1. toukokuuta 2016

Huikea vapunpäivän sää

Vietimme tuhansien muiden kanssa vapunpäivän piknikin Kaivopuistossa Ullanlinnanmäellä. Aurinko paistoi huumaavaan ihanasti, shampanja oli kylmää, juhlakansa iloista ja ne ihan pienet eväät ylitse pursuavat :) Voi ihanuutta!Hra Kepponen ja eväsjuomat :)
Ylioppilashatut ja serpentiinit jäivät matkasta, onneksi ei jäänyt eväät 

Parsapiirakkaa, juustoja, viinirypäleitä, kolmea eri lajia keksejä, donitseja, gifflareita, vaahtiksia...

Meitä oli neljä aikuista ja viisi poikaa juhlimassa vapunpäivää

Kippis ja puss

Toivottavasti sinulla oli kiva vappu!
Mukavaa alkavaa viikkoa!

18 kommenttia:

 1. No olihan siellä porukkaa. Minua olisi ehkä saattanut alkaa vähän ahdistaa tuo ihmismäärä. Mutta toisaalta, jos eväät olisivat olleet kohdallaan, kuten teillä, niin...

  Olettepa suloisia herra Kepposen kanssa. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Vapun juhlijoita oli tuhansia, mutta Kaivopuistoon kyllä aina mahtuu :) Meillä oli filttipaikka ihan suosiolla puiston reunalta ja sinne mahtui oikein hyvin.

   Poista
 2. Ilma oli tosiaan kuin morsian!!! Mahtava vappu teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan huippukeli ja koivunkukintakin sen verran myöhässä, että ei edes tarvinnut niistää ja köhiä jatkuvasti. Ihan huippukombo :D

   Poista
 3. Kyllä kuullostaa mukavalta teidän vappu! Me käytiin lasten kanssa (3/4 oli mukana) ihmettelemässä vapputorin huisketta ja käyskentelemässä Tammerkosken rannalla (kuvat vielä kamerassa), haettiin kotiin lähtiessä ruokaa mukaan ja nautittiin kotona. Ilma oli niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vappu meni tänä vuonna niin mukavasti juurikin tuon erinomaisen sään takia. Olihan se vähän outoa, että viikolla oli niin kylmää ja sitten tuli tuollainen äkillinen lämpöaalto, mutta hyvin kelpasi :)
   Tosin muistoihin on syöpynyt pysyvästi yksi vappu 90-luvulta, jolloin olimme grillibileissä. Juhlatunnelman latisti se, että räntää tuli niin paljon, että grilli sammui koko ajan :D :D

   Poista
 4. Kippis näin jälkikäteen! ♥
  Oli kyllä upea sää. Ja se jatkuu, joten nautitaan :)

  VastaaPoista
 5. Miten tuonne mahtuu piknikille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halutuimmat paikat ilmeisesti varataan jo vappuaattona tai hyvin, hyvin aikaisin aamulla. Kyllä sinne puiston reunamille aina mahtuu :)

   Poista
 6. Ihana sää saatiin vapuksi!
  Ja hienot ilmat vaan jatkuu.
  On siellä ollut porukkaa!
  Teillä on ollut kiva piknikki!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vappupiknik oli oikein onnistunut ja nyt jälkimainingeissa voidaan vielä fiilistellä kivalla säällä :) Ihanaa kun on kevät :)

   Poista
 7. Kippis. Vaikka olen helsinkiläinen ollut aina, niin koskaan en ole Ullanlinnanmäen vappua nähnyt. Onpas siellä porukkaa. Varmaan myös kaunis ilma teki tehtävänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, aika yllättävää, että et ole käynyt Ullalinnanmäellä vappua viettämässä. Minäkin olen helsinkiläinen, enkä siellä lapsuudessani ikinä käynyt, mutta opiskelijavuosina traditio tuli hyvin tutuksi.

   Seuraavan kerran kun olemme Ulliksella haastan sinut sinne vapun viettoon :D :D

   Poista
 8. Tuolla olen ollut viimeksi 18 vuotta sitten, kun muutimme pohjoisesta etelään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on ollut pitkä tauko lasten takia. Nyt totesimme, että jos sää vaan sallii, niin lapset ovat sen ikäisiä, että hyvin voimme ottaa Ullanlinnanmäen pysyväksi vappuohjelmaksi :)

   Poista