11. elokuuta 2012

Kirppislöytöjä

Käyn kirppiksillä nykyisin aika harvoin. Nyt kun aikaa tuunaukselle ei ole, olen erittäin ronkeli ostaja. Minulle kaiken ei tarvitse olla uutta, mutta vain siisti ja hyvälaatuinen kelpaa. Sen varaan en ikinä laske, että löydän jonkun pakollisen hankinnan kirppikseltä. Kirpparilöydöissä on se ihana löytämisen fiilis ja lompakkokin kiittää. Perheessämme on kaikilla muilla kierrätysvaatteita paitsi miehellä. Yleensä ostan kirpparilta vain sesongin tuotteita -suoraan käyttöön meneviä. Hyvien lasten urheiluvälineiden kanssa voin tehdä poikkeuksen.

Tänään vietin aurinkoisen aamupäivän kummityttöni äidin kanssa Hietsun kirppiksellä. Minä lähdin vain katselemaan ja nauttimaan seurasta sekä tunnelmasta. Siinä kävi niin, että ystävättäreni joutui lainaamaan minulle kestävän ostoskassin sekä rahaa :)

En osta käytettyjä kenkiä (parit käytetyt poikien juhlakengät olen ostanut ja ne ovat olleet jalassa tasan sen juhlan ajan). Tänään tein poikkeuksen ja ostin itselleni kahdet käytetyt kengät. Enpä olisi uskonut! Käytän paljon Eccon loafereita ja kävelykenkiä. Siellä minua odotti kaksi paria: mustat loaferit ja alla näkyvät ruskeat kävelykengät. Edellinen omistaja ei ole näillä kovin montaa kertaa kävellyt - lähes uudenveroiset kengät. Kaksi paria Eccoja irtosi 55e, joka sinänsä on kirpputorilla iso raha, mutta minusta hyvä diili.Pidän kovasti petroolin väristä. Röyhelöt, pitsit ja pyöreät kaulukset eivät ole minun suosikkejani, mutta silti tunikan kokonaisuus oli niin herkullinen, että se jäi pikkurahalla mukaan.

Salama hiukan vääristää väriä

Tämän avulla minulla on jatkossa täsmävastaukset siihen, missä sijaitsee maksa, miten silmä toimii ja minkälainen reikä voi mennä nenästä suuhun.


Superlöydöt kotiutui viikko sitten esikoiselle Piilosta. Viisi hyväkuntoista PO.Pin paitaa, 3 t-paitaa ja 2 pitkähihaista. Nyt on kirpparionni varmaan loppuvuodeksi käytetty.

Oikeasti tavaran virta pitäisi saada käännettyä kodistamme ulospäin. Puoli kuutiota lastenvaatteita odottaa kadottamistemppua. Tässä kohtaa se kirppari-innostus aina hyytyy *huoh*.

Esikoiselle PO.Pia

8 kommenttia:

 1. :) :D :O :r :( ;) :P :| :$
  :~ 8| 8) :k :@ :L :v :d :f
  :c :o :b :e :i :h :rainbow :et
  :angel :brow xP :party :tone xD
  :fire :ice >.< :mj :/ ^_^ o_O
  :vD :|| \m/ :tup :tdown :star :robot
  :kitten <3 <\3

  VastaaPoista
 2. Sorry, oli pakko testata :)

  VastaaPoista
 3. Hyvät löydöt. Nykyään kirppislöydöt onkin kiventakana (ainakin mulla),ei oikein hintalaatu suhde kohtaa...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi:
  Halu testata on täysin ymmärrettävää, kun tuohon tuollaiset ohjeet tupsahti, että näin saat tehtyä "naamoja". Oli kyllä tarkoitus tulla ketjutetut kommentit, mutta aina ei voi voittaa. Katsotaan, saako tekninen ylläpitoni (=Hra Kepponen) fiksailtua.

  Annu:
  Hinnat kirppiksillä ovat nousseet. Lastenvaatteiden suhteen mielestäni MLL:n kirppiksillä on usein vielä hinnat kohdallaan. Toisaalta hyvä puoli on se, että tavaran laatu on minusta kanssa parantunut. Muutama vuosi sitten kirppiksellä oli harvoin sellaisia vaatteita, joita olisin voinut edes harkita töihin. Nyt niitä roikkuu monessa rekissä (kun vielä mahtuisin niihin!).

  VastaaPoista
 5. Mahtavat löydöt!
  Minun tulee harvemmin nykyään käytyä kirppiksillä, sattuneesta syystä ei huvita revohkaa raahata niille. FB-kirppiksiä käytän jonkin verran, enemmän myyntiin. Hinnat ovat nousseet, mikä on tietenkin myyjän etu, mutta laskee omaa ostointoa.

  VastaaPoista
 6. zirk:
  Kolmen pienen lapsen kanssa kirpparilla hengailusta on ilo kaukana. Noilla sähköisillä kirppispaikoilla tuppaa aina olemaan omat trendinsä ja trendin huipulla olevat tavarat ovat minusta todella kalliita.

  VastaaPoista
 7. Olisi kiva tietää, mitä nuo Po.P paidat maksoivat? Kertoisitko?

  VastaaPoista
 8. PO.Pin paidat olivat 6-7e kappaleelta. Tuskin olisin sen enempää maksanutkaan, paitsi ehkä tuosta herätyskellokuosista. Se on niin herkkukuosi.

  VastaaPoista