14. marraskuuta 2011

Kaulallein kiedon kaksi metriä...

... kuningasboaa -eikä tunnu missään :)

Elma-messujen yhteydessä oli lemmikkimessut. Siellä sai kuvauttaa itsensä 2-metrisen kuningasboan kanssa. Perheen miehet päättivät ottaa yhteiskuvan. Kuopus lipesi rivistä, oli liian pelottavaa. Yhteiskuvasta rohkaistuneena esikoinen halusi vielä oman kuvan ja kertoi boan tuntuneen kaulassa kivalta. Hra Kepponen kertoi kuningasboan olleen varsin virkeällä tuulella ja esikoisen suurin vaikeus kuvauksessa olikin pitää boaa, joka oli koko ajan luikertelemassa jonnekkin kuten kauluksesta sisään. Epäilen, että minulta olisi lähtenyt taju kuvaushommassa.

Ensi viikko lähtee käyntiin déjà vu:lla viime viikosta. Viime viikolla sairasti kuopus. Nyt sitten esikoinen ja keskimmäinen. Kenties boaflunssa? Toivon pikaista paranemista, sillä minun ja mieheni on pakko olla molempien yhtenä päivänä yhtä aikaa töissä. Jos ei paranemista tapahdu, niin edes MLL:stä lastenhoitaja. Oi, tähdet olkaa suosiollisia. Ja ensi viikolla sitten alkaa poikien synttärijuhlaputki.


4 kommenttia:

 1. Onpas siellä rohkeita poikia! Mua ei kyllä saisi tajuissaan/elävänä kaulailemaan yhtäkään boaa tai anakondaa. Tuskin edes kastematoa.

  Pikaista paranemista sinne! Sairastelu on tosi kurjaa =(

  VastaaPoista
 2. Tuo on niiiiiin kamala! Teen täällä säärikarvat kauhusta jäykistyneenä kuolemaa, jo pelkästä katsomisesta.

  Huikeita Tarzaneita nuo sinun miehesi!

  VastaaPoista
 3. Mä luulen, että meillä olisi voinut olla myös success, mutta jäi messut väliin. Viime vuonna nähdyt vuohet ja pupujussit oli ainakin ihan blääh... ;) Ainoa mikä silloin innosti oli valtava metsäkone.

  VastaaPoista
 4. Vera ja Salviaseppele: Hiukan on pojilla jäykähköt ilmeet kuvissa, ei paljoa hymyilytä :) Mutta olihan tuo sinänsä suoritus, koska kenelläkään ei ole aikaisempaa kokemusta käärmeistä.

  Mirka: Meidän pojille oli lemmikkimessut suurempi elämys kuin maaseutu puoli. Possut olivat kiinnostaneet, kun ne olivat olleet niin puhtaiksi vaalenpunaisiksi hinkattuina näytillä :) Koirien temppu- ja palvelusnäytökset olivat kovin mieleiset. Ei tuosta meille ainakaan tule vuosittaista traditiota.

  VastaaPoista