11. maaliskuuta 2011

Päivän asu = omatekemää + Lindex

Sairastuvalta terveisiä. Koko viikko on mennyt flunssaa potiessa, ainoa toistaiseksi säästynyt on mies. Kun kuume laskee, jälkitaudiksi tulee aivan hirvittävä yskä. Sellainen yskä, ettei taida nukkua naapuritkaan.

Illan piristykseksi muutama asukuva, joissa jokin aika sitten valmistuneita ompeluksia yhdistettynä Lindexin vaatteisiin.


Kuopuksella Lindexin tarjouksesta ostetut resorifarkut ja omatekoinen paita.  Paidan kangas Eurokankaasta, kanttaukset mustalla resorilla. Pidän tuosta Eurokankaan kuosista niin paljon, että olen harkinnut sitä monesti itselleni (harmi vaan, että minulle ei riitä kolme pallonleveyttä :( )


Kangasjemman pohjalta löytyi sinne unohtunut metri viidakkovelouria. Siitä tuli juuri kahdet 100cm housut. Viidakkovelour sai taas iloisen vastaanoton. Housut olivat alunperin tarkoitettu kuopukselle, mutta menevät vielä hetken aikaa keskimmäiselle. Housujen kaveriksi käy vaikka Lindexin perustrikoopaita mustana tai punaisena.

Huomiseksi on pakko keksiä jotain kivaa tekemistä ja vaihtelua koko porukalle. Tämän päivän ohjelmana on ollut se, että pirtein kiusaa väsyneempiä, tervein sairaampia. Mikäköhän siinä muuten on, että silloin, kun pitäisi keksiä jotain tekemistä, niin mieleen ei tule yhtään mitään. Kun ei ole mahdollisuutta mennä mihinkään, niin silloin mielessä olisi tuhat ja yksi kivaa juttua. Että mitäköhän sitä huomenna tekisikään...

Hyvää viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Toi tauti tainu kiertää koko suomen...
  meillä paranemaan päin.
  Se yskä on oikeesti kamala!
  Meillä selvis puolet porukasta...
  Ai että toi "pallokangas" on kaunis ja tosi rälee farkkujen kanssa!!!

  VastaaPoista
 2. Siis voi apua! Enhàn mà voi ollenkaan keskittyà lukemiseen tai pojilla oleviin vaatteisiin. Nuo sinun suloiset mallisi ovat niin valloittavat tapaukset, ettà en pààse heidàn ihanista hymyistààn eroon ♥

  VastaaPoista
 3. Onko pojat käynyt parturissa, vai kuin kuopuskin on nuin ison pojan näköinen? :)
  Tietkös mitä, olet ollut viime päivinä ajatuksissa.

  VastaaPoista