22. syyskuuta 2012

Kokoontuminen

Hetkittäin on ollut ihanat syyssäät, kun aurinko on näyttäytynyt ja puut alkavat pikkuhiljaa vaihtamaan värejään syksyisiin. Lähirannallamme oli hauskan näköinen kokoontuminen. Valkoposkihanhia kymmenittäin.


Harmi ettei ollut kunnon kameraa mukana. Oli sentään kännykkä. Kun hiivin lähemmäs kuvaamaan, lauma ei reagoinut minuun muuten kuin vähän kaakattamalla.

Iso lauma valkoposkihanhia, ilmeisesti muuttosuunnitelmiaan tekemässä, on hauska näky. Kun ne lähtevät, näky ei ole miellyttävä. Koko ranta on nimittäin miinoitettu vihreillä pötkylöillä :( Tuolla ei voi hetkeen kävellä sotkematta kenkiään. Yök :(

Talvi auringossa ja lämpimässä kelpaisi meikäläisellekin...

7 kommenttia:

 1. Noi hanhet on muuten sellaisia kakkiaisia että oksat pois! Kerran oon eksynyt hanhien valtaamalle rannalle, eikä siellä oikein ollut mun isoille jaloille puhdasta tilaa rannalla =)

  VastaaPoista
 2. Vera:
  Niin ne mokomat ovat. Meillä mä olen joskus jätökseen astuttuani kutsunut niitä paskapersehanhiksi. Huonokuuloisten lasteni kuulo yllätti tässä yhteydessä täysin. Sen jälkeen lasten on ollut hyvin vaikea enää mieltään niiden oikeaa nimeä. Sain sentään käännettyä ne kakkapyllyhanhiksi :)

  Ja sitten taas muistan pitää suuta supummassa ;)

  VastaaPoista
 3. Noita taitaa liidellä tästä meidän yli vähän väliä kohti etelää. Onneksi eivät taida pahemmin pommittaa lennellessään, ainakaan en ole *kop kop* ainakaan toistaiseksi astunut vihreiden pötkylöiden päälle.

  Mitään ne eivät tosiaan pelkää. Ovat julkeat kakkapyllyt vallanneet Helsingin rannat ja puistotkin ihan suvereenisti.

  VastaaPoista
 4. Kuvassa tuo kokoontuminen näyttää niiiin mukavalta, ettei arvaisikaan jätösten määrää pippaloiden jälkeen!

  VastaaPoista
 5. Leonida:
  Niinpä. Iso lintu, syö kai heinää ja muuta huonosti sulavaa kasvista -> paljon jätettä. Olen välillä miettinyt, että alanko hätistelemään niitä pois, mutta kun niitä on määrällisesti selkeä ylivoima (mikä arkajalka olenkaan).

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa osallistumaan arvontaan: http://dayafterday2012.blogspot.fi/2012/09/ensimmainen-arvontani_22.html
  :)

  VastaaPoista