21. kesäkuuta 2018

Piknikillä sorsanpoikasten kanssa

Viime sunnuntaina vietimme keskimmäisemme kummisynttäreitä Herttoniemen kartanon vehreässä puistossa. Puiston upea puusto tarjosi mukavasti varjoa helteiseen päivään.

Ihana vehreys

Puistossa on aivan mahtava puusto


Kartanon mailla on myös ihania kukkia

Pikniktarjoilu koostui täytetyistä croissanteista, kaupan lihapullista, nachoista, salsasta, sipseistä, mansikkaisesta hedelmäsalaatista, vesimeloonista, suklaacookeista, giflareista, mehusta ja pullollisesta kuohuvaa.Viihteenä oli seurustelua, syömistä, flossausta, pöhköselfietä, itsekseen puhkevia ilmapalloja ja mölkkyä. Mölkkyturnaus sai odottamattoman käänteen. Sorsaäiti toi kaikki poikasensa ja todennäköisesti myös jonkun toisenkin poikaset katsomaan, että liikenisikö heillekin eväitä. Yhtäkkiä mölkkypulikoiden takana olikin sorsapoikue :)

Mayday, mayday - sorsat mölkkyradalla!

Sorsille syötettiin eväitten ylijäämiä ja kyllä ne olivat söpöjä, kun nappasivat croissantpalan sormien välistä. Lapset olivat ihanan tohkeissaan sorsista. Sorsat olisivat mielellään jäänet kanssamme viettämään aikaa puistoon lisäruuan toivossa. Halusimme kuitenkin pelata mölkyn loppuun. Onneksi Hra Kepponen keksi houkutella poikueen ruualla takaisin kotilätäkölleen.

SorsasöpöläisetNäissä vehreissä ja sorsaisissa tunnelmissa toivotan teille kaikille
Ihanaa juhannusta! Säästä riippumatta

10 kommenttia:

 1. Ihana sorsapiikue ja juhlapaikka vertaansa vailla. Nautitaan tosiaan juhannuksesta, säähän kun ei voida pahemmin vaikuttaa ja sillä on turha juhlamieltä pilata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorsanpoikaset olivat kyllä söpöjä :)
   Säähän ei voi tosiaan vaikuttaa, mutta omaan juhlamieleen kyllä. Ja ainahan yksi ylimääräinen vapaapäivä on tervetullut, vaikka sataisi rakeita ;)

   Poista
 2. Vähänkö mahtava paikka synttäreille ja ihan kuin sorsatkin olisi tullut juhliin "kuokkimaan". Ihana poikue <3

  Mukavaa juhannusta teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puisto on tosi kaunis, mutta kyllähän juhlan kruunasivat nuo pikkusorsat :)

   Kivaa juhannusta!

   Poista
 3. Ihastuttava paikka synttäreille. Paljon onnea keskimmäiselle! Ja wow mitä herkkuja! Sorsienkin piti tulla kuokkimaan... suloisia nuo pikkuiset! Nyt minua jäi kiinnostamaan, että mitenkä tuo flossaus sinulta sujui ? :)
  Kivaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuumana kesäpäivänä vehreä ja varjoinen puisto oli kiva juhlapaikka. Sorsaäiti tosiaan toi poikaslauman ratsaamaan eväämme :)

   Minä en ole kovin kummoinen flossaaja ja helposti sekoan siinä, mutta meidän keskimmäinen on hyvä ja keskimmäisen kummisetä lapsineen olivat ihan samanlaisia flossauskoneita :)

   Mukavaa juhannuspäivää!

   Poista
 4. Hauska tuo sorsajuttu - jää varmasti mieleen hauskana juhlamuistona♥
  Muutenkin mukavalta kuulostavat juhlat😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorsat olivat piknikin kohokohta :) Ne olivat niin pelottomia, että söivät myös kenkien päältä :)
   Kivaa juhannuspäivää!

   Poista
 5. Puistosynttärit on ihana idea! Tätä voisin itsekin joskus ehdotella pojille - varsinkin jos keksisi siihen oheen just jotain pientä toimintaa :)
  Olipa teillä suloiset kuokkavieraat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaan sattuu kohtuullista säätä, niin puistosynttärit ovat kivat. Lapsilla on tilaa temmeltää ja pihapelit ovat kivaa ajanvietettä.

   Sorsat olivat ihanat :)

   Poista