6. toukokuuta 2017

Lisää vaaleanpunaista

Muutaman vuosi sitten sain yhtäkkiä herätyksen, että yksi upeimmista väreistä on pinkki. Lapsena en elänyt vaalenpunaista prinsessavaihetta lainkaan ja ensimmäisen pinkkikauteni koinkin yli nelikymppisenä. Sen jälkeen pinkkiä ja vaaleanpunaista on tullut vaatekaappiini tasaiseen tahtiin.

Tämän kesän vaaleanpunaiset uutuuteni ovat kengät. Kuka voisi oikeasti vastustaa vaaleanpunaisia kenkiä? En minä ainakaan ;)

Kengät muistuttavat espadrillosia, mutta materiaalina on mikrokuitukangasta. 

Kun olin pinkin makuun päässyt, niin silmäni iskeytyivät alla oleviin kaunokaisiin. Violettia, pinkkiä, vihreää ja vähän ruskeaa. Koristeina kukkia. Eikä vaan yksi kukka vaan kolme kukkaa per kenkä. Joskus enemmän on parempi :) Pitihän niitä ihan puhtaasta uteliaisuudesta sovittaa. Kengät olivat jalassa aivan ihanat ja puukenkämaisesta ulkonäöstään huolimatta todella kevyet. Olin jo alehyllystä löytänyt edulliset perussandaalit, mutta kävinkin viemässä ne takaisin. Halusin ehdottomasti kesääni kukkakengät.

Ei tarvitse täksi kesäksi yrittää löytää pinkkejä t-paitoja, kun tänä kesänä jalat kulkevat lempivärissä :)

Väriä jalkoihin!


21 kommenttia:

  1. Ihanat kengät, joissa astelet kesään kepein askelin. Mä olen huomannut, että hempeä pinkki on muuten kengissä nyt pinnalla ja hot of the hottest.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muotikoordinaattori tietää jälleen :D
      Aikaisempina kesinä ei ole paljoa näkynyt pinkkejä kenkiä paitsi Converseja, jotka tietenkin heti ostin :D :D

      Poista
  2. Pidän vaaleanpunaisesta väristä, mutta sen väriset vaatteet eivät minulle sovi. Ihanat kengät olet löytänyt. Varsinkin nuo ensimmäiset ovat varsinaiset namut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei minullekkaan sovi sellainen hempeä vaaleanpunainen ja siksi yllätyin suuresti, kun ensimmäistä kertaa vetäisin päälleni sellaisen oikein räväkän kylmän pinkin ja jouduin toteamaan, että tämähän on ihan minun värini :)

      Poista
  3. Mun pinkki kausi oli siinä kahdenkympin hujakoilla. Mulla oli vaalea, pitkätukka ja vaaleanpunaiset puserot sopivat mielestäni minulle kuin sialle saparo. Itseasiassa tälläkin hetkellä kaapistani löytyy yksi vaaleanpunainen silkkipaita joka oli eilen päälläni, se on kyllä söpö väri vaatteissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleanpunainen on kyllä hyvä väri! Onneksi sinä tajusit sen to kaksikymppisenä ;)
      Mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  4. Wau aivan ihania ja raikkaan värisiä kenkiä!

    VastaaPoista
  5. Onpas hienot kengät!
    Vaaleanpunainen on ihana väri.
    Kivaa sunnuntai päivää!

    VastaaPoista
  6. nuo vaaleanpunaiset kengät ovat kyllä makeat; ja vieläpä sen näköiset että ovat mukavat jalassakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - minäkin ihastuin niihin ja ainakin sovitellessa tuntuivat hyviltä jalassa :)

      Poista
  7. Saako kysyä, mitä ensimmäisen kuvan kengät maksoivat ja mistä ostit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa kysyä :)
      Kengät olivat tarjouksessa, kun ostin ne ja maksoivat 49€. Normihinta 59€. Molemmat kengät ostin Mikkelistä, Antilop nimisestä kenkäkaupasta.

      Poista
  8. Aivan ihanan näköisiä kenkiä kummatkin! Huolisin vaikka molemmat :) Ja itse asiassa mullakin olis edessä kesäkenkien osto. Pitäis löytää jotain nättiä ja sellaista, mikä on todella hyvä jalassa ja sopii moneen lähtöön (eli helppoa kuin heinänteko) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Minä olen nykyisin alkanut ostelemaan kenkiä aina kun niille ei ole vielä tarvetta :D Sujuu sillä lailla paljon rennommin. Kun lähden kauppaan hakemaan jotain tiettyä, niin eihän sitä löydy ikinä.

      Poista
  9. En minäkään voisi vastustaa ja en myöskään elänyt vaaleanpunaista lapsuutta, mutta nyt omistan vaaleanpunaisen villakangastakinkin. Jonka muuten ainoa miinus on, ettei mene napit kiinni. ;) Upeita kenkiä ja väriä elämään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Tiia. Eletään me vaaleanpunaista keski-ikää!

      Noi kaapissa kutistuvat vaatteet ovat sika ärsyttäviä. Minulle on osunut niitä useampiakin :D :D :D

      Poista
  10. No hei, mulle kans tuollaiset kengät!

    VastaaPoista