26. kesäkuuta 2010

Kortteja ja rantaelämää

Olen viettänyt kotijuhannusta kuopuksen kanssa. Isommat pojat olivat isänsä kanssa mummilassa perinteisissä suvun juhannusjuhlissa. Tänään kotiutui väsynyttä ja nokista sakkia -pojat olivat hoitaneet kokon jälkisammustusta :)

Meillä on mieheni kanssa hääpäivä juhannusaattona, tuli 10 vuotta täyteen. Hääpäivän kunniaksi olimme siis eri osoitteissa. Mieheni antoi minulle ihanan lahjan ennen lähtöään. Minä olen aikeissa järjestää jotain tosi pienimuotoista viikolla. Mieheni ojensi hääpäivän aamuna minulle kaksi upeaa leimasinta. Olin ihanasti yllätetty. Sitten vasta olinkin yllätetty, kun selvisi, että lahjoja oli kokonainen kassillinen :)

Pikkaisen ehdin kuopuksen hoitamiselta testailemaan uusia tarvikkeita (ja vanhoja myös.) Ensimmäinen kortti on p*askarteluhaasteeseen #45, jossa pitää olla kortissa keltaista. Toi leima on minusta tosi kiva. Teksti on vielä toistaiseksi irti, jos saisin hankittua dymoon lisää "nauhaa".


Sitten tein tälläisen varsin kokeellisen CD-kortin. Olisin halunnut käsitellä pinnan värilliseksi, mutta lähin askarteluliike ei myynyt sopivaa mustetta. Piti improvisoida. Vetäisin kynsilakalla. Kolmella eri helmiäislakalla. Tuon kuvaaminen oli ihan mahdotonta, ikävästi se vaalein helmiäinen näkyy tuollaisena tuhruna. Kortin tein Koukussa kortteihin haasteeseen.


Ja sitten vielä hääpäiväkortti rakkaalle.


Lähes oikeaan juhannustunnelmaan pääsee kaupungissakin, tässä lähistöllä on kivoja rantoja ja maisemia. Torstaina kävimme uittamassa varpaita suosikkirannallamme jossa tuoksuu meri, ruusut ja paahtuneet neulaset. Oli aivan ihana päivä. Tälläistä lisää kiitos.12 kommenttia:

 1. Onpa miehesi osannut käydä ihanilla ostoksilla!! Onnea vaan täydestä kympistä kumpaisellekin:)
  Ihanan keltaisen kortin olet tehnyt:)Tuota boordileikkuria olen ihaillut---en vaan raaski tilata, täytyy yrittää käyttää entisiä!

  VastaaPoista
 2. Ai niin unohdin nuo muut kortit....ihanasti olet koristellut cd-levyn...kaunis:)Samoin tuo hääkortti, aivan ihana:))

  VastaaPoista
 3. Kortit ovat hienoja! Ja ihanasti tulit kyllä muistetuksi :). Oikein tuli itsellekin iloinen mieli, kun ajatteli, miten puoliso ymmärtää toista ja osallistuu toiselle tärkeisiin asioihin... Paljon onnellisia vuosia teille eteenpäinkin :)!

  VastaaPoista
 4. Joo se iso keltainen,valkoreun.on kukka jota jouduin hiukka leikkaamaan reunoista kun oli niin iso ja alhaalla on nurmikon näköistä vihreää.Ylhäällä taustalla on eri kartonkia.Mainos oli siis tuoll. hiukka kukanmuotoinen! Nyt mulla olis rusettikin, iso keltainen---sekin tuli postissa mainos.

  VastaaPoista
 5. Ihanan lahjan sait mieheltäsi. Parempaa ei voisi askartelija toivoakaan.
  Aivan ihana tuo keltainen korttisi paskarteluhaasteeseen.

  VastaaPoista
 6. Ihana kortti paskarteluhaasteeseen! :)

  Ja ihanan lahjan sait mieheltäsi!!!!
  Onnea vaan hääpäivän johdosta!

  VastaaPoista
 7. Olipas onnistunut lahja mieheltäsi! Onnea pitkän yhteiselon johdosta!

  Keltainen kortti etenkin on todella hieno, mutta tykkäsin kaikista niistä.

  VastaaPoista
 8. Voi miten kauniit kortit olet tehnyt ihania lahjuksillasi!!!
  Ja voi miten kauniita kesän hetkiä olet saanut "vangittua", upeita kesälle tuoksuvia kuvia! =)

  VastaaPoista
 9. Kylläpäs Sinulla on ajattelevainen mies, onnea yhteisestä 10 vuodesta! (Meillä oli 10 v kihlapäivä 24. päivä, mulle olisi kanssa kelvannut tuollainen lahjus ;) )
  Kauniita korttia, hauska tuo keltainen kortti ja ihanan söpöläinen tuo hääpäiväkortti <3

  VastaaPoista
 10. Wau, siis mies ostanut tuollaisia ihanuuksia? Upeeta. Todella ajattelevainen mies sulla, onnea siitä!
  Keltainen kortti on hieno, kiva tosiaan tuo kuva, en ole nähnytkään aiemmin.
  Jännästi olet keksinyt käyttää kynsilakkaa, tarviikin kokeilla.
  Hääpäiväkortti on tosi kaunis!

  VastaaPoista
 11. On sulla ihana ja muistava mies, onnittelut 10-vuotis hääpäivänne johdosta :)
  Raikkaan kortin olet P*skikseen tehnyt ja tasokkaita kesäkuviakin olet napsinut:)

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille kivoista kommenteista.

  Meillä mies hoitaa tuon lahjapuolen paljon minua paremmin. Itse olen se onneton raukka, joka haluaisi antaa saajan näköisiä lahjoja, mutta en meinaa ikinä keksiä mitään sopivaa.

  VastaaPoista