20. huhtikuuta 2011

Kankaita, kehuja ja haasteita

Kun vapaa-aika vähenee, kankaiden hankintamäärät kasvaa -eikös se niin kuulu mennä? Tavoitteenani on tehdä vähintäänkin esikoiselle jotain kivaa ensi syksyksi. Voi olla, että 128cm paidat käyvät esikoiselle jo syksyllä pieniksi, ja sitten kauppojen valikoima supistuu ankeisiin väreihin ja spidermaniin. Olisi kiva olla jotakin "erilaista" jemmassa. Nyt on tällainen kangaspläjäys ja lisää kankaita on tilauksessa.


Apinat ovat menossa pienemmille. Merirosvokangas sai esikoiselta alustavan hyväksynnän. Robotit ja tähdet menevät ainakin hänelle. Kuopus, joka tykkää vain kulkuneuvoista ja Bamsesta, yritti näpistää kankaita itselleen. Taisin iskeä suosikkisuoneen.

Tilasin kankaat Royal-tuotteesta. Sunnuntaina tiedustelin sähköpostitse, että jos nyt kangashimossani laittaisin tilauksen tulemaan, niin milloin mahtaisin saada kankaat. Vastaus tuli takaisin salamana: sunnuntaina maksetut tilaukset postitetaan maanantaina. Maanantaina 9:30 tilaukseni status oli postitettu ja tiistaina klo 10 paketti oli postissani. Kankaat on leikattu suoraan ja niitä on oikea määrä. Tästä ei voi nyt muuta sanoa kuin, että ihan ensiluokkaista toimintaa.

Olen saanut parikin haastetta, mutta nyt vasta sain aikaiseksi vastata.

 
Taitava Talvikki blogista Kikkaillaan ja tikkaillaan haastoi minut näyttämään kuvalla ja mielellään kertomaan mikä on minulle mieluinen, rakas tai tuikitarpeellinen ompelutarvike.

Minun valintani on nopeuttanut ompelua, saanut jäljestä paljon siistimpää sekä vaatteista kestävämpiä. Ja tekemisestä vielä hauskempaa.



Sehän on Hanna ja Hannan Janome-merkkinen peitetikkikone, joka kääntää helmat ja kanttaa resorilla. En ole vieläkään opetellut käyttämään konetta itse, kun Hanna on niin nopea.

Roosa heitti myöskin kuvahaasteella. "Julkaise neljännen kansion neljäs kuva ja selitä se". Macin kuvasiirto-ohjelma vetäisee kaikki samaan hakemistoon ja tekee siirtokerralle oman "eventin" tästä tulikin siis varsinainen aikaharppaus taaksepäin.


Kuva on kesäkuulta 2003 Turun keskiaikaisilta markkinoilta.

Olen nyt niin myöhässä vastauksieni kanssa, etten oikein kehtaa enää muita nimeltä haastaa...

2 kommenttia:

  1. Kivoja kankaita. Laitoin sinulle sähköpostiin kysymyksen.

    VastaaPoista
  2. Hanna ja Hannan koneet on kyllä kova sana meilläkin <3 Kiitos siis hanna! Mä tykkään noista vihreistä! Niin kevään väri.

    VastaaPoista