21. heinäkuuta 2012

Puolijoukkue teltan fiksaus ja p*skis

Olin torstai-iltana Leonidan luona askartelemassa. Tuntuipa mukavalta tehdä kortteja pitkästä aikaa - ja hyvässä seurassa. Täysin valmiita kortteja tuli kaksi, joista ensimmäisellä osallistun p*skarteluhaasteeseen nro 148. Haaste kuului: "Ei kuviopaperia".Karttaleima minulla on ollut ainakin puolitoista vuotta, mutta tämä oli ensimmäinen koekäyttö. Aivan tasaisesti ei leimaantunut, mutta ajattelin sen sopivan "kuluneeseen ja vanhahtavaan tyyliin". Ensin töpöttelin Distressiä paperiin, sitten karttaleima ja sitten tekstileima.

Porvoossa käydessä vierailin Paperipilvi askartelukaupassa. Maaretin blogissa näin ihania Michael Powellin leimoja ja ajattelin ostaa niitä. Noh, ne oli tietenkin myyty aikaa sitten. Ostin lohdutukseksi sarjan erilaisia autoleimoja. Luulisi tulevan käyttöön poikaperheessä.


Leonidalla koekäytin Kuplaa. Tulin värittäneeksi sen shokkipinkiksi. Taustapaperin valitseminen oli vaikeaa, kunnes Leonida esitteli paperivalikoimansa eksoottisimpia. Niinpä shokkipinkki-Kuplasta ja kiiweistä tuli pari. Lisäsin keitokseen vielä ärhäköitä Fimo-nappeja.


Ompelusaralla olen saavuttanut sellaisen pienen merkkipaalun, että se toistaiseksi pahiten pieleen mennyt ompelus on muuttunut vaatteeksi. Marraskuussa 2010 olen kirjoittanut blogissani puolijoukkueteltasta, jonka piti olla paita, mutta olikin ensin harmistus ja sitten röhönaurun aihe. Hannan kanssa saimme siitä kuitenkin vaatetta muistuttavan virityksen. Siinä on kuminauhaa, kaistaletta ja sisäänottoa vähän kaikkialla. Ei tällä vissiin töihin kehtaa mennä, mutta omaksi arkivaatteeksi ihan passeli.Yökuvat ovat huonoja, mutta eihän tässä ehdi päivällä mitään tekemään, kun pitää lomailla :)

11 kommenttia:

 1. Onpas kaunnita kortteja!! Mulla on vinot pinot tuollaisia leimoja, mutten ikinä saa niistä aikaan säädyllisiä kuvia:(
  Ja hieno paitakin näyttä olevan!
  Rentoa lomaa;)

  VastaaPoista
 2. Voihan elämä, sanon minä. Oikeasti tuli ihan hirmuiset askartelufiilikset tästä postauksestasi! Puhumattakaan siitä, että oli pakko guuglettaa tuo Michael Powell ja siltäpä löytyy vaikka mitä omaankin tyyliini sopivaa. Olisiko taas aika räjäyttää pankki ja laittaa pieni nettitilaus menemään?

  Mun mielestä molemmat kortit on tosi hienoja. Tuosta journeystä tykkään erityisesti, mutta myös "vahingossa valikoitunut" kupla-taustapaperiyhdistelmä on huippu. Ehkä juuri siksi, että harvemmin kuplat ajelevat kiwipellolla...

  Loma taitaa tehdä sulle hyvää. Into on taas löytymässä, vai mitä?

  VastaaPoista
 3. Kiitos *riikka*.
  Jos sinulla on aikaa, niin alat vaan kokeilemaan leimojasi ja siitä se homma lähtee taas rullaamaan. Minullakin on välillä pitkiä taukoja, ettei mitään synny.

  Kortteilu on minusta siitä hankala harrastus, kun se vaatisi niin paljon tilaa. Välineet pitäisi levitellä esille, mallailla papereita ja koristeita ja joka paikka lainehtii tavaraa. Minulla ei ole omaa huonetta ja ensin kaikki pitää purkaa ja sitten pakata. Se on varmaan suurin jarruttavin tekijä.

  Mirka:
  Mä en ikinä tullut googlanneeksi Michael Powelia. Myydäänkö niitä netissä? Kääks, ne oli niin ihania, että mä luulen, että mun olisi pakko saada leima tai pari. Voitais räjäyttää pankki.

  Loma tekee ihmiselle tosiaankin hyvää :) Vaikka täytyy sanoa, että tämä loma on myös ollut oletettua raskaampi. Parina viime kesänä ohjelmana on ollut rentoa rantailua ja uimista. Nyt on sitten pitänyt kehittää säänkestävää ohjelmaa ja olemme olleet kovasti liikkeellä.

  Näpertelyn kipinä tosiaan iski taas Leonidan luona. Se oli muutenkin hyvä ilta. Työnantaja yritti pilata loman ja Leonida jaksoi kuunnella ja tsempata mut läpi sen hetkisen ketutuksen :) Askartelua ja sympatiaa.

  Milloin askarrellaan?

  VastaaPoista
 4. Kauniita kortteja ja mahtava toi leimasetti missä autoja!

  VastaaPoista
 5. Komiat on kortit! Autoleimatkin vielä!
  Pisteet kyllä ompelusitkeydestä, olisin luovuttanut, mutta tuostahan tuli kelpo-paita!

  VastaaPoista
 6. Kiitos AnniK

  zirk: välillä en luovuta millään ja sitten taas toisena hetkenä kaikki epäonnistuneet luomukset ovat välittömästi roskiksessa. Oli vaan niin kivaa viskoositrikoota, että piti vielä vähän tsempata. Joku päivä mä tsemppaan sen kivan pellajakunkin valmiiki.

  VastaaPoista
 7. Kauniita kortteja molemat. Tuollaiselle karttaleimalle olisi nyt käyttöä, kun innostuin tekemään matkalaukkukortteja.
  Ostin myös tuon kaarasetin ja kokeilujen jälkeen ihastus muuttui rakkaudeksi. Loistavia leimoja, niin miehille/pojille kuin reissaaville naisillekin.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Maija.
  Kyllä tuo autosetti polttelee, että pitäisi päästä kokeilemaan kaikki muutkin leimat. Ymmärrän hyvin, että ihastus syvenee helposti :)

  Kiitos Marika.

  VastaaPoista
 9. Kyllä tuli kivat kortit! Ja makea kuosi paidassa - hyvä, että sait vihdoin käyttöön!

  Ja ihan samaa mieltä olen, että suurin kortteilua estävä tekijä on purkaminen ja pakkaaminen. Ja tilanraivaus.

  Oli ihanaa askarrella säkenöivässä seurassasi, jossa olisi viihtynyt pikkutunneille asti, ellei olisi ollut työpäivä vielä seuraavana.

  Milloin keksitään seuraava askartelupäivä? Tuntuu, ettei muuten saa tilaa ja inspiraatiota tehdä mitään.

  Johonkin askartelutapahtumaankin olisi tosi kiva mennä.

  VastaaPoista
 10. Leonida:
  Kannatan ehdottomasti askartelupäivää. Minustakin tuntuu, että nykyisin viitsin purkaa tavarani esille vain hyvässä seurassa :)

  Tapahtumakin olisi kiva.

  VastaaPoista