17. tammikuuta 2012

Korttiluovuutta houkuttelemassa

Taas on kulunut yli kuukausi korttien teosta. Oli jo korkea aika houkutella korttiluovuutta pilkistämään esiin.

Ystävieni kannattaa olla Facebookissa varovaisia. Mirka paljasti olevansa lomalla. Toki jo päiviä sitten, mutta Suomen lähes viimeisenä Facebookiin liittyneenä satunnaiskäyttäjänä tajusin sen vasta eilen illalla. Oli luvassa tosi hiljainen tiistai töissä ja lyhennetystä työajasta kertyneet vapaatunnit polttelivat. Pikaisen tekstittelyn tuloksena kampesin itseni tänään muutamaksi tunniksi Mirkalle.

Olen jo pidempään halunnut kokeilla feikki-akvarellien tekoa. Mutta en ole jaksanut niidenkään tekotapaa selvittää, mutta Mirka tietää. Mirkan kanssa läträttiin ensin vedellä. Ja sitten vielä seuraavana harjoitteena gessolla. Oli ihanaa! Yksi feikki-akvarelleista valmistui kortiksi saakka. Se on nimeltään Pyörre. Itse tykkään tästä :)


Tämä on siinä mielessä merkittävä pelinavaus, että tällä kertaa muistin perheemme omistavan skannerin ja pimeiden yökuvien sijasta eka skannaukseni.

11 kommenttia:

 1. Olenkin jo odottanut tätä postausta monta tuntia... Itse kun en voi blogissani paljastaa, että tenttiin lukemisen sijasta läträilin leimamusteilla puolisen päivää. Ne uudet kortitkin on siirretty pois näkösältä ja sanoin Miehelle sun olleen meillä vain muutaman tunnin lounaalla :D ja tietty hakemassa sitä haalaria.

  VastaaPoista
 2. Ai niin, unhoittui sanoa, että AIVAN UPEA tuo pyörre edelleen. Ihan kuin makaisi sammaleella ja katselisi sananjalkoja jotka kurkottavat taivaaseen. Mä voisin haluta tuon ystävänpäiväkortiksi... ;)

  VastaaPoista
 3. Mirka: Kyllä se on niin, että taide vaatii aina hintansa!

  Saavat olla "sidosryhmät" tyytyväisiä ettei sentään ihan kaikkea uhrata - eikös niin? ;)

  VastaaPoista
 4. Mirka:
  Toiveesi on kuultu ystävä, mutta ethän pety jos ei tulekaan ystävänpäivänä mitään vaan tuleekin vapuksi gessopää :) (mulla on joustava aikakäsitys)

  Mä luulen, että sä olet varmaan maaiman ainoa ihminen, joka voisi edes pikkiriikkisen arvostaa sitä gessopää-tuherrusta.

  VastaaPoista
 5. oooh miten hiano :D ja toi gessopää kuulostaa kanssa mielenkiintoiselta ;)

  VastaaPoista
 6. Mä epäilen, että gessopää tuli just korvamerkittyä... :)

  VastaaPoista
 7. Onpa hieno pyörre! Ja hyvä että keksit käyttää skanneria =)

  VastaaPoista
 8. Onnea upeasta feikistä. Feikki on tekniikka jota en hallitse, en ole saanut yhtään feikkiä kortiksi asti. Pitäsi päästä minunkin oppiin. sommittelukin oli upea.

  VastaaPoista
 9. Kiitos Anna, Vera ja Saila.

  Saila tekniikka oli yllättävän helppo. Vesiliukoista mustetta. Voi leimata kostutetulle paperille tai sumuttaa vettä leimauksen jälkeen tai molemmat. Itse käytin molempia.

  VastaaPoista
 10. Onpa teillä ollut syntinen hetki! Extempore ideasta poiki siis paljon hyvää. Kortti Saa minut ajattelemaan toukokuuta, kun koko maailma kurkottaa aurinkoon. Mä kurkotan itseäni pian lumivallien takaa. *nimimerkki tunnin kolannut* tämä meitin koto taitaa sijaita jonkun ikuisuuspilven alla, sillä missään muualla ri tunnu satavan joka jumalan päivä.

  VastaaPoista
 11. Onpa kaunis!
  Olet kyllä ihan pro tässä askartelussa, termit olivat sen verran hepreaa..
  blogissani on sinulle jotain..

  VastaaPoista