3. joulukuuta 2011

3P

Tällä hetkellä ehdin kirjoittamaan lähinnä töissäkäyvän äidin elämästä hurjapäätrion kanssa. Tarvetta ja halua kädentaitojen harjoittamiseen kyllä olisi. Muutenkin kuin kerran kuussa.  Mutta tässä tämän kuun tuotokset eli 3P.

1P - paita
Toista kuukautta (ellei kolmatta) oli keskimmäisen dinopaita odottamassa alahelman kääntöä. Finally done. Paita on samanlainen kuin esikoisella. Kangas ihastuttaa edelleen. Parturoin sällin myös. Latvasta lähti sellainen reilu 15cm korkkiruuvikiharaa. Ihan lyhyeksi en raskinut vieläkään leikata. Muuten hiusten mallina on sama sotkuinen kihara kuin aikaisemminkin.


Välillä minulta kysellään, että kuinka saan lapset kuvattavaksi. Meillä pojat yleensä antavat kuvata itseään mukisematta. Palkkiotta. Eivät ne otokset meilläkään ole kovin kummoisia. Alla mallia siitä minkälaisia on yli puolet kuvista. Mutta kun tarpeeksi monta räpsii putkeen, niin kelvollisiakin osuu mukaan.


2P - Pipo
Kun kuopus sai dinopipon, alkoi keskimmäinenkin vaatia sellaista itselleen. Kävin äkkiä nappaamassa fleeceä Eurokankaan palalaarista. Löysin aika kivasti Ticketin vihreään haalariin sopivat sävyt. Vasta kun ompelukoneella ompelin pipoa kasaan, huomasin ettei harmaa olekaan fleeceä vaan jotain purkautuvaa neulosta. Saumuri on taas temppuillut, joten en olisi millään viitsinyt sitä säätää. Olisi kyllä ihan kiva, jos siellä EK:ssa fleecelaarissa oli vaan sitä fleeceä! Tai vielä parempi olisi, jos olisin sen verran vähemmän koomassa, että huomaisin mitä ostan ja leikkaan :)


Luonnollisesti nuorella herralla oli protestoivaa värivalinnasta.
Sehän ei sovi siniseen Ticketin kumipukuun lainkaan.
Korjasin ongelman Prisman 6,95€ sinisellä dinolakilla,
joka valitettavasti on hienompi kuin oma viritykseni

3P - Piparkakkuja

4 kommenttia:

 1. No mutta eihän tätä kuuta ole mennyt kuin kolme päivää! Mun mielestä olet siis varsin tehokas =)

  VastaaPoista
 2. Vera: No, jos sitä noin laskee niin voisihan sitä kuvitella tehokkaaksi toiminnaksi. Mutta jos lokakuun alussa aloittaa ja kaksi kuukautta myöhemmin valmistuu, niin ehkä ei olekaan kovin tehokasta.

  Sitäpaitsi tehokkuus sucks :) Ainakin näin vuoden pimeimpänä aikana.

  VastaaPoista
 3. Hienoja tekeleitä! Eipä sitä kolmen lapsen kanssa välillä muuta ehdi tehdä, kun huomata, ettei ehdi mitään tehdä:) Olet ollut kyllä minusta todella tehokas, itse en ompelemaan enää ehdi milloinkaan, kun ompelukonetta ei lasten vuoksi voi jättää ollenkaan näkösälle.
  Levollista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Olipas mukaveta peitä, miun suosikki taitaa kuiteskin olla tuo viimenen; leipominen on aina niin kivaa ja muistorikastatouhua! :)

  VastaaPoista