16. toukokuuta 2017

Äidit ja pojat reissu lähtökuopissa

Ystävänpäivän tietämillä repsahdin Tuin matkatarjouksiin ja ostin sieltä edullisen pakettimatkan viidelle Sardiniaan. Reissuun lähtee ystäväni poikansa kanssa ja minä keskimmäisen ja kuopuksen kanssa. Huomenna aamulennolla meidän ryhmä rämä lentää kohti Sardiniaa. Vapise Alghero, Kepposet lisävahvistuksineen tulevat!

Ihan hirvittävä lähtöhässäkkä. Jälleen kerran. Töissä piti tietenkin kehitellä viime hetken yllätys. Pakkaaminen hoitunee jälleen kerran yön pimeinä tunteina. Kamaa on aivan järkyttävästi. Tavoitteena on tehdä veneretki snorklaamaan (tietenkin vielä varaamatta) ja sitä varten on omat räpylät ja snorkkelit ja pojilla märkäpuvut. Illat vaikuttavat viileiltä, joten mukaan pitää ottaa pitkähihaista ja -lahkeistakin.

Reissufiilis on hyvä, mutta hiukan jännittynyt. Minkälainen mahtaa olla halpismatkan majoitus? Suosiiko säät? Tarkeneeko uida? Miten kolmikon kemiat pelaavat yhteen? Miten autoilu sujuu? Noh, kohta siitä otetaan selvää.

Blogi varmasti huilailee loman ajan, mutta päivän rantakuvan yritän päivittää Instaan www.instagram.com/kepposet/

Onneksi tänne koti-Suomeen on luvattu reilusti lämpenevää keliä! Mukavaa viikon jatkoa!

Yksi matkalaukku räpylöille ja poikien märkäpuvuille. Minähän luotan rasvakerrokseni lämmöneristykseen ;)

20 kommenttia:

  1. Ihanaa matkaa teille 😘 Omaan reissuun on vielä aikaa, ellei tässä nyt mitäön äkkilähtöä oteta 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija :)
      Äkkilähtö on aina kutkuttavan jännittävä vaihtoehto, minä tosin olen vain kerran elämässäni siihen päätynyt. Toivottavasti kevät saapuisi tällä viikolla viimeinkin Suomeen.

      Poista
  2. Mielettömän ihanaa reissua teille.

    VastaaPoista
  3. Hei,

    Terveiset täältä Sardiniasta. Lähdemme huomenna kotiin, viikko vierähti nopeasti. Sen verran voisin kertoa, että uimavedet on lämminneet viikon aikana selvästi ja sekä meressä että altaassa on tarennut uida päivä päivältä paremmin. Hotelli Oasis ei ole tuttu, mutta tänään bussimme pyörähti sen pihassa haettaessa muutama retkelle lähtijä sieltä mukaan. Ihan siistiltä vaikutti ainakin julkisivunsa puolesta. Mukavaa lomaa! Sardinia on kaunis paikka ja sää on upea. Omat lapset ovat myös viihtyneet mainiosti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta Sardinia updatesta! Kuulostaa hyvältä, että uimavedet lämpenevät kovaa kyytiä. Kuulostaa siltä, että teillä on onnistunut loma.

      Poista
  4. Hei mahtavaa reissua ja seuraan innolla instassa. Olkoon majoituskin mitä ruhtinaallisin. <3 Juu ja sähläykset kuuluu reissuihin, täällä vielä jännitetään, mutta jahka passi on hyppysissä niin juhlat kattoon. <3 Aah aurinko <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hotellin uima-altaat ovat hyvät ja iltapäivästä aikuinenkin tarkenee uida. Pojat ovat niin innoissaan. Huoneisto on kolho, mutta tosi siisti, joten ei ongelmia.

      Kyllä se passi järjestyy! Kivaa reissua sinulle

      Poista
  5. Ihanaa reissua teille! Olkoon matka oikea nappimatka :)

    Mulla tiedossa äiti+ pojat reissu viikonloppuna, joten samoissa jännittyneissä fiiliksissä täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hotelli on ihan toimiva ja pojat nauttivat altaista. Ensimmäiset loukkaantumiset on jo koettu, desinfiointiaineet testattu ;)

      Mukavaa reissua teille!

      Poista
  6. OI mikä ihana reissu teillä edessä, hyvää matkaa! Minä vasta surffailen kesän lomamatkoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mukavaa lomasuunnittelua- sehän on melkein yhtä ihanaa kuin lomailu ;)

      Poista
  7. Aivan ihanaa, että reissu on jo ihan kulman takana! Mullakin on kesäkuun alkuun varattu äiti-poika -reissu :) Jee matkoille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terveisiä Algherosta! Äidit ja pojat reissu menee vauhdikkaasti, ensimmäiset vammautumiset, pahoinvoinnit ja auringonpolttamat on jo plakkarissa. Mutta lapset nauttii täysillä ja äidit useimmiten myös ;)

      Poista
  8. Kuulostaa ihanalta reissulta. Oikein turvallista ja onnistunutta reissua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lähetettiin täältä lämpöä Suomeen ja lähetys kuulemma tuli perille ;)

      Poista
  9. Miten tämä on mennyt meni minulta ohi. Vieläköhän kerkeää toivottamaan antoisaa matkaa? Eli siis: antoisaa ja onnistunutta matkaa. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu! Ja terveisiä Algherosta. Reissu on sujunut tähän saakka hyvin, pojat ovat sählänneet kaikenlaista pientä, mutta esim. Lääkärireissulta Olemme toistaiseksi välttyneet;)

      Poista