14. lokakuuta 2015

Antishoppaajan neljäs vaate

Projektini alkaa lähestyä maalia, ei se viiden uuden vaatteen hankkiminen ollutkaan niin vaikeaa.

Neljännen vaatteen kanssa sorruin takaisin mukavuusalueelleni eli trikooseen. Yritän tsempata sen suhteen, että päälläni olisi töissä mahdollisimman usein jotain muutakin kuin trikoopaita. Mutta trikoo on vaan niin helppoa ja miellyttävää päällä, siksi se valikoituu päälle kuin huomaamatta. Vähän kuin heittäisi päälle t-paidan. Olen trikoon helppouden koukussa ;)

Jos tarkkoja ollaan, niin uuden paitani materiaali on modaalia. Se on ihanaa päällä ja se kuivuu kiitettävän sileäksi henkarilla. Laadukkaan neuloksen ominaisuudet eivät olleet ostopäätöksen ratkaiseva tekijä vaan se, että paita oli puoleen hintaan. Tilasin sen Nansolta yhtäaikaa mekon kanssa.

Sen veran tsemppasin, että etsin paidan kaveriksi punaisen kaulakoruni.

Tällä kertaa sovituskuvien kanssa ongelmaksi muodostui hurjan kirkas aamuaurinko. Kännykkäkamera ei meinaa mitenkään selvitä rajusta valon ja varjon erosta.

Kuvaan on päässyt pehmohamsterimme Pyry


Shoppaushyytymisestä ei ole vielä tietoakaan. Hyvä niin, koska tarvitsen ehdottomasti kevyen toppatakin talveksi automatkoille. Se pitäisi saada hoidettua ennenkuin aloitan poikien varustelun talveen. Poikien kenkähankinnoissa ja esikoisen toppahankinnoissa hyydyn varmasti. Shoppauskuntoni on selvästi nousussa, selvisin hymyillen lasten alusvaateshoppailusta, vaikka Lindexillä ei ollut edes ostoskoreja.

Akuuttiin hätään 15 paria alushousuja ja 27 paria sukkia :D
Vaikka Star Wars on meillä jo mennen talven lumia, sukat saivat iloisen vastaanoton

Viikonloppuna yritän kasata teille vähän koostetta menneiden vuosien parhaista Halloween-jutuista ja kenties vähän jotain uutta karmaisevaa. 

14 kommenttia:

  1. tyylikäs, taas kerran.

    Yritän etsiä itselleni trikoojakkua /trikoo- tai college-blazeria...siinäpä vasta haastetta.
    Onneksi kukaan järkyty, vaikka päivästä toiseen ilmaannun verstaalle hupparissa. (täytyyhän ihmisellä joku jakku olla)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Se on jotenkin aina sattuman kauppaa, että minkälaista vaatetta satuu sillä hetkellä, kun itse pääse kaupoille, kuulumaan valikoimiin. Välillä tuntuu, että ei löydy mitään ja välillä olisi paljonkin kivoja juttuja.
      Mulla olisi vähän kiikun kaakun, että sopisiko hupparissa ilmaantua toimistolle. Mukavuuden haluisena voisin kyllä itse käyttää töissä collegehousuja, fleecepaitoja ja crocseja :D

      Poista
  2. Nätti kokonaisuus. Kyllä vaatteen pitää olla myös mukava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minulle mukavuus on ihan vaatimusten kärkipäässä :)

      Poista
  3. Kylläpä on kivan näköinen! Sinultahan tuo shoppailu sujuu kuin tanssia vain ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nyt on shoppailu sujunut poikkeuksellisen hyvin. Jouduin poikkeuksellisesti pidättelemään itseäni, kun löysin Lindexiltä kivan mekon, että ei kannata ostaa toista uutta mekkoa syksyyn, kun käytän mekkoja kuitenkin aika harvakseltaan.

      Poista
  4. Oikein kiva! Näytät pirtsakalta. Ja vaikka on trikoota, on silti "tavallista trikoopaitaa" asiallisempi, työvaatteena oikein jees. Tykkään!
    Täällä toinen trikoopaitaaddikti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Heti laskeskelin, että on siitäkin hyvä paita, että jos kyllästyn siihen työkäytössä, niin sitähän voi pitää hyvin vapaalla farkkujen kanssa. Kyllä nuo neulosvaatteet ovat mukavia päällä ja helppohoitoisia!

      Poista
  5. Aikamoinen määrä alushousuja ja sukkia, mutta niinhän noiden "suurpakkausten" kanssa aina käy. Ja kun jakamassa on kolme, määrähän ei ole mitään.

    Kivan pirtsakka punainen asu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolmen lapsen perheessä kaikkea täytyy ostaa suurpakkauksissa :) Sukat kuluvat pojilla todella nopeasti. Mitenköhän ne ovatkin aina niin reikäiset?

      Poista
  6. Miten nätti paita! Sopii sinulle tosi hyvin.

    Mulla on aiemmin ollut suuria vaikeuksia ostaa vaatteita, mutta tänä syksynä olen törmännyt ihan uudenlaiseen (kauheaan) ongelmaan: saisin kaikki rahani menemään vaatteisiin! Pitäisi varmaan huolestua - tai etsiä elämään muuta sisältöä. ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Minäkin olen yllättäen saanut shoppailuvaihteen päälle ja löytäisin vielä vaikka mitä lisää, mutta piti jo alkaa hillitsemään :) Sinä olet sitten onnistunut saamaan vielä paremman nousukiidon :D :D

      Poista
  7. Oikein tyylikäs! Ai modaali on noin helppohoitoista? Täytyypä kokeilla itsekin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nanson modaalineulos on tosi hyvää: henkarille kuivumaan vaan ja siitä suoraan päälle. Ei se ihan sileäksi kuiva, mutta minulle kelpaa hyvin. Kiireisen ja laiskan naisen vaate :D :D

      Poista