21. tammikuuta 2013

Lisää ostoksia ja talviurheilukauden avaus

Olen suuri talviurheilun ystävä. Silti joka vuosi se ensimmäinen urheilusessio on raskas. Mulla meinaa hermo loppua autohallin kohdalle.

Sunnuntaina veimme pojat luistelemaan. Lähtö oli pelkkää valitusta.

-Yksi valittaa niistä p* toppahousuista
-Toinen valittaa siitä, että pitää kävellä autolle
-Kolmas kitisee istumapaikassa autossa
-Kaikki yrittävät muksia toisiaan autossa
-Yksi itkee sitä, että äiti huusi hänelle (joo huusin, että se lyöminen loppuu nyt)

Koska mies pakkasi tavaroita pitkään, jouduimme taas ajelemaan muutaman kierroksen korttelirallia suurempien henkilövahinkojen estämiseksi.

Kun vihdoin saimme pojat luistimille, niin homma alkoi sujua. Evästauon jälkeen kaikki halusivat vielä luistella lisää. Kyllä meistä tulee vielä talviurheiluperhe, vaikka välillä tekisikin mieli ryhtyä sisällä kyhjöttäviksi ruudun tuijottajiksi. Kivaa oli :) Pojat haluaisivat heti uudestaan luistelemaan.

Keskimmäinen oppi viime talvena luistelemaan, mutta taito oli ensimmäisellä kerralla ruosteessa. Esikoinen pysyy hyvin pystyssä. Kuopus tarvitsee tuollaisen tukitelineen.Sitten taas ostoksiin...

Minun pitänyt monena keväänä ostaa kevättakki. Viime kevääksi olin jo valinnutkin sen, mutta päädyinkin sitten ostamaan lasketteluvehkeet ja saumurin. Kuljin täysin tyytyväisenä mustassa ikuisuuden vanhassa maiharissa. Ensi keväänä ei tarvitse :)Jos takki vastaa lupastaan, tulen varmasti pitämään sitä paljon. Se on ihan siistin näköinen ja on samalla veden- ja tuulenpitävä ja saumat on teipattu. Harmi, ettei minulla ollut laadusta todellista käsitystä ostohetkenä. Olisin siinä tapauksessa ottanut saman mustanakin. Takkiin kuuluu vyö, mutta en koe tarpeelliseksi korostaa vartaloni paksuinta kohtaa ;)

Jalassa on Eccon korkeakorkoiset (minun mittapuulla korkeat) nilkkurit. Pidän koroista, mutta polveni eivät pidä. Eikä aina selkäkään. Nämä olivat niin hyvät jalassa, että oli pakko ostaa.

Korko ja kärjet on värjätty tummemiksi, se ei vaan erotu kuvasta kunnolla

Sitten se kaunis turhuus:
Kävin pitkän pohdinnan lompakon ja canvas-laukun välillä. Miespuolinen työkaverini oli sitä mieltä, että ehdottomasti tuo lompakko, koska tuo vihreä nahka on niin hieno. Sisään mahtuu rahojen ja korttien lisäksi lompakko ja minihuulikiilto. Järkeilen itselleni, että tämä on tosi näppärä (eikä kyseessä ollut puhdas ostos/omistamisen himo). Minulla on aina reilunkokoinen käsilaukku mukana. Lompakon voi sujauttaa sinne ja koko laukkua ei tarvitse ottaa lounaalle tai iltatilaisuuteen mukaan. 

5 kommenttia:

 1. Jee, hyvä te - talvikausi korkattu! Meillä on luistelukausi edelleen korkkaamatta, N:n uudet luistimet ovat edelleen paketissa. Pakko saada aikaiseksi käydä edes kerran...

  Ja what, sun miespuolisella työkaverilla on loistava maku! Tuo Burren lompakko on ihana. Just sopiva, että sinne saa kännyn ja avaimet mukaan. Hyvä valinta!

  VastaaPoista
 2. Oooo, onpas tosi kiva kevät takki!! Malli on tosi kiva, ja tuo väri on vähän erilaisempi kuin täällä härmässä yleensä näkee. Tosi tosi kiva, samoin kuin muutkin ostokset! :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana takki! Mikähän se on merkiltään? Olisi nimittäin takille tarvetta täälläkin.

  Edellisen postauksen raitamekkokuvasta täytyy vielä sanoa, että vau mitkä sääret! Ei siis ollenkaan liian lyhyt mekko.

  -Kaisla

  VastaaPoista
 4. Ihana lompakko! Minusta se käy iltalaukusta hyvin. Anteeksi uteluni, mutta minua kiinnostaisi hirvittävästi tietää missä hintaluokassa tuollaiset ihanuudet ovat outletissa?

  -Noora

  VastaaPoista
 5. -Jassu-
  Meillä tuohon talviurheiluun varustautumiseen menee viikonloppu tai pari. Hankintarumba on aikamoinen, nytkin jokaisen pojan luistimet ovat hiukan naftit. Seuraavaksi pitää alkaa tarkastella suksi- ja monopuolta. Esikoiselle onneksi mahtuu viime vuotisen laskettelumonot, niin meillä on jotain mahkuja päästä pian mäkeen säiden salliessa.

  Miespuolinen työkaveri oli erittäin hyvää ja kärsivällistä ostosseuraa :) Hänellä oli aivan pistämätön ostoslogiikka. Esim. mietin, että mitä ostaisin kummitytölleni. Vaihtoehdot oli käyttövaatetta tai mekko. Työkaveri sanoi, että mekko. Sellaista, kun lähtee varta vasten ostamaan, niin tulee aina kalliiksi eikä välttämättä edes löydy. On hyvä olla mekko tai pari varastossa. Paidan saa aina vaikka Prismasta. Noinhan se on.


  Haltiakummi:
  Kiitos :) Takki on väriltää aika lähellä villakangastakkien aika tuttua kamelin väriä, ehkäpä häivähdys enemmän pronssia.


  -Kaisla:
  Kiitos. Takki on merkiltää Eddie Bauer. Aivan uusi tuttavuus minulle. Työkaverillani on heidän miestenvaatteita jonkin verran ja hänen mukaan ajauduin kyseiseen kauppaan. Jos takki vastaa mainoslappujaan, niin on aikamoinen löytö.


  -Noora:
  Burberryllä näyttää olevan zip around lompakkoja myynnissä joka kaudella. Nämä olivat normihinnoiteltuja, mutta -40% hyllyssä. Malleja oli vain muutama ja niitäkään ei ollut montaa kappaletta.

  VastaaPoista