29. maaliskuuta 2011

Epäjärjestyksen kuningatar, viimetingan mestari

Nuo kaksi otsikon ominaisuutta eivät ole luonteeni parhaita piirteitä. Minulla on vaikeuksia pitää tavarat järjestyksessä. Valitettavasti mies on vähintäänkin yhtä epäpätevä. Tärkeät (ja vähemmän tärkeäat) tavarat ovat usein hukassa juuri silloin kun niitä kipeästi tarvitsisi. Tämä ei elämää niin kovasti haittaisi, jos en valmistautuisi aina kaikkeen viimetigassa. Joo, mä olen se joka juoksee bussiin ja ostaa kaupasta kinkkua jouluaattona.

Tässäpä malliesimerkki. Huomenna minulla on asiakastilaisuus: paita on vielä kuivamassa, housut silitetty ja esitys melkein valmis (ja herätys on 6 tunnin päästä). Vaikka valmistelut ovatkin hyvällä mallilla (ainakin minun mittapuun mukaan), koin pienimuotoisen katastrofin. Pesusta tulleet housuni olivat kauttaaltaan vaaleassa nöyhdässä. Tietenkään vaateharjoja ei löydy mistään. Paniikki! Pakko saada housut jalkaan aamulla.

Heikomman järjestyksen pidon pystyn onneksi korvaamaan keksiäisyydellä. Alla tee-se-itse vaateharja, joka toimii :)

Vessapaperirullaan kiinnitin pakkausteippiä.
"Kahvaksi" talouspaperirulla.
Kolme kerrosta teippiä meni nöyhdän poistoon.

Pitäisiköhän viimeinkin ottaa opiksi ja vähintäänkin edes aloittaa valmistelut aikaisemmin -tai sitten todeta, että kyllä hätä keinot keksii ja porskuttaa eteenpäin...

7 kommenttia:

 1. Haa, sukulaissielu! Myönnän käyttäneeni vastaavaa vimpainta joskus. Ennen lapsia = muistin menetystä, leväperäisempi taloudenpito ei niin paljon haitannut, kun vielä oli päässä aarrekartta jonka mukaan suunnistaa :)

  VastaaPoista
 2. hih, ihana keksintò!!!Ole onnellinen, ettà miehesi on samanlainen kuin sinà. Etpàhàn ainakaan saa huutoja, kun olet epàjàrjestelmàllinen tai muuta vastaavaa, kuten tàmà nainen tààllà, joka hukkaa ja pitàà epàjàrjestystà yllà, mutta jonka mies on siistiàkin siistempi, eh.

  VastaaPoista
 3. Onpa lohdullista, että löytyy sukulaissieluja :)

  VastaaPoista
 4. Täällä myös sukulaissielu. Ja toi sun vaateharjakeksinntö on aivan mahtava, siis ihan huippu:-) Lähetä toi vinkki Niksi-Pirkkaan, niin palkinto on taattu.

  VastaaPoista
 5. Jotenkin osasit niin elävästi kuvailla tuon epäjärjestyksen ja viime tingan!! Toivottavasti tilaisuus meni hyvin, kun vaatteetkin olivat siistit ja puhtaat. : )

  Minä en kuulu kylläkään samaan lajiin, mutta olen samaa mieltä, että onni on, että miehesi on samaa tyyppiä. Olette varmasti onnellisia ja tyytyväisiä yhdessä, eikä kummankaan tarvitse nipottaa pienistä!

  VastaaPoista
 6. Meillä on aina kans kaikki hukassa. Tai mulla. Mä olen tooooosi huono pitämään tavarat järjestyksessä, vaikka niille oliskin oma paikka (puolille tavaroista ei sellaista vielä ole..)!

  Mahtava innovaatio toi teippiharja :D

  VastaaPoista
 7. Heips mestari kuningatar! Tuli tuosta luovasta toteutuksestasi mieleeni, että koskas askarrellaan porukalla? Huhtikuu on aikasta tiukoilla meikäläisen kalenterissa, mutta entäpä toukokuussa? Löytyiskö jotain yhteistä ohjelmaa silloin?

  VastaaPoista