9. elokuuta 2012

Rasia Pokémonkorteille

Tänään minuun iski pieni askarteluinspiraatio. Jo pidempään olen halunnut tuunailla rasioita riesana pyörivälle sälälle (johon kohta peittyvät kaikki horisontaalitasot). Oma rasiani jäi kesken, mutta esikoisen rasia valmistui.

Esikoinen tuunasi itselleen rasian Pokekorteille.

Osallistumme kimpassa tällä askartelulla Lauran korttihaasteeseen. Haasteessa piti käyttää materiaalina maitopurkkia. Rasia on siis 1,5l maitopurkin alaosa päällystettynä kartongilla ja somistettuna runsaalla määrällä Pokémon-tarroja.

1,5l purkki on mitoiltaan varsin sopiva suurimman osan keräily/pelikorteista säilömiseen :)

Oma rasiani tuskin valmistuu lähiaikoina. Heti kun saamme juotua seuraavan maidon tyhjäksi askartelemme (kateudesta vihertävälle) keskimmäiselle myös pokekorttirasian.Maitopurkkiaskartelusta tuli mieleen vajaa kaksi vuotta sitten tehdyt maitopurkkiautot. Keskimmäinen muistaa autonsa vieläkin :) Hän kertoo siitä edelleen silmät sädehntien, mikä saa minutkin niin hyvälle tuulelle.

8 kommenttia:

 1. Mahtava säilytysrasia! Tässä tulevat tarratkin hyvin esille.

  VastaaPoista
 2. Oi ihana rasia, vaan maitopurkkiauto oli sittenkin...niin liikkis, että ihan sydän rutistuu. :) maitopurkista sais varmaan traktorinkin, jos huomenna sataa. hmm! Inspiroivaa sakkia, te Kepposet!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ideasta; nuo Pokemon-kortit kun tuntuvat tulevan aina vaan takasin "muotiin". Meillä on niitä varmasti satoja ja taas satoja...suurin osa ostettu muuten kirpparilta:) Viimeksi ostettiin n.70 korttia kahdella eurolla-kierrätys kunniaan!

  VastaaPoista
 4. zirk:
  Kiitos sanoistasi :)
  Se maitopurkkikuorma-auto oli kyllä ihana ja niin tärkeä juttu keskimmäiselle. Siellä origamimommyn sivulla ihan mieletön auto, jossa on kyydissa tyhjä pullo. Olen ajatellut sellaista paloautoksi. Tulisi varmaan hieno. Harmillisesti aikaa (ja viitseliäisyyttäkin) on niin vähän.

  Niinu:
  Kokeilimme tuota rasiaa esikoisen kanssa muillekin korteille ja oli suurimmalle osalle sopiva. Meillekin on hankittu satoja ja satoja kortteja, suurin osa niistä on aina hukassa. Elättelen suuria toiveita siitä, että ainakin osa korteista pysyisi rasiassaan. Esikoisen täytyy varmaan tehdä saman tien toinenkin rasia.

  Meillä on kanssa kierrätyskortteja paljon, osteltu kirppareilta ja saatu naapurien isoilta pojilta. Taisi olla viime syksynä ne riemun päivät, kun naapurin pojat lahjoittivat kaikki pokekamansa meille.

  VastaaPoista
 5. Voi hitsit on hieno! Kiitos, kun osallistuit haasteeseen! Laura

  VastaaPoista