän on meidän. Ollaan olenavinamme koiran omistajia. Ehkä sivulauseessa joskus muistetaan mainita, että koira on oikeastaan isovanhempien.

Aamulla ennen klo 8 lomalainen ponnisti lenkille

Esikoisemme rakastaa eläimiä. Hänen harmikseen minä olen niin allerginen, että karvaisen kaverin hankkiminen on lähes mahdonta. Siksi lempeä luonteinen ja helppohoitoinen lainakoira on luksusta. Toivommekin isovanhemmille jatkossakin mukavia matkoja (paitsi ei loka-joulukuussa, kun koiraa pitäisi ulkoiluttaa loskavellissä).

Esikoinen lellii koirarouvaa rapsutuksilla ja juusto- tai kinkkupaloilla.Koirakuumeen lisäksi meidän perheessämme on vihdoinkin joku toinenkin venekuumeessa. Harmi vaan, että siitä toisesta ei ole apua käytännön asioissa kuten nostoissa, laskuissa, huoltamisessa. Sillä toisella on speksit venettä varten laadittuna, rahoitussuunnitelmakin on tehty. Epäilen pankin torppaavan maksusuunnitelman, joka varaa pääosin hain kalastusonneemme ja eivät ilmeisesti muutenkaan luotota alaikäisiä (tai ainakaan varattomia sellaisia).

Mutta nyt mulla on kävelyseuraa venesatamaan kaksin kappalein :)


Aivan liian pieni vene. Puuttuu kaksi huonetta ja saniteettitilat.
Sohvakaan ei mahdu tuonne.

7 kommenttia:

 1. Onko kaikki mennyt hyvin koiran kanssa? Sukulainen on pyydellyt meitä hoitamaan koiraansa. Koira on ollut vähäisesti tekemisissä lapsien kanssa. Siksi en uskalla ottaa koiraa lapsiperheeseen, vaikka on tottelevainen. Pelkään, että lapset ärsyttää koiraa ja se puree. Näettekö koiraa säännöllisesti?

  VastaaPoista
 2. Koiran kanssa kaikki on mennyt todella hyvin. Hän on ollut aikaisemminkin meillä hoidossa. Olemme silloin tällöin mummilassa yökylässä ja kesäloman alussa pojat olivat siellä useamman päivän. Koira on lapsien suhteen ihan superkärsivällinen ja ystävällinen, kun hän kyllästyy lapsiin hän ryömii piiloon sohvan tai sängyn alle. Meidän pojat ovat jo kasvaneet ylitse hännästä vetämisvaiheesta ja osaavat olla mukavasti koiran kanssa, toki heitä pitää aina muistuttaa että koiran suuta ei ronkita eikä sieltä oteta mitään.

  VastaaPoista
 3. Jahas, vähän vaihtelua Koirarouvalle :)

  VastaaPoista
 4. Ihan loistavia tuollaiset lainakoirat! Ja jos lasten koirakuume nousee liian korkeaksi, niin vanharouva lainaan juurikin silloin loskakeleillä ja pojat viemään ulos aamulla ennen kouluun lähtemistä. Luulisi toimivan. :-D

  Veneistä ja siihen liittyvistä kuumeista mä olen onnellisen tietämätön.

  VastaaPoista
 5. Linnea:
  Koirarouva varmaan nukkuu pari päivää sen jälkeen, kun pääsee takaisin omaan rauhalliseen kotiinsa. Meillähän tuo ovi käy jatkuvasti ja koiran pitää olla koko ajan tarkastamassa, että kuka tulee. Sitten pitää pyöriä väkkäränä tarkastamassa, että mitä tapahtuu ja ennenkaikkea, että kuka syö ja mitä ja voisko päästä osille :)

  -Jassu-
  Luulen, että loskakeli varmaan laskisi koirakuumetta. Pikkasen vastahankaisesti poika on kakkapussia kantanut, mutta kantoi kuitenkin. Ennenkuin koira palaa omaan kotiinsa, laitan pojan keräämään jätökset ;)

  Kyllä he ovat söpöt yhdessä. Tänään tein etätöitä, poika katseli koiran kanssa telkkua ja rapsutteli koiraa samalla ja kehui häntä maailman parhaaksi koiraksi. Ei ollut kummallakaan yksinäistä ja minua kaivattiin vain keittäjänä ja tarjoilijana.

  VastaaPoista
 6. Voi mikä ihana koiruus teillä on kylässä <3
  Me saadaan huomisesta alkaen leikkiä kaks viikkoa koiranomistaa, meille tulee semmonen valkoinen susi. Onneksi ei tosiaan ole mikään lokakuu ;)

  Mua vähän jännittää kun koira on kuulemma arka ja pelkää ihmisiä, se saa varmaan jonkun slaagin ton riiviön kanssa

  VastaaPoista
 7. Vera:
  Toivottavasti sudella ja riiviöllä synkkaa hyvin :)

  VastaaPoista