14. tammikuuta 2013

Take my money Indiana

Lauantaina lähdin työkaverini kanssa kohti Chicagoa ja pääsimme onnellisesti perille. Tsemppasimme koko illan hereillä, kun paikallinen työkaverimme ajelutti meitä kaupunkia ristiin rastiin. Sain ekana yönä kohtuulliset yöunetkin. Sunnuntaina oli tarkoitus lähteä kaupungille uudestaan ilman autoa, mennä heti aamusta pilvenpiirtäjään ihailemaan maisemia ja sieltä kävellä kunnon lenkki museoimaan.

Chicago downtown

Sunnuntain keli oli aivan karmea. Auto oli yöllä muuttunut igluksi. Sellainen vähintään 3mm jääkerros peitti koko auton. Onneksi sentään kuljettajan puolen ovi aukesi. Emme meinanneet millään saada jäätä ikkunoista ja peileistä irti. Sikajäätävä tuuli meni talvitakista läpi niin, että 10 minuutin jälkeen hampaat kalisi. Pilvet roikkuvat melkein maassa ja jotain jäätävä sateli ajoittain. Muutos suunnitelmiin. Shoppailemaan. Auton nokka kohti Indianan osavaltiota, Michigan citya ja Lighthouse Place Premium Outletia. Siellä ei jäätihkusade paljoa haitannut.

Lighthouse Place Premium Outlet

Minä olen aika laiska ja nopeasti hyytyvä shoppailija. Edelleen yritän myös olla ostamatta tarpeetonta ja vähentää kulutustani. Nyt on rahat kannettu Indianaan. Mikä kasa! Meniköhän tämä överiksi?


Lähes kaikki on minulle :)  Saaliina on iltalaukusta menevä lompakko, kolmet kengät, kaksi t-paitaa, mekko, kevättakki, tuliaiset kummitytölleni ja pari t-paitaa esikoiselle.

Jotta mopo keulisi ihan kunnolla, suunnittelen vielä piipahtavani lähiostarilla, josko sieltä löytyisi pojille paitoja.

Ihan hirvittävä kooma tänään. Unohdin yöllä puhelimen päälle ja eiköhän se soinut. En ole aivan varma kenen kanssa keskustelin, eikä numerokaan näy. Sain vielä hetkeksi unen päästä kiinni, mutta sitten heräsin paikallista aikaa 4:00, eikä uni vaan tullut. Nyt väsyttäisi, kun pitäisi alkaa silittämään vaatteita ja laittautumaan matkaan.

Mukavaa uutta viikkoa :)

10 kommenttia:

  1. Suurimmat säästöt tulevat aikuisten vaatteista, itseensä satsaus kannattaa :)

    Kuvasta päätellen kävit Burberryn outletissa. Minkälainen se oli? Oliko siellä paljon valikoimaa? Oliko hinnat edulliset?

    -Noora

    VastaaPoista
  2. Noora:
    Kiitti hyvästä perustelusta :D
    Kävin Burberryn Outletissä. Siellä oli jonkin verran kenkiä, laukkuja (kaikki canvasta) ja eniten vaatteita. Vaatteita oli joka sesongilta ja niitä oli paljon.

    En ole seurannut Burberryn hinnoittelua, joten en osaa halpuutta tarkkaan arvioida. Osassa tuotteita oli alkuperäisiä hintalappuja ja sitten erikseen outlet-hinta. Niiden perusteella aleprossa oli noin 20%. Mutta siellä oli monia hyllyjä, joista sai kaikesta -40%. Alehyllyissä oli mm. pari canvas-laukku mallia, kevät trenssejä (harmi ettei mahtunut mulle) ja kaikki kengät. Trenssit oli 500$-40% ja laukut 550$-40%. Kuvittelisin noita "edullisiksi". Työkaverini osti alle 40$ vaimolleen tosi kivan kesäpaidan.

    VastaaPoista
  3. WAU!! Ei kait tuolla asti nyt mikään mene överiksi ;) Kiva olis nähdä noiden pussukoiden sisällystäkin sit kun palaat kotoSuomeen :D

    VastaaPoista
  4. Jäätävä sade on kyllä mainio syy siirtyä shoppailemaan:)
    Hienot ostokset, olettaisin kassien perusteella.

    Tsemppiä loppureissuun

    VastaaPoista
  5. Hilkka:
    Pitänee valoittaa parhaat palat kassien sisältä :) Jos herään taas neljältä paikallista aikaa, niin voin töiden tekemisen sijasta huvitella kuvaamalla ostoksia.


    Katri:
    Harvoin olen palellut niin paljon kuin eilen. Onneksi uuden ostoksen lämmittivät :)

    VastaaPoista
  6. No on noissa sun hommissas joskus vaan hohtoa. :) Ihanaa, että satsasit ittees!

    VastaaPoista
  7. Siis mitä, mitä, eikös reissusta aina osteta sikana tuliaisia ja ittelle kanssa..? :-O Mää ostasin jos reissuaisin :D Unohtus kaikki kulutuksen vähentämiset sun muut...ainakin jos ois jotain sellasta mitä ei kotomaasta saa tai ois hinnaltaan kovasti edukkaampaa kun Suomessa :P

    VastaaPoista
  8. hip hei, jos vielä tykkäät phister&hilinan farkuista tai tarvit pojille rubber rain asuja, tsekkaa www.onnenmuruset.fi lisäalekoodilla ILO5XZW9 saa keskiviikkoiltaan saakka vielä -35% alehinnoista!!! farkuista löytyis varmaan teidän kokoa...

    VastaaPoista
  9. Sanna-Mari:
    Jos olen lomamatkalla, niin yleensä edes käy kaupoissa :) Paitsi jos on joku varsin erikoinen tilaisuus. Kaikkea tavaraa saa nykyisin Suomesta ja siellä on aikaa harkita, että mitä tarvitsee -> vähemmän turhaa.

    Ja poikkeus vahvistaa säännön :)


    zirk:
    Kiitos vinkistä. Pitää käydää kurkkaamassa noi farkut. Keskimmäisellä ne käy kohta pieneksi. Esikoiselle ehdin jo syksyllä ostaa niitä.

    Rubberitkin pitää tsekata, tosin ne mä olen aina halunnut fleecellä. Sellaisia on ollut vähäisesti myynnissä viime aikoina.

    VastaaPoista
  10. zirk:
    Onhan tässä hommassa välillä hetkensä. Eniten nautin asiakkaiden kanssa työskentelystä. Nyt oon vetänyt kohta 11 tuntia putkeen ja koko päivä on ollut tervanjuotnia. Täytyy välillä katsella tiukasti pöydän alle ja ihailla uusia kenkiä. Huomenna joudun varmaan jo ottamaan lompakon käyttöön ja silittelemään sitä, jotta pysyn rauhallisena/hereillä ;)

    VastaaPoista