19. syyskuuta 2011

Se palkitsemisohjelma

Henkilökohtainen palkitsemisohjelma voi hyvin. Syyskuun palkinnot on jo jaettu, vaikka ollaan vasta puolivälissä kuuta. Mies pääsi jälleen osalliseksi minun! palkitsemisohjelmasta.

Kävimme syömässä kahdestaan Farangissa. Alkuperäinen tarkoitus oli viettää iltaa pitkän kaavan mukaan alkudrinkkeineen ja aperitiiveineen, mutta lapsenvahtimme peruutti tulonsa viime hetkellä. Onneksi isäni riensi apuun ja pääsi ihan ensimmäiseksi lasten kanssa pomppulinnasynttäreille :) ja me pääsimme Farangiin. Ilta typistyi pelkkään ruokailuun. Mukava irtiotto arjesta ja etenkin makaroonilaatikosta.

Söimme maistelumenun. Kaikki oli hyvää, ei kuitenkaan sellaista, että olisi tehnyt mieli nuolla lautanenkin :) Illan yllättäjä oli erinomainen tofu. Alla pari kännykkäkuvaa tarjoilusta.





Oikeastaan olen palkinnut itseni jo kahdesti tässä kuussa. Tein ihanan second hand löydön - käsilaukun. Ulkonäöllisesti laukku on juuri sitä, mitä haluan. Yksinkertainen, muutama katseenvangitsija ja juuri sopivan kokoinen. Saas nähdä, että toimiiko laukku arjessakin. Se on nimittäin päältä auki ja laukun sulkee leveä nahkaläppä. Yleensä minun laukuissani saa olla ylhäällä kunnon vetoketju, jotta tavarat pysyvät sisällä varmasti. Ja ennenkaikkea pienet sormet pysyvät irti tavaroistani. Kuopuksesta on kiva kannella laukkujani.

Longchamp

Tällä viikolla ei ole pukeutumisongelmaa lainkaan! Ei -en ole ryhtynyt nudistiksi. Vaan työnantajani on ilahduttanut minua vuokrapuvulla. Siinä on punaista, sinistä, kukkakuosia, esiliina ja puhvihihat - voisiko nainen enemmästä haaveilla?

7 kommenttia:

  1. Jee jee, ihana palkitsemisohjelma ja mahtavasti lähtenyt käyntiin! :-D

    Voi SLURP. Tuota Farangin menua olen itsekin päässyt maistelemaan ja voi vitsit miten oli hyvää!

    Tosi kiva laukku!

    VastaaPoista
  2. unohdit että palkitsit mun seuralla ja siiderillä ja saunalla!!! :D

    ja heti mulle sitten kuvia siitä vuokrailosta :D

    VastaaPoista
  3. Otin ihan tosissani neuvostasi vaarin ja palkitsin itseäni juurikin tänään kosmetologilla. Nyt on naama ja mieli huollettu. =D

    Käsilaukku on ihana ja kuolen uteliaisuudesta nähdä se vuokraihanuus...

    VastaaPoista
  4. Kiitos laukkukehuista, minustakin se on kaunis.

    Hyvä Koo! Nyt kun me muut seurataan sinua, niin tässä voi tapahtua rentoumisen ja hyvän mielen lisäksi ulkomuodon kohentumista. Itse välttelen kosmetologia, kun ne aina haluavat tehdä mekaanisen ihon puhdistuksen (tai kolme) ja jestas se on ikävää. Haaveilen tällä hetkellä intialaisesta päähieronnasta.

    Hanna: En unohtanut. Siitähän pitää tulla tapa. Lasken sen varaan ja sitten tulee kokonainen naisten saunailta postaus. Vaikka tunnen ehkä himpun verran katkeruutta siitä, että väität pääseväsi teinien kotibileisiin, mutta mä oon ihan liian vanha. Ikärasisti. Ulkonäkörasisti :)

    VastaaPoista
  5. Minäkään en siedä mekaanista puhdistusta. Eilen kokeilin ensimmäistä kertaa ultraäänipuhdistusta, suosittelen kokeilemaan! Vaikka otsasta puskee vieläkin näppyä, niin iho on pehmeämpi, kuin viisivuotiaalla tyttärelläni, enkä edes liioittele. =)

    VastaaPoista
  6. Onpas hyvännäköiset sapuskat! Palkitsemisohjelma kuulostaa hyvältä, täytyykin palkita itsensä jotenkin, ehkä jo tänään =)

    VastaaPoista
  7. Hyvät palkinnot sinulla! Näyttää herkulta nimittäin. Ja kiva laukkukin; laatutavaraa, joten varmasti kestää pitkään.

    Heh, kyllä se on vekkuli se työnantaja. Vuokrapukukuva oli kyllä ihan mahtava. Sen voisi melkein laittaa tänne Blogistaniaankin profiilikuvaksi... :D

    VastaaPoista