10. huhtikuuta 2014

Kellä on päällään jotain keväistä

Eipä ole lämpötila keväinen lainkaan, vaikka aurinko on tänäänkin paistanut niin kauniisti. Olemattomista plusasteista huolimatta, päätin tänään siirtyä keväisempään varustukseen. Se oli tennarikauden avaus tänään. Niin ja pellavavaatekauden avaus myöskin. Molemmat ovat suosikkejani!

Tänään töissä oli rento toimistopäivä ja silloin pidän aina farkkuja.


Replayn siniset kukkatennarit ovat minusta suloiset. Harmittaa, että en ostanut tennareita myös punakuvioisena. Näissä tennareissa on yllättävän hyvä pohja. Rakastan pellavaa ja eilen ostin uuden tummansinisen pellavapaidan. Eihän se tummansininen ole mikään kesäväri, mutta menee ainakin keväällä. Jos kesällä aurinko porottaa hulluna, niin ostan sitten jonkun vaalean :) Kaulassa olevat nappihelmet ovat matkamuisto Etelä-Afrikasta.

Ihanaa - huomenna on perjantai ja viikonloppu on jo ovella!

12 kommenttia:

  1. Pellavapaita näyttää kivalta, mistä se on ostettu? Oliko sitä muissa väreissä? Sinulle sopii sininen väri hyvin, minulle se on vähän vieras väri pukeutumisessa. Sisustuksessa meillä on paljon sinistä, mutta vaatteissa olen tykästynyt vihreään.

    Mukavaa loppuviikkoa!

    t. Heli / http://taikasaappaat.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli :)
      Pellavapaita on KappAhlista. Niitä oli myös valkoisena. Se on KappAhlin XLNT-mallistoa eli pienin koko on 44/46. Itse käytän yleensä 42 ja 44, eikä paita minusta ole lainkaan liian suuri. Mutta jos olet pienempää kokoa, niin sitten ei tuon suhteen onnista.

      Itselläni tummanvihreä oli pitkään yksi vaatevärisuosikki. Mutta päälle 4-kymppisenä hurahdin pinkkiin :D

      Poista
  2. Tennarit JES! Ja iik mikä ihana koru taas :) Mä olen niin surkea käyttämään itse ikinä koruja, mutta sinulla on kyllä kaikkia ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi :)
      Minä innostuin koruista kunnolla vasta 40-vuotiaana. Ja 41 vuotiaana pinkistä. Joten odottele vaan, että mikä sinuun iskee ;)
      Koruilla ja huiveilla saa helposti näyttävyyttä ja piristävää väriä vaatteisiin. Lisäksi uskottelen itselleni, että tuollainen näyttävä koru vetää ainakin osan huomiosta pois tuosta pelastusrengasosastosta :)

      Poista
  3. Minäkin haluaisin tuollaisen nappikorun! Pitää kysyä googlelta että osaisiko se neuvoa miten sellaisen tekee. Nappeja on kyllä jonkun verran omasta takaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Google varmasti neuvoo, kuinka tuollainen tehdään. Itse olen ainakin kerran nähnyt ohjeen ja silloin ajattelin, että jos minulla olisi nappeja, niin heti tekisin. Samalla surffailuistumalla tuli myös vastaan paitapusero, jonka kaulus ja mansetit olivat päällystetty napeilla. Siitäkin aloin heti haaveilemaan. Tosin sen suhteen olisi voinut iskeä laiskuus... tai kaksikomponenttiliima :)

      Poista
  4. Ihana asu, ja keväinen mielestäni juurikin tennareiden ja nappikorun kera :)! Iloa!

    VastaaPoista
  5. Ihana toi sun nappikaulakorusi. Itsellänikin on kolmet yksiväriset vastaavat, Tuossa sun on se kiva, että sopii monen asun kanssa.

    VastaaPoista
  6. Tosi raikas ja rento yhdistelmä :) Ja kännykkäkin sointuu kokonaisuuteen :D Tykkään.
    -Laura

    VastaaPoista