13. tammikuuta 2012

Rytkyt, popot, daijut

...että tällainen perjantai 13. päivä aihe.

Koska en ehtinyt talvivaatealeen ja uudet toppapuvutkin roikkuvat vielä neitseellisenä kaapissa, niin raportoin onnistuneista kesävaateostoksista. Kyllä, lumisateen keskellä kesävaatteista :) Joulun jälkeen tein paniikkikierroksen (olin varma, että mitään ei löydy) kauppakeskukseen, koska esikoiselle oli saatava kesävaatetta matkalle. Koin Stadiumissa varsin iloisen yllätyksen: kaikki loput kesärytkyt olivat vähintään -50%, osa jopa -70%. Adidaksen ja Puman t-paitoja oli hyvin jäljellä 10€ kappalehintaan. Shortsitkin löytyivät. Keskimmäinen on toivonut toista jalkapallopukua ja sellaisiakin löytyi samaan 10€ hintaan (shortsit, t-paita ja sukat).

Nämä yhteensä 37€

Sitten pitkästä aikaa kuvamateriaalia omasta pukeutumisesta. Kesällä ostin khakin-värisen trikoisen paidan, josta on tullut yksi suosikeistani. Olen pitänyt sitä tumman oliivin väristen housujen ja pinkin paidan kanssa. Minulla on jopa hopea-pinkki kaulakorukin asua täydentämään (oooh -hyvä rytkyreeta).  Välillä käytän paitaa koko mustan kanssa, kuten kuvissa alla. Tällä kertaa asuusteksi jäi kaulaan henkilökortti, mutta siinä onkin uusi nauha, jossa on kivoja metallihelmiä. Paita näyttäisi tietenkin paremmalta silitettynä, mutta joku pieni poika oli eilen illalla käyttänyt sitä sohvalla istuessaan torkkupeittona.Keskiviikkona totesin nilkkurieni vuotavan pahasti. Olin jo aikeissa rynnätä kauppaan, kunnes muistin, että viimeksi kun ostin nilkkurit, niin kaapin perukoilta löytyi ennestään käyttämätön pari. Nilkkureita löytyi vain yksi pari, mutta löysin myös pari kertaa käyttämäni Todds'in avokkaat sekä käyttämättömät Naturinon nupukkiset talvikengät. Siis tämähän on ihan selvää säästöä!!Sitten daijuihin.
Voi jestas mitä urpoja aikuiset miehet osaavat olla!
Tilanne: klo 15.30 perjantaina pahin ruuhkahuippu alkamassa.  Kehä I. Lunta sataa p*, tie on vähän liukas ja näkyvyys surkea. 

Ennen valo-ohjattua risteystä, jossa on 3 samansuuntaista kaistaa (ja kunnon metallikaiteet keskialueella) 2 aikuista miestä päättää ylittää kehän juoksemalla kaikkien kolmen kaistan ylitse. Luonnollisesti ylitettävien kaistojen autoille palaa vihreä ja nopeusrajoitus kohdalla on 70.  Olen ehkä 200m päässä risteyksestä, reilu 70 vauhtia, kun tajuan äijät keski-alueella. Aikaa daijujen tempauksen tajuamiseen ei jää paljoa. Aivot raksuttivat pikaisesti, että jos auto ei pysähdy, niin yritänkö kurvata hitaan rekan eteen viereiselle kaistalle vai ajanko päälle (toinen juoksi kovempaa ja oli jo lähes penkalla). Jäin siinä miettimään, että kumman äijän päälle sitä olisi turvallisempi ajaa. Auto onneksi pysähtyi eikä tullut ketjukolaria. Että osaa olla tyhmiä ihmisiä!

Huomenna lähdemme ostamaan pulkat pojille, pitäisiköhän ostaa yksi itsellenikin?

Hyvää viikonloppua!
PS Matkatunnelmista postaan lisää myöhemmin, ehkäpä jo viikonloppuna

6 kommenttia:

 1. Eh, mä tulin tänne katsomaan että mikä ihme vaate on daijut (rytkyt, popot, daijut), mutta eihän se sitten vaate ollutkaan ja hyvä niin, mutta haloo!!! Ihan idioottia toimintaa tosiaan. Onneksi ei kuitenkaan käynyt kuinkaan :D

  VastaaPoista
 2. Sehän sitä parasta säästöä on, kun löytää käyttämättömiä juttuja omasta kaapista!
  Stadiumista olen itsekin tehnyt joskus tosi hyviä löytöjä.

  Mulla on tollainen vähän samantyylinen paita kun sulla, paitsi hihaton. Sen voi solmia todella monella eri tavalla, en tiedä onko toi sun myös sellainen?

  VastaaPoista
 3. Ciacy: Toivon, että daijutkin olisivat vaate ;) Voisivat ne urpot äijät riisua daijut pois ja muuttua järkeviksi. Voisi olla äijien elinikäennustekin vähän parempi. Tuolla menolla pääsee hengestään tai pyörätuoliin :(

  Vera: Mun paidassa on joko vähän liian lyhyet liehukkeet tai mulla liian iso maha, että siitä saisi jotain järkevää sidontatyyliä. (Pakko kallistua tuon mahan puolelle) Sidontatyyleistä paidalla ja tällä kropalla saa ainoastaan hyvät naurut :D Mutta mä kyllä mielelläni näkisin, että miten sä sidot omasi ja mihin saakka sun liehukkeet ylettyy.

  VastaaPoista
 4. Mä olen aina tykännyt käydä aleissa, koska tuntuu, että löydän sieltä aina paremmin kampetta ja vieläpä paremmalla hinnalla!

  Mutta hienointa on kyllä löytää jotain sopivaa omasta kaapista. Pitäiskin vähän penkoa...

  Daijut ne vaan aiheuttaa sydämentykytystä muille. Ajatella, jos olisit ajanut päälle, niin ei siitä daijusta sinänsä mitään (oma vikansa olisi ollut), mutta sinulla olisi taatusti ollut aika raskas taakka loppuiäksi, vaikket olisi edes ollut syypää. Vastuutonta kerta kaikkiaan!

  Jonain päivänä, jos keksin jotain kivaa päälle pantavaa, pitänee ottaa myös tuollainen päivän vaate kuva. Mutta siihen mennee aikaa. :)

  VastaaPoista
 5. Leonida: Olisi kyllä ollut ihan kauheaa joutua jalankulkijan kanssa kolariin. Onneksi ei kopahtanut siihen hitaampaankaan daijuun. Kannatan päivän asukuvia :) Vaikka ihan tavallisista asuista. Eipä toi munkaan niin kovin ihmeellinen ollut, mutta on niin kiva päällä ja ihan toimistokelpoinen kuitenkin. Nähdään!

  VastaaPoista
 6. Mielettömän makeat talvinilkkurit olet löytänyt! Ne vaan jalkaan ja rinta rottingille. Mäkin shoppailin omassa kaapissani eli löysin viime vuonna hankkimani nahkasaappaat, joita en ollut korkannut vielä käyttöön. Nyt ihmettelen, että miksi! Ne on tosi ihanat ja nostaa mun Lohikäärmevaimoimagoa (kampanjavuosi menossa) ihan eri potenssiin.

  Seuraavaksi mä käyn shoppailemassa mun vaatepinoissa. Joudun ehkä kuitenkin pudottamaan muutaman kilon, jotta mahdun niihin löytöihini...

  VastaaPoista