7. kesäkuuta 2018

Lomalla voi ottaa rennommin

...mutta ei kuitenkaan niin rennosti kuin toivoin 😉. Poikien toiveesta valitsimme lomakohteeksi hotellin, jossa on jättimäinen uima-allas ja vesipuisto. Hinta-laatu-allasneliösuhde ratkaisi kohteeksemme tällä kertaa Turkin ja siellä Siden. Minä ja Hra Kepponen elättelimme toivetta, että hulppeat vesiaktiviteetit takaisivat meille mahdollisuuden lueskella varjossa. Varsin valitettavasti lapset kärttävät seuraamme ja ilman sitä tappelevat keskenään koko ajan. Jopa teini vaatii minua kanssaan pallottelemaan altaaseen. Siis se sama kundi, joka kotioloissa pitää kävellessäkin vähintään kahden metrin rakoa. Ei sen puoleen että pystyisin varjossakaan juuri lueskelemaan, kun lämmintä on varjossakin +35. Yritän siirtää täältä ylimääräiset 10 astetta pikimmiten Suomeen 🌞🌞🌞

Nyt takaisin altaaseen!
Mukavaa viikkoa!


Arvatkaas iskikö meidän poikiin vesilelukateus kun takana oleva mies ilmestyi flamingonsa kanssa altaalle 😂



26 kommenttia:

  1. Ihanan ihanan näköistä! ♥ Innolla odottelen tarkempaa matkarapoa sit joskus :) Mua kiinnostaa etenkin Turkin tilanne (ihmisoikeudet yms.) ja näkyykö se matkailussa tai palveluasenteessa mitenkään?

    Hauskaa lomaa ja toivotaan teille niitä rauhallisia lukuhetkiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidempää matkarapoa tulee kyllä, mutta pitää heti todeta, että palvelu on ystävällistä ja kaupankäynti yhtä kiihkeää kuin ennenkin. Hotellin vesiaktiviteetit ovat ensiluokkaiset, muutamassa muussa jutussa olisi parantamisen varaa.

      Rauhalliset lukuhetket taitavat jäädä saamatta, mutta ehkä sitten seuraavalla lomapätkällä kotona 😊

      Poista
  2. Rentoilua x kymmenen!!
    Osallistu kukkakimppukisaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 🌹🌞🌹
      Yritin illan pimeydessä livahtaa pöllimään vähän materiaalia hotellin ja rannan väliseltä kaistaleelta. Pojat kielsivät. En kuulemma ole ikinä antanut heidän ottaa yhtään kukkaa edes etäisesti istutusta muistuttavasta paikasta, niin mikä oikeus se olisi äidillä tehdä niin? 😂😂😂 Jäin sitten vaille materiaalia, ellen vielä kotioloissa ehdi mukaan.

      Poista
  3. Oi, ihanaa lomaa. Täällä Suomessa on sangen viileää tällä hetkellä, mutta ehkä se taas tästä uudelleen lämpenee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 🌞🌞🌞 Toivottavasti kelit ovat Suomessa lämpenemään päin taas. Me olemme kyllä saaneet tämän kesän hellekiintiön täyteen täällä, mutta olisihan se kiva päästä Suomessakin luonnonvesiin uimaan.

      Poista
  4. Ihanaa loman jatkoa! Nauttikaahan koko rahan edestä! Puitteet ainakin vaikuttavat varsin kelvollisilta. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 🌸 puitteet olivat hyvät, vesiaktiviteetit ihan loistavat muissa olisi vähän parannettavaa.

      Poista
  5. Mukavaa lomaa, kaikesta huolimatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Loma meni sitten hyvin tiiviisti perheaktiviteeteissa ja kirjat jäivät lukematta. Ehkä myöhemmin kesällä tulee vielä kirjojenkin vuoro.

      Poista
  6. Ylimääräiset asteet voi todellakin lähettää pikana tänne! Sitä ehti toukokuussa tottua jo liian hyvään. Nyt iskee flunssaa päälle joka käänteessä 😬


    Ps. Laitoin sulle sähköpostia, vinkkipyyntöä ihan muissa asioissa. Toivottavasti tuli perille!?

    VastaaPoista
  7. Ihanaa lomaa 😊 ja lämpöasteet vaan tänne tulemaan ☀️☀️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne hujahti loma ja taas ollaan arjessa. Lämmön siirtäminen tuntui onnistuneen varsin mainiosti ;)

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Allasalueet ja vesipuisto olivat ensiluokkaiset. Ruuan ja juoman suhteen olisi varaa parantaa, mutta ei nälkää eikä janoa kuitenkaan jouduttu kärsimään :D

      Poista
  9. Tää on niin mielenkiintoista, silloin on aina niin paljon asiaa, jos vaikka olen puhelimessa. ;) Tuttua siis. Nautinnollista lomaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loma hujahti loppuun ja taas ollaan arjessa :(

      Meidän pienemmät pojat haluavat tulla juttelemaan puhelimeen, jos puhun jonkun kaverini kanssa :D :D Se on samaan aikaan söpöä ja ärsyttävää.

      Poista
  10. Oletteko Pegasos wordlissä? Olimme siellä kolmisen vuotta sitten ja siellä kyllä aika vierähti siivillä ja tekemistä riitti sekä tekemättömyyskin oli ihanaa. Hassuja noi lapset kyllä. Meillä asuu samanmoinen teini jota ei paljoa enää äidin seura kiinnosta. Saa nähdä nyt kun lähtee viikoksi rippileirille että tuleeko yhtään puhelua kotiin päin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olimme Pegasos Worldissä. Allasalueet ja vesipuisto olivat aivan mahtavat. Meille sää oli liian kuuma jo nyt, joten vietimme kaiken ajan vedessä :)

      Poista
  11. Wau! Ihana uima-allas!😍
    Teillä on ollut ihana Turkin loma.❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uima-allas ja vesipuisto olivat aivan mahtavat :) Oli kyllä hyvä startti kesään tuo Turkin loma.

      Poista