28. toukokuuta 2011

Pahikset on pop

Pojat fanittavat tällä hetkellä Star Warsia. Suurimmat suosikit ovat pahikset: Darth Vader, Darth Maul, Keisari Palpatine ja Jabba the Hut. Esikoisen ykkössuosikki on Jabba, koska netistä löytyy Jabban superhieno ilmalaiva tehtynä legoista. Esikoinen ihailee sitä päivittäin. Nuivilla vanhemmilla ei kuitenkaan ole budjettia eikä kiinnostusta sijoittaa 500 euroa kyseiseen keräilyharvinaisuuteen. Esikoisen toiveen Jabba-paidasta pystyin toteuttamaan. Tässä päivän asu.Tästä vihreä-valkoisesta asusta tuli heti meidän molempien suosikki. Se on sinänsä pieni saavutus, koska äiti ei todellakaan pidä actionhahmoprinteistä ja Jabbaa tuskin kukaan pitää miellyttävän näköisenä.  Jabban kuva löytyi netistä valmiina ja leikkasin sen perusteella sabluunan. Kuvan painoin H&M trikoopaidalle. Kangasväreinä edelleen 1,5v vanhat FolkArt Fabricit. Paidan parina H&M vihreät puuvillahousut.

Lisätoiveena on vielä Darth Vaderin kypärä roikkumaan housujen vyölenkistä. Sen ajattelin tehdä samalla lailla kuin aikaisemmat housukorut kutistemuovista, kunhan sen arkin jämän varastoistani löydän.

Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Vitsi, tää on hieno paita! Tosi loistavasti tehty! Huisit nuo keltaiset silmät!
    (Ja olen aavistuksen kade tosta jääkaapin ja pakastimen koosta ;D )

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kiala.
    Kohta pitäisi aloittaa projekti syödään pakastin tyhjäksi ennen sulatusta. On ne isot jääkappi ja pakastin kätevät muulloin kuin sulatuksen ja pesun aikana :)

    VastaaPoista