13. kesäkuuta 2010

Aurinkoa, sadetta ja p*askis #43

Ekaksi p*askarteluhaaste. Haasteessa piti tehdä leimalla 3D-kuva. Paperellasta tilasin joku aika sitten aivan ihanan 3D-perhosleiman, joka on odotellut käyttöönottoa. Kaunis leima. Värittelin vesiväreillä, perhosen sävyt olisivat saaneet olla tummemmat ja ruskeammat. Mutta tällä mennään. Taustana kaunis Marimekon lautasliina. Tykkään niistä paljon.


Pojat pitävät ajatukset niin tiukasti arjessa, että ei voi kun eteenpäin taaplata ja illalla kaatua sänkyyn. Viikolla taloutemme olikin kuin mustalaisleiri, naapurintytöt ovat olleet meillä leikkimässä ja syömässä melkein joka päivä. Torstain saldo oli 6 lasta, 3 aikuista ja koira -vilskettä riitti. Uimakelit vaihtui hetkessä ulkotakkikeleihin ja sitten sateeseen ja tuuleen.

Tee-se-itse vesiliukumäki. 
Tuohon altaaseen mahtui 5 muksua :)

Kun sataa on hyvää aikaa maalailla. Siihen täytyy keskittyä.

Lauantaina vietimme Helsinkipäivää Mellunkylän paloasemalla. Pojat nauttivat täysillä, pääsivät sisään paloautoon, ambulanssiin, kiipesimme sateessa ylös torniin, kiersimme paloaseman sisätilat ja harjoittelimme ensisammutusta. Ulkona järjestetty mönkijäkyyti jäi sateen takia väliin.





Ja mitäs ikiliikkujat tekivät tänään? Heittivät superihanan babysitterimme kanssa 6 tunnin reissun Kansallismuseoon. Oli kuulemma hieno ja todella hauska paikka. Ja nyt kaverit ovat pomppineet kohta 2 tuntia trampoliinilla. Mistä tuo energia kumpuaa? Mistä? Ja miten siitä vois siirtää edes 10% äidille?

7 kommenttia:

  1. Ihanan raikas kortti! Ja kaunis on perhonen-leimasin!

    VastaaPoista
  2. Kyllä lapset on ihmeellisiä energiapakkauksia :)! Tekemäsi kortti on kaunis ja kesäinen! Mille paperille olet perhosen kuvan leimannut, kun ei käpristy, vaikka olet vesivärittänyt sen?

    VastaaPoista
  3. Mä mittää korttia ehtinyt katsomaan ku jäin ihastelemaan lapsosiasi...maalailu onkin todella tarkkaa hommaa, ihanan keskittynyt on myös tuo ajoilme:). Ihanasti olet yhdistänyt ton lautasliinan tuohon leimaan.

    VastaaPoista
  4. Anette: leimasin vähän paksummalle akvarellipaperille, oiskohan 180g/m2. Ostin vihkon Lidlistä pillimehuja hakiessa. Ja jälkikäteen harmitti, että ostin vain yhden vihkon. Ohuempikin vesivärilehtiön paperi käy, jos menee kovasti käppyrään, niin yön pitäminen yön yli paksun kirjan välissä korjaa tilanteen.

    VastaaPoista
  5. Kiva kortti!
    Jotenkin niin suomalainen, johtuneeko koivuista vai...
    Ja lapset, tota energiaa kun saisi pulloon teini-ikää varten!

    VastaaPoista
  6. Ihana kortti, kuin suomen juhannus!
    Kiitokset osallistumisesta arvontaani!

    VastaaPoista
  7. Hieno kortti:) Ja ihania muksujen kuvia...tuossa iässä se meno on kovaa:) Niin ja onnittelut Paskiksen voitostasi!!

    VastaaPoista