9. elokuuta 2010

Huvitellen arkeen

Olemme laskeutuneet arkeen huvittelemalla. Päiväkotipäivinä ja niiden välissä olemme huvitelleet urakalla. Vietimme viime viikolla 7 tuntia Lintsillä koko perheen voimin ja Hannan ja Mimosan kanssa. Kamera jäi matkasta, mutta onneksi Hannalla oli. Kuopuksen meinasimme jättää ensin reissusta kotiin, mutta olipas hyvä, ettemme niin tehneet. Kuopukselle Minihupi-ranneke oli juuri sopiva, kun Mimolle ja meidän keskimmäiselle olisi voinut olla enemmän laitteita ja vauhtia. Kuopus oli autokarusellista ja junasta ihan tohkeissaan. Esikoinen uskalsi (pitkällisen tuskailun ja empisen jälkeen) käydä lävitse yhtä vaille kaikki laitteet, joihin Pikkuhupi-rannekkeella pääsi. Kiva päivä! Ehkä se kesän odotetuin reissu.Yllä Hannalta lainatut kuvat. Niinkuin näkyy, viimeinenkin työkonepaita valmistui sopivasti Lintsi-reissulle ja kaikki oli samiksissa :) Keskimmäisellä on punaiset kanttaukset ja muilla ruskeat. Ruskea kanttaus on mielestäni kyllä täydellinen pari tuohon värikylläiseen keltaiseen.

Lintsi-reissusta ehdin juuri toipua tapaamaan blogi-ystäviäni lauantaina. Päivä alkoi Intohimona askartelu  tapahtumalla. Ostoksia tuli tehtyä ihan mukavasti ;) Tapahtuman parhainta antia oli mielestäni hollantilainen Stampinback. Rouva askarteli ja jakoi neuvoja ständillä kaupankäynnin lomassa. Minä opin häneltä tekemään kivan lumisadetaustan.

Loistavasti alkanut päivä sai vielä loistokkaampaa jatkoa kun Leonida, Haltiakummi, Lehtokotilo ja minä kokoonnuimme Mirkan luokse kilistelemään kuohuvalla, nauttimaan herkullisia piiraita ja salaattia, ihailemaan uusia ostoksia ja tietenkin askartelemaan. Oli aivan mahtava ilta. Olin 12 tuntia reissussa ja sellainen olo oli, että ilta jäi PAHASTI kesken. Toivottavasti tapaamme pian askartelun ja seurustelun merkeissä.

Tälläinen talvimaisema syntyi Mirkan luona. 
Joudun toteamaan, että Distressien hankinta on edessä.

Esikoinen oli lauantaina kaverinsa synttäreillä ja pienemmille isin piti pitää omat "varjobileet".  Lauantaina olikin postilaatikossa seuraava kutsu odottamassa poikia. Naapurin neiti 5v emännöi sunnuntaina puutarhakutsuja, joihin oli inspiraatiota haettu Bellen teekutsuista. Kyseessä ei ollut mikä tahansa pikkutapahtuma: paikalla oli 7 vierasta, pikkuveli oli ajettu pois, tarjoilut katettu pihaan ja juhlateltta tuotu paikalle.

Koristellusta rullasta paljastui juhlakutsu

Vähän jännittää puutarhakutsut.
Juhla-asuina shortsit ja kauluspaidat. 
Punaruutuinen Tommy Hilfiger, 
siniruutuinen Mayoral, shortsit H&M

Emännälle vietiin tietenkin kukka

Osa juhlaväestä

Juhlimisen riemua

Puutarhakutsut olivat vain lapsille, joten muutaman kuvan otettuani minun piti poistua. Kun noita tunnelmia katselen, niin olisi ollut ihan kiva olla itsekin lapsi :)

5 kommenttia:

 1. Voi että miten kiiruista, iloista, onnellista ja kerkiävää arkea teillä elellään! :)

  Ja tuo sinun kortti on kyllä ihan älyttömän hieno!! Olen kurkkassut sitä täälläkin jo muutaman kerran, ja joka kerta siitä löytyy jotain uutta.. On se vaan yksinkertaisuudessaankin hieno, taidokas ja tyylikäs. Me like!

  VastaaPoista
 2. Upea tuo talvimaisema- ja ihania lapsia!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo talvimaisema kortti!

  VastaaPoista
 4. Ihana Lintsi-päivä oli teillä, kuten meillä tänään! Meilläkin meni reissuun 8,5 h - arvaa vaan ollaanko poikki...

  Tuo talvikortti on kyllä täysosuma, aivan älyttömän hieno. Kuusileima oli loistava ostos!

  Sinulla on kyllä hirmuisen söpöjä poikia! Kiva katsella heidän kuviaan. Puutarhakutsut vaikuttivat todella hauskoilta; harmi, ettet päässyt mukaan!

  VastaaPoista
 5. Aivan upea talvimaisema-kortti:))
  Teillä onkin ollut aivan ihana Lintsin päivä ja vielä oikein lasten puutarhakutsut ja kaik!!!

  VastaaPoista