7. kesäkuuta 2013

Voittaja ja Kätevien kokous

Aloitetaanpas paita-arvonnan voittajalla.

Arpoja tuli yhteensä 41 kpl, kun vastausjärjestyksessä jaoin arvat.

Numero 33 osui tunnukselle *riikka*. Onnea!
Laitatko osoitteesi tulemaan postitusta varten (pikkukepponen @ live . com)


Sitten palaan maanantaihin ja vauhtiviikon ihanaan aloitukseen.  Maanantaina oli Kätevien emäntien kokous. Niissähän askarrellaan tai ainakin hankitaan askarteluvälineitä tai vähintään puhutaan askartelusta syömisen ja kuohuviinillä kilistelyn lomassa :)

Autoilimme Leonidan kanssa kohti Pirkanmaata ja Haltikummia. Matkalta poimimme mukaan Annan. Lounaan jälkeen jatkoimme Tampereelle Paperilohikäärme-askartelukauppaan. Anna huolehti siitä, että ostosteni mukaan tuli kadonneiden Big Shot levyjen tilalle uudet. Tällä ei varmaan ollut mitään yhteyttä Annan käynnistämään Big Shot -haasteeseen :) Minulla on stansseja vähäisesti, joten saattaisin jopa kyetä haasteeseen mukaan.

Aika askartelulle jäi vähäiseksi, mutta ehdin tutustumaan uuteen tekniikkaan ja aineeseen.


Lainasin Annaltta tarvikkeet. Stanssasimme parit perhoset farkusta, jotka sitten siveltiin Paverpolilla, joka kovettaa luonnonkuidut. Pinnasta tuli ihanan kiiltävä, mutta perhoseni kuivivat hiukan mutkikkaiksi (en muistanut oikoa niitä kotiin tullessani). Toivottavasti vielä oikenevat painon alla. Perhoseni eivät tainneet kovettua tarpeeksi, jotta saisin tehtyä niistä korun. Täytyy katsoa, että pitääkö ostaa Paverpolia vai mitä keksisin perhosista. Ainakin ne käyvät koristeeksi korttiin, jos en muuta keksi. Jään odottelemaan, että mitä Anna perhosistaan kehittelee.

Paperilohikäärmessä saimme demon kukkasten tekemisestä. Haltiakummilla on kyseinen stanssi ja tein sillä kaksi pionia. Aivan ihana stanssi, taitaa mennä ostoslistalle. Itse tykkään usein askarrella sellaista, mitä ei vaadi omaa designia (väsyneet aivoni eivät meinaa kyetä ajatteluun vapaa-ajalla, mutta käteni kaipaavat tekemistä). Kukkien tekeminen olisi juuri sopivaa puuhaa minulle.Haltiakummin pöytä notkui herkkuja. Linkkejä ohjeisiin löytyy täältä.Oma suosikkini oli punajuurisalaatti (aivan järkyttävän hyvää):


Päivän ainoa vika oli se, että se loppui aivan liian lyhyeen. Toivottavasti vielä tänä kesänä uudestaan!

4 kommenttia:

 1. Noista kukista tuli kyllä tosi kivan näköset! Hitsi kun en kerinnyt mukaan noihin perhosaskarteluihin, täytyy tehdä näin jälkikäteen jotain saman tyyppisiä juttuja :)

  Kivaa oli, kesemmällä uudestaan! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavaa, voittopaita on ihan mahtava ja siitä tulee varmasti Pikkuveljen suosikki! Pistän postia tulemaan;)
  Tuo pioni on UPEA, oliko se vaikea tehdä? Stanssit ovat minulle ihan outo juttu.

  VastaaPoista
 3. Kiitto zirk :)


  Haltiakummi:
  Se kukkastanssi on kyllä hyvä! Perhosaskartelu oli kivaa puuhaa, mutta saas nähdä, että saanko käytettyä ne johonkin. Toivottavasti yön yli uudestaan.


  *riikka*
  Onnea. Yritän ehtiä postittamaan ennen juhannusta :) Vaikka toivinkin kovasti, että pitkähihaisille ei tule mitään käyttöä pitkään aikaan.

  Stanssien käyttö on helppoa, mutta vaatii laitteen (Big Shot tai Cuttlebug) ja sitten niitä stansseja. Lisää säilytettävää ja rahanmenoa :( Hienoja juttuja niillä saa tehtyä.

  VastaaPoista