8. marraskuuta 2014

H&M All for children mallisto

Ihan ensimmäiseksi muistutus, että tänään klo 23 saakka voit osallistua arvontaani ja voittaa itsellesi japanilaiset puikot tai leivontakirjan.

En ole ikuisuuteen ostanut lapsille yhtään paitaa H&Mstä. Muutenkin lastenvaatteiden ostelu on muuttunut äitiä ilahduttavasta puuhasta pakkopullaksi. Syynä on se, että isommissa koossa vaatteet ovat suurimmaksi osaksi kuolettavan tylsiä. Jos joskus on joku poikkeava piristys, niin se ei meinaa kelvata pojille, jotka ovat tottuneet kuolettavan tylsiin vaatteisiin.

H&Mltä en ole ostanut paitoja pojille ikuisuuteen, koska isommissa koossa H&M valikoima on ollut aivan tylsimmästä päästä edullisten kauppojen kategoriassa. Eilen kävin kääntymässä H&Mllä ja ensimmäistä kertaa bongasin All for children malliston, jonka tuotteiden myyntihinnasta H&M lahjoittaa 25% Unicefille.

Mallistossa oli muutamia kivoja juttuja, joissa koot riittävät ainakin osalle alakoululaisista. Oma suosikkini oli ehdottomasti koppakuoriais-college. Suurin koko 134/140cm.

Mallina kuopus, college koossa 122/128. Hinta 9,9€

Nämä kengät ovat minusta ihanan näköiset. Nahkaa, sisällä vuori. Kokoja vain 32 saakka. Hinta 24,9€.


Housuissakin olisi kivat collegehousut, joissa on mukava struktuuri ja hauskat taskut. Housuja en enää uskalla H&Mstä ostaa sovittamatta, koska koon sisällä on niin suurta hajontaa. Hinta on 19,9€ ja kokoja on 140 saakka. Näistä voisi tykätä sekä eskarilainen että ekaluokkalainen.


Samalla H&M reissulla löytyi ratkaisu esikoisen housupulaan. Poika edelleenkin inhoaa syvästi housuja, joissa on kunnon vyötärökaistale. Tähän saakka olen ostanut pääosin Po.Pin resorivyötäröfarkkuja, mutta ne ovat loppuneet nettikaupasta ja myös lähimmästä myymälästä. Mikä parasta Henkan housuja saa kokoon 170cm, meillä onkin juuri viimeinen Po.Pin koko eli 152cm käytössä.

Resorivyötäröfarkut 19,9€

8 kommenttia:

 1. Koppispaita näyttää kivalta kuten myös nuo collegehousut. Meillä kuopus on tykästynyt resorivyötäröisiin housuihin. Muutenkin hän on tarkka vaatteiden suhteen (on herkkäihoinen ja moni vaate tuntuu kutittavan häntä), esikoinen sen sijaan laittaa päällensä ihan mitä vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän esikoinen on kärsinyt aistiyliherkkyydestä ja on edelleen aika tarkka siitä, miltä vaatteet tuntuvat ranteiden, nilkkojen ja kaulan kohdalta. Poika on myös noussut normaalipainon ylärajalle ja yllättäen moni oman senttikoon vaate onkin pieni hartioista tai vyötärö on liian tiukka.

   Keskimmäisellä taas on lähinnä ulkonäkökriteerejä ja poika vetää hillitöntä kasvuspurttia. Viime talvena hänellä oli 122cm vaatteet käytössä ja nyt vedellään 134cm. Kuopuksella puolestaan on pitkät jalat ja kädet, joten aikamoista puljaamista on, että tulee jokaiselle sopivaa vaatetta.

   Jos jaksoin innostua lasten vaatettamisesta, mutta nythän tämä alkaa mennä pakkopullan puolelle.

   Poista
 2. Koppakuoriais collage on kivan näköinen . Omat poikani onneksi jo pääosin itse hoitavat vaatehankintansa. Nuoremmalla on hieman hankaluuksia kokojen kanssa, on kasvanut pituutta 20 cm ja lasten koot ovat jo liian lyhyitä mutta miesten koot taas liian leveitä. Huokaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan sitä aikaa, että lapset alkavat huolehtia itse vaateostoksistaan. Sehän ei välttämättä ole edes niin hirveän kaukana. Ihan mahdoton on kuvitella, että meidän pojat shoppailisivat vapaaehtoisesti ;)

   Poista
 3. Mäkin tykkään tosta koppiskollarista. Kiitos vinkistä, taidan tarkistaa josko näitä olisi nettikaupassa....(melkein kaikki lastenvaatteet ostan nykyään nettikaupoista...)

  Iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koppispaitaa on netissä. Harkitsin sen tilaamista myös ekaluokkalaiselle. Minäkin ostan jonkun verran netistä, mutta viime aikoina on tullut niin hirveästi hutiostoksia, joten olen joutunut raahautumaan kaupoille saakka. Etenkin kun mulla on jäänyt jotain hutiostoksia palautamattakin :(

   Poista