6. marraskuuta 2015

Hymyn aiheita

Kuulkaas, minua vaivaa aivan järkyttävän paha matkajännitys. Ensimmäistä kertaa aikuisessa elämässäni. En oikein meinaa saada mitään tehtyä, kun pitää vaan hermostuneena vääntelehtiä tuolissa. Unelmamatkani on kohta edessä ja käteni hikoavat ajatuksesta merisairaus, vuoristotauti ja ryöstö. Matkapaniikki!

Pakko postata jotain kivaa ja turvallista. Tässä tulee parilta viime viikolta kuvia, joiden tilanne on saanut minut hyvälle tuulelle.

1. Hello Kitty asenne
Metroaseman parkkihallissa bongasimme koko perhe auton, jonka molemmissa etupenkeissä oli varsin päheät penkinsuojukset. Nostan hattua asenteelle! Elämän ei aina tarvitse olla niin vakavaa!


2. Mielettömän hienot auringonnousut
En voi lopettaa näiden säiden hehkuttamista! Ihanan aurinkoista! Olen nähnyt monta huumaavan hienoa auringonnousua. Eilen odottelin työkaveria toimiston ulkopuolella lounaalle ja aurinko lämmitti kasvojani marraskuussa.

Toimistoelämää aamuauringossa - onnea on ikkunapaikka!

3. Bobrikovin salonkivaunu
Vierailin kurssikeskuksessa, jonka erikoisuudeksi paljastui Bobrikovin salonkivaunu. Heti tauolla kipaisin katsomaan sitä. Se on erinomaisessa kunnossa. Hienot kalusteet ja vanhat upeat kaasulamput. Tällaiselle vanhojen tavaroiden rakastajalle hetki oli hieno! Suunnittelimme jo toisen kurssilaisen kanssa, että jäämme iltapäiväksi fiilistelemään salonkivaunuun :)

Bobrikovin salonkivaunu, valmistettu Itävalta-Unkarissa vuonna 1989
Vuoteen 1965 vaunu oli yleisten töiden ja liikenteen ministeriön käytössä

Valitettavasti valoja ei saanut päälle ja salonkivaunussa oli liian hämärään kännykälleni. Silti tunnen pakottavaa tarvetta jakaa kehnoja kuvia junasta sisältä :D
4. Päiväkävelyt
Tässä toiseksi viimeisimmän viikonloppulenkin fiilistelykuvat. Ah, miten kaunista!5. Pullapiiri
Pullapiirille pitäisi antaa uusi nimi - överiherkkupiiri :D Tuplabuukkauksen johdosta eilen meillä oli täytekakku, kahta eri pullapitkoa, munkkeja ja 3 levyä suklaata.

Olen jo saanut pullapiirissä mainetta. En suinkaan tarjoilujeni tai edes syömäkykyni ansiosta, vaan siitä, että ensimmäisenä työpäivänäni liityin pullapiiriin. Sitä ei piirin vetäjä muista kertoa, että tein se jo ennen lounasta :D 
Saattaa olla, että blogini hiljenee reissun ajaksi. Mikäli Wi-Fi toimii hyvin, niin tänne saattaa ilmestyä lyhyita kännykkäpostauksia ja reissukuvia päivittyy aina mahdollisuuksien mukaan instaan https://instagram.com/kepposet/

Ihanaa viikonloppua!

23 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa! :)
  Tuollaiset hellokityt ois kivat omaankin autoon, tois piristystä. :)
  Missäs toi upea salonki vaunu on?
  Upeissa maisemissa kävelet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin kanssa, että naurattaisiko aika aamuisin autoon mennessä, jos olisi Hello Kitty penkinsuojat? Menisi aamuruuhka töihin leppoisissa fiiliksissä. Pitäisiköhän kokeilla?

   Salonkivaunu on nykyisin yksityisomistuksessa. Ilmeisesti siitä pidetään hyvää huolta, mutta se ei ole käytössä eikä sitä juurikaan tuoda näytille :(

   Poista
 2. Upea tuo salonkivaunu :) Eikä tuossa pullapiirissäkään kyllä ole mitään vikaa :)
  Kivaa reissua sinulle! Käynkin liittymässä instasi seuraajaksi niin näen reissukuvia jos niitä päivittyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullapiiri voi kyllä olla se viimeinen niitti, että jo valmiiksi kiristävät housuni eivät enää mahdu jalkaan :D Jos Wi-Fi löytyy, niin kuvaa reissusta pukkaa instaan :)

   Poista
 3. Ihana tuollainen pullapiiri :). Harmi vaan, kun olen ollut lähes aina miesvaltaisilla työpaikoilla..

  Mukavaa matkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen miesvaltaisella työpaikalla, mutta tässä uudessa tiimissä on ennätysmäärä naisia. Meitä on peräti neljä naista vierekkäin. Kivaa vaihtelua!

   Poista
 4. Oikein hyvää ja rentouttavaa reissua!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa matkaa, sä pärjäät loistavasti ja siitä tulee timattia!!

  VastaaPoista
 6. Siis mitä mitä?! Minne olet matkustamassa? Kuulostaa todella hyvältä (siis se unelmamatka, ei vuoristotauti, merisairaus tai ryöstö, niistä mitään EI tapahdu!) mistä ikinä onkaan kyse. Hyvää ja turvallista reissua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkan pääkohde on Galapagossaaret. Laukussa on nyt viime tingassa hankittu skopolamiinilaastariresepti, ehkä ei tarvitse enää stressata merisairautta. Jääkin enää listalle vuoristotauti ja ryöstä. Matkustamme Ecuadoriin Perun kautta.

   Poista
 7. Tuollainen pullapiiri olisi mahtava. Ehkäpä voisin kysellä kiinnostusta tuttavilta, olisi hauskaa silloin tällöin herkutella kunnolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullapiiri on minusta todella ihana, vaikka se voi käydä erittäin kohtalokkaaksi vyötärölleni :D Olen valmis ottamaan riskin. Kummasti lisää töissä yhteisöllisyyttä ja nostaa fillistä, kun tietää, että torstaina on herkkukahvit. Minäkin olen tutustunut hetkessä uudessa paikassa ainakin jokaiseen pullapiiriläiseen.

   Poista
 8. Toivotan sulle oikein mahtavaa unelmamatkaa - jotakin matkan ainutlaatuisuudesta kertoo selvästi se, että noin rutinoitunut (ja välillä suorastaan v-tuuntunut) reissaaja jännittää :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Olen tosiaan päässyt tuntemaan, miltä tuntuu kun matka oikein jännittää ja jopa vähän pelottaakin. Nyt ymmärrän paremmin, että kaikkia ei reissuun lähteminen houkuta lainkaan.

   Poista
 9. Meinasin kysyä, että kuinka usein pullapiiri kokoontuu, mutta tuolla kommenteissahan se jo lukeekin. Ihania leivonnaisia vaikkei meillä koskaan olekaan pulla tai kakkua niin se ei tarkoita etten niitä söisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran viikossakin alkaa kohta olemaan liikaa pullapiirille, jos tarjoilut jatkavat noin ylenpalttista linjaa :D

   Poista