6. huhtikuuta 2013

Annoin pikkusormen

...ja lähdin pinkillä leikkimään.

Annoin pikkusormen -
Ja se vei koko naisen!

Alla viikon aikana karttunut pinkkikokoelmani: pinkit tennarit, pinkki huivi, itsetehdyt pinkit korvikset ja itsetehty pinkki rannerengas.

Jokohan tämä riittäisi?

Kuvittelin tuollaisen muistivaijeriin pujotettavan rannekorun valmistuvan hetkessä. Ihan hetkessä ei todellakaan sujunut muistivaijeriin riittävän pienen "loppusilmukan" tekeminen. Toiveena oli sellainen silmukka, josta saisin pään kätköön helmen sisään, jotta mitään terävää ja tarttuvaa ei jäisi esille.
9 kommenttia:

 1. mulle on tulossa kans pinkit converset, paketti vain on luvattoman kauan matkalla :/ ihanaa pukeutua pinkkiin, lapsena ja nuorena kammoksuin sitä :)

  VastaaPoista
 2. Kati:
  Ei mullakaan ollut lapsena voimakasta pinkkiä. Mutta nyt on :D

  Aika moni muukin on innostunut pinkeistä converseista. Viikolla postiin mennessä katselin kaupan näyteikkunasta kokonaista hyllyllistä pinkkejä converseja. Jäin miettimään, että varrella vai ilman. Tänään kaupan ohi mennessä niitä oli jäljellä enää kaksi paria ja onneksi toinen oli kokoani.

  VastaaPoista
 3. Sustahan tulee kohta ihan Barbie =D
  Mullekin on tullut pinkkikuume vasta yli kolmekymppisenä, lapsena mulla oli aina pelkkää vihreää ja myöhemmin kaikkia muita värejä kuin pinkkiä (tai mustaa).

  VastaaPoista
 4. Ihana kepponen! Niin niin tykkään sun uudesta tyylistä.

  t.pinkki :)

  VastaaPoista
 5. Vera:
  Mä yritän olla vetämättä kaikkia pinkkivermeitä kerralla päälle ;)


  P:
  Kiitos :)

  VastaaPoista
 6. Pääkallohuivissakin on kivasti särmää. Rannekoru ja korvikset onnistuivat tosi hyvin! Onnea uudelle harrastukselle! ;) Ja siis pinkit tennarit ihanat...

  VastaaPoista
 7. Leonida:
  Kiitti. Tuossa seuraava helmisatsi odottaa, että josko jo ensi viikonloppuna ehtisin sen pariin. Kivaa näpertelyä, mutta yllättävän hankalaa on pienien ja sievien lenkkien tekeminen. Tarvitsisin varmaan neuvoa joltain kokeneemmalta.

  VastaaPoista
 8. blaah, mulla jäi pinkit converset saamatta. tänään tuli paketti ja tylysti ilmoitus, että tuote loppunut.

  VastaaPoista
 9. Kati:
  Ankeaa!
  Sun täytyy tehdä livekauppakeikka paikkaamaan tilannetta. Minä ostin omani Spirit Storesta, jonne on tulossa lisää. Läheisen urheilukaupan ikkunakin oli somistettu converseilla.

  Takatalvesta huolimatta tämä oli jo kolmas päivä, kun lähdin converset jalassa liikkeelle :D

  VastaaPoista