30. lokakuuta 2010

Halloween p*askartelua

Korttien suhteen on inspiraatio kadoksissa. Eikä tunnu löytyvän aikaa siihen, että vaan hissukseen lähtisin kokeilemaan ja haeskelemaan inspiraatiota. Keppospojilla ei ole inspiraatio hukassa, ei ainakaan Halloweenina. Silloin askarrellaan lepakoita, haamuja ja hurja luuranko.

Viikon p*askarteluhaasteen nro 63 tehtävänä oli tehdä mitä tahansa muuta kuin kortti. Tässä meidän perheemme tuotos. Kaikki, jotka osaavat leikata, ovat osallistuneet valmistukseen. Leikkaustaidottomat ovat toki huitoneet saksilla muidenkin edestä :)

Luuranko WC, astu sisään jos uskallat

Tästä käy ilmi luurangon koko.

Pojat tykkäävät Halloweenista. On ilmeisen ihanaa vähän pelätä ja pelotella. Tänäkin vuonna meillä oli ruuaksi veristä matopataa. Viime vuonnahan eläytyminen oli niin voimakasta, että matopata jäi täysin maistamatta lapsilla. Tänä vuonna uskalsimme ainoastaan hiukan vihjata, että mikä ruoka voisi olla kyseessä. Ja oikeastihan se on tomaattista jauhelihakastiketta, jossa on rakettispagetit seassa. Jälkiruuaksi oli seittikakkua.


Naamiaisasut olivat pienempien poikien mieleen tänään. Keskimmäinen huokui tyytyväisyyttään saadessaan esikoisen Batman-puvun. Kuopus seisoi vieressä itkemässä, kunnes isi tajusi, että kuopuskin haluaa naamiaispuvun. Ritaripaita ja miekka toivat hymyn huulille. Välillä meinaa unohtua, että kuopus ymmärtää puhetta oikein hyvin ja haluaa olla kaikessa mukana, vaikka ei osaa raukka vielä mitään sanoa.


Hurjan Hauskaa Halloweenia!10 kommenttia:

 1. Upea luuranko! Hienoa, että kaikki on saanut osallistua. On se vaan niin, että mitä isot edellä sitä pienet perässä : D

  VastaaPoista
 2. Vautsi vau! Oikeasti ihan mielettömän hienoa, että teette niin paljon kivoja asioita yhdessä!

  Ajattelin vuosien ajan, että Halloween on ihan tyhmä jenkkihömpötys, mutta nyt olen viime vuosina alkanut yhtäkkiä lämmetä sille. Kivaa kun on jotain hauskaa keskellä tätä ankeinta syksyä. Ehkä ensi vuonna saan jo bileetkin järjestettyä.

  Tuosta luurangosta tuli mieleen, että hankin meidän Isoveljelle mustan paidan, joka piti muuten painaa silloin siellä teillä, mutten ehtinyt pestä sitä silloin. Ostin sitten sellaista oikein kunnollista valkoista peittoväriä, jolla yritän tehdä paitaan luurangon. On niin kuuminta hottia nuo tuollaiset hirvitykset meilläkin, oli sitten Halloween tai ei.

  Koska muuten yrität uudelleen sinne leikkaukseen? Ajattelin vaan, että lähdetäänkö sinne Tampereelle silloin 20.11.? Mä ainakin lähden, vaikka sitten yksin...

  VastaaPoista
 3. Onpa hieno kakku ja luuranko!
  Voi pientä, kun halusi mukaan pukeutumisleikkiin, liikkis! ♥

  VastaaPoista
 4. Ai että mikäs ihana työ täältä paljastuu...huippu haaste nyt kun kattelee näitä haasteisiin osallistuneita sivuja niin ei tiedä yhtään mitä tulee seuraavasta linkistä:D!Yleensähän ne on ollut kortteja....ite en ole vielä osallistunut mutta saapa nähä ehtisinkö vielä.

  VastaaPoista
 5. Kylläpäs teidän joukkue teki hienon pääluurankosen! Voin vaan kuvitella kuinka tohkeissaan on mies väki ollut, kun mamma on päästänyt nekin mukaan p*skikseen (onko sulla muutes yksi aaa liikaa tuossa p*askartelussa? ;)))

  Ja hirmu hiano kaakku!! Teittekö ite, vai saako tommotteita ostaa jostakin? Näyttää oikein hyvältä!

  VastaaPoista
 6. Upeaa tiimityötä!
  Meilläkin vietettiin tyttöporukalla joskus Halloweenia, nakkisormia ja myrkkysoppaa ja paljon seittejä yms.
  Hauskaa Halloweenia koko porukalle;-))m

  VastaaPoista
 7. Kiitos Taru76, Mirka, -Jassu-, Rentukkakuu ja Haltiakummi

  Mirka: En ole vielä saanut uutta leikkausaikaa, yleinen haarukka on että uusi aika on 1-2kk päähän. Jos leikkaus on messujen jälkeen, niin olen vielä aikeissa lähteä.

  Halloween on hyvä juhla pienille pojille. Meillä se on joulun jälkeen hyvä kakkonen. Ja tulee kevyellä valmistelulla ;)

  Haltiakummi: täytyy tunnustaa, että kakun ostin työpaikalta. Työpaikkaruokala myy perjantaisin viikonloppuherkkuja. p*skiksen tavaaminen otti tällä kertaa koville. Otsikkoa katselin pitkään, että mikä on vikana kun siinä luki p*askastelua. Mulla ei ole lukihäiriötä kuin omalle tekstilleni, ja Macille saatava oikolukuplugin ei ole minua parempi.

  VastaaPoista
 8. Rva Kepponen: Kyllä palauttaisin sellaisen oikolukuohjelman, joka ei tunne P*skarteluhaastetta tai p*skista!!!! Ihan susi! :D :D Ei olisi uskonut, että Mäkkikin pettää (juuri kun suunnittelin hankintaa).

  VastaaPoista
 9. Waude! Upea luuranko ja mitä leivonnaisia!

  VastaaPoista
 10. Piti vielä tulla sanomaan, että on se hyvä, että sulla on kortti-inspis kateissa. Nimittäin voisit ihmetellä millä leimailla. Huomasin juuri, että multa löytyy Versafinen mustia tyynyjä oikein urakalla viimeisen session jäljiltä: yksi oma vanha, yksi oma uusi ja yksi varastettu... Tarttee taas tulla palauttamaan! Tai tervetuloa meille joku ilta vaikka esikoisen kanssa vuorostaan. Voisivat pojat leikkiä sillä aikaa, kun me fiilisteltäisiin.

  VastaaPoista