9. kesäkuuta 2010

Tyhjää

Aivot lyö ihan tyhjää, mitään järkevää ei oikein liiku päässä. Saimme tietää läheisemme sairastuneen vakavasti ja tiedon aiheuttama epätodellinen fiilis vaan jatkuu. Piti kirjoitella viikonlopun kepposreissusta, puistoilla ja ommella keskeneräisiä, mutta nyt ei vaan kykenekään kovin aloitteelliseen toimintaan.

Ennen uutisia valmistui tällainen vintagekortti. Oon muuten ihan hurahtanut näihin vintagejuttuihin. Jälleen itse tulostettu kuva. Olen googlaamalla etsinyt ilmaisia vintage-kuvia, joita voi omiin töihinsä käyttää. Kun vielä löytäisin työkalujen kuvia. Kortin olen tehnyt Koukussa kortteihin yhteisön Vintage-haasteeseen. Tykkään itse hirmusti tuosta kuvasta ja vihreästä Papermania paperista.

Muumilaaksossakaan ei mene hyvin. Ainakaan pelilaudan Muumilaaksossa. Sinne on julistettu ulkoliikkumiskielto. Paikalle vyöryi tankki.

Pojat mummolassa

4 kommenttia:

 1. Olipas ikävä uutinen. Sitä sulatellessa menee varmaan vähän aikaa. Toivottavasti läheisenne siitä paranee.

  Nyt jaksamista ja keskittymistä olennaiseen sinulle!

  Kortti on kaunis, "Koukussa..." -foorumissa tavataan!

  VastaaPoista
 2. Tiedän tunteen *hali*

  Todella kaunis vintagekortti!

  VastaaPoista
 3. Voimia! Kun matto tulee vedetyksi jalkojen alta, näkee oleellisen: Perheen, läheiset ja ystävät. Sitten vasta seuraavaksi tulevat kortit ja ompelu, vaikka ne tärkeitä ovatkin!

  VastaaPoista