14. elokuuta 2014

t-paita överit

En ehtinyt tänä kesänä päivittämään perheen t-paitoja enkä lasten trikoopaitoja lainkaan. Mies on hoikistunut paljon, esikoisen paidat ovat kohta pieniä ja omani ovat aivan kulahtaneita. Niinpä otin toiseksi outeletshoppailutavoitteeksi Chicagossa t-paita päivityksen. Ilokseni Tommy Hilfiger myi suurimman osan kesämallistosta -40%. Ralph Lauren hiukan kitsaammalla alella.

Hinta esimerkkejä: RL miesten softpikee 34€, lasten pikee 14€
TH naisten t-paita 17€, TH miesten t-paita 15€, lasten pitkähihainen trikoo 13€

Kyllähän näillä hinnoilla kannattaisi katsoa esikoiselle seuraava koko pitkähihaisia marinoitavaksi. Iski vaan täydellinen t-paita kyllästyminen. Aika kauhean kasan saa haalia paitoja, jos meinaa viiden ihmisen paidotusta uusia enemmän. En vaan enää viitsinyt enkä kyennyt.

Väsymystä olin pohjustanut ensimmäisellä outlet shoppailutavoitteella eli epätoivoisella farkkujen etsimisellä itselleni. Jättimäisestä outletostarista löytyi farkkuja kahdessa kategoriassa revityt (tai ihan säpäleinä olevat) boyfriendit tai hyvin istuvat (=nakinkuoret). Muutaman kaupan jälkeen päädyin vastoin ennakko-odotuksiani nakinkuoriin. 


TH:n kesämekkoa en voinut jättää kauppaan, vaikka se näyttääkin lähinnä yöpaidalta päälläni, mutta se oli niin ihanan pehmeää matskua ja aleprosentti oli minulle sopiva -70%. Shoppailut taitavat tältä erää jäädä tähän. Seuraava vapaailta menee siihen, että menemme työkaverini kanssa illalliselle downtowniin.

Ruuasta puheenollen, maistoin ehkä kummallisinta ruokaa tähän mennessä elämässäni. Siinä oli kevyesti friteerattuja katkarapuja, hunajamelonipalloja ja pähkinöitä kermaisessa kirpeässä kastikkeessa. Se ei ollut varsinaisesti hyvää, mutta ei se ollut pahaakaan. Oli nyt vaan sellainen yhdistelmä, että suu ei ole lainkaan tottunut moiseen. 


Mukavaa torstaita!

14 kommenttia:

  1. Wau mitä löytöjä, nakkikuorifarkut kuullostavat hauskoilta ja toi TH mekko on ihku ;)

    Ja toi ruoka, m-i-e-l-en-kiiintoista.

    Mukavaa torstaita sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon niin vanha ja tätimäinen, että en ymmärrä tämän hetken farkkumuotia joka oli siis ostarilla nakinkuori tai pelkät repaleet :) Harkitsin jo, että pitää alkaa sovittelemaan miesten farkkuja, ehkä olisikin :)

      Oli kyllä varsin erikoinen ruoka. Ei tulisi ikinä mieleen yhdistää melonia ja lämmintä kermakastiketta, eikä sen puoleen melonia ja friteerattuja katkarapujakaan.

      Poista
  2. Vaikka ähky tulikin, niin mukavia löytöjä olet tehnyt. Kelpaa noitten asujen kanssa odotella uutta kesää ja vielä ehtivät tämän kesän käyttöön. Nakinkuoret ja kaikki.
    Mainiota loppukesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tulee vielä tänä kesänä uusille t-paidoille käyttöä :) Tosin ostin ne sillä silmällä, että ensi kesänä olisi sitten sopivan kokoista ja vähemmän nuhjuista :)

      Kyllä onkin ollut niin upea kesä, että melkein tulee tippa silmäkulmaan, kun ajattelen että kohta se on ohi ja syksy painaa päälle.

      Hyvää loppukesää sinullekin!

      Poista
  3. Toi mekko on tosi kiva! Mun pitäis kanssa ostella teeppareita, mutta ei yhtään huvita. Pitäisi myös hinnoitella hirmuinen määrä kamaa kirpparille, ei huvita sekään =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Mulla on kanssa taas kaksi Ikean kassillista lastenvaatteita, jotka pitäisi viedä kirppikselle. Se kirpparointi on palkitsevaa mutta raskasta hommaa. Ajattelin, että syksyn lupaus olisi ulkovaatteiden poismyynti.

      Poista
  4. Nakinkuoret. :-D

    Hitsi, mun rupesi nyt tekemään mieli vaateostoksille. En muista, milloin olen viimeksi uusia vaatteita ostanut (kun en ole viitsinyt). Mitähän jos repäisisi, ja suuntaisi viikonloppuna vaatekauppaan. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole innokas vaatekaupoissa kävijä, yleensä ei ole aikaa eikä aina kiinnostustakaan. Mutta näillä paikallisilla hinnoilla pitää vähän hamstrata.

      Melkein veikkaisin, että 10 vuoden päästä nykyinen nakinkuori farkkumuoti huvittaa :)

      Poista
  5. Kiva vaatepäivitys ;) Mä muuten postasin itseni nyt beigessä, sitähän sä toivoit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin heti katsomassa. Olihan se hiukan vaikea uskoa, että Maijulla olisi beigeä päällä ;) Hyvältä näytti!

      Poista
  6. Kivoja löytöjä olet tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnen itseni melkein perheen vaatetussankariksi :)
      Jos vielä ehdin lauantaina kaupoille, niin sitten voisin ehkä katsoa jotain muutakin kuin pelkkää trikoota :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Täytyy varmaan tänään tehdä matkalaukun koepakkaus.Yllättäen lupasivat lauantaille sadetta, mikä sotkee vapaapäivän suunnitelman kokonaan. Ehkä mä sitten sortteeraan jostain kaupasta lisää perheen äijille vaatteita ja nousen perheen vaatetussupersankaritasolle :D

      Poista