18. helmikuuta 2020

Viime viikon parhaat

Elämä on ollut tammikuun loman jälkeen perusarkea. Aika arkinen oli viime viikkokin, paitsi että sen lisämausteena oli perheessämme pyörivä flunssa. Nyt se taitaa kaataa minut seuraavaksi petipotilaaksi.

Viime viikon parhaat:

Art of an effective communication koulutuspäivä, jonka piti meidän oman organisaation tyypit. Se oli todella hyvä, sisälsi paljon tietoa ja hyviä harjoituksia. Päivä oli myös hauska ja energinen. Olen joskus käynyt vastaavilla kursseilla, jota on pitänyt joku ammattilainen ja tämä kutikutoinen versio pesi ne aivan 6-0. Kurssin jälkeen osallistujat olisivat voineet jäädä vielä saunomaan ja illalliselle kurssikeskukselle, mutta minun piti kiiruhtaa kotiin hoitamaan harrastuskuljetuksia. Työkaverini Otilia oli käynyt uimassakin.

Helmikuinen merenrantakuva

Hra Kepponen muistaa yleensä ystävänpäivän. Vuosien varrella olen saanut häneltä ystävänpäivänä kukkalähetyksiä töihin. Nykyisin kukat odottavat minua useinmiten kotona. Aamulla kun nousin minua odotti jättimäinen määrä tulppaaneja ja tuoreet croissantit. Ihana aamu! Meillä olikin perjantaina melkein koko perhe nauttimassa croissantteja. Esikoinen ja keskimmäinen oli sairaana ja minä olin etätöissä.

Kukkia oli niin paljon, että ne eivät mahtuneet mihinkään maljakkoon. Hra Kepponen oli keksinyt laittaa kukat isoon hurrikaani kynttilälyhtyyn 

Viikonloppuna kummityttöni tuli meille poreammeilemaan siskonsa ja äitinsä kanssa. Tytöt ovat todella suloisia ja meillä oli mukava iltapäivä yhdessä. Hra Kepponen valmisti meille itsetehtyjä kananugetteja, uunijuureksia ja ranskalaisia.

Iloiset poreilijat


Esikoinen on jo sen verran terve, että hän aikoo lähteä tänään vielä kaupungille kavereidensa kanssa. Keskimmäinen pääsee huomenna kavereilleen. Minä aion ottaa huomenna kuopuksen kanssa sohvalla makoilupäivän. Tosi ankeat säät on Uudenmaan hiihtolomailijoille. En muista, että onko meillä ollut milloinkaan hiihtolomaa, jolloin ei olisi päässyt hiihtämään, pulkkamäkeen tai laskettelemaan. Soittelin tänään Ouluun ja sielläkin on satanut niin paljon, että jäljellä on lähinnä jäätä. Jokunen latukilometri on vielä kuulemma pystytty pitämään hiihtokunnossa. On tämä outo talvi. Minä niin kaipaisin lunta! Paitsi että en sitten huhtikuussa enää.

Hyvää hiihtolomaa uusmaalaisille lomailijoille!

8 kommenttia:

  1. Ihanasti mies on sinua huomioinut ♥ Täällä on sää hiihtolomasta kaukana, tänään oli +6 astetta ja leuto keväinen sää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukat ja tuo pieni ilmapallo kyllä ilahduttivat minua kovasti.

      En muista näin lämmintä talvea :( Toivottavasti tämä on todellakin poikkeustalvi.

      Poista
  2. Oi mikä ystävänpäivä ❤

    VastaaPoista
  3. Lunta on todellakin ikävä. Toivoisin että voisi sanoa "vielä on toivoa", mutta alan kyllä epäillä että kevät se sieltä tulee. Ihanan iso kukkakimppu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin alan jo luopumaan toivosta lumen suhteen :( Kyllä jää ikävä sellaisia aurinkoisia ja lumisia talvipäiviä, jolloin olisi voinut ulkoilla ja nauttia talvesta.

      Poista
  4. Kemissä lunta sentään on vaikka vesisateita täälläkin on viime päivinä ollut. Viime yönä onneksi pakastui ja tuli 10cm uutta lunta. Mutta leudon talven jäljiltä jäälle ei vielä kunnolla pääse hiihtämään (jää kestää, mutta latukone ei pääse ajamaan kun tuuli on pukannut vedet rannalle) ja se on parasta Kemin kevättalvessa. Toivottavasti tilanne paranee ensi viikon aikana niin hiihtolomalla sinne jo pääsisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saatte Kemiin kunnon ladut hiihtolomaksi! Täällä etelässä on nyt toivosta luovuttu ihan lopullisesti :(

      Poista