24. joulukuuta 2009

Iloista ja rentouttavaa Joulua!

Meillähän pojat tunnetusti jotain ihanaa odottaessaan eivät pysy nahoissaan ja tollontöitä syntyy. Ei puhettakaan syömisestä tai päiväunista tai mistään järkevästä. Voitte arvata, mitä pelkkä ajatus joululahjoista saa aikaan. Tässä kävi sellainen väärinymmärrys, että esikoinen luulee jouluaaton olevan huomenna. Ja mitä röyhkein äiti ei tietenkään tälläistä virhettä lähde oikomaan vaan itsekkäästi vahvistaa uskoa. Meillä on siis ihanan normaalia (ei siis rauhallista). Pahin lahjatuskaodotus on lievitetty isommilla joulukalenteriylläreillä. Lähdemme nyt ulos joulurauhan vastaisesti hurrrjaan lumisotaan. Päiväunien jälkeen lienee syytä paljastaa illan ohjelma :)

Illalla vietämme joulua isovanhempien kanssa. Mukaan tulee myös mummin koira. Kuvassa koira esittelee kinkunvahti taitonsa.

Joulukarkit odottavat vieläkin tekijäänsä, mutta kyllähän tässä ehtii -ehtiihän?

2 kommenttia:

  1. ehtii ehtii! mullakin vielä osa tekemättä!! :D


    teillekkin sinne oikein ihanaa joulua ja ensi vuonna nähdään! :D

    VastaaPoista
  2. Hei! Sattumalta osuin blogiisi, joka tuntui heti kotoisalta. ;) Täälläkin ihmetellään jatkuvaa kaaosta kahden poikalapsen perheessä. Kivoja ideoita löysin täältä myös, jottei pääse nimittäin tuo käsillä tekeminen loppumaan. Poikkean taas! Hyvää Joulunaikaa!

    VastaaPoista