16. joulukuuta 2009

Ihanaa postia Salaiselta Ystävältä

Mieheni tuli tänään postin kautta ja toi minulle paketin. Pakettikortissa ei lukenut lähettäjää lainkaan, joten aloin heti epäilemään lähettäjäksi Salaista Ystävää. Pakettia on ensin rapisteltu ja sitten nuuhkittu ja sitten revitty auki. Hämmästys ei meinannut loppua lainkaan, kun olen ihaillut paketin sisältöä: todella hieno suklaa reseptikirja ja appelsiini-mauste-suklaata, joka muuten on luomu reilunkaupan tuote ja en ole maistanut ikinä aikaisemmin.

Kirja on aivan ihana, reseptit ovat toinen toistaan houkuttelevampia ja ohjeet hyvin selkeitä. Ei ollut kaukana, ettei kuola valunut kirjan sivulle. Selailin pikaisesti lävitse ja ajattelin valita pari herkkua joulunajaksi. Valintahan oli tietenkin vaikea ja avuksi piti ottaa kynä ja paperia, ja listalla on nyt 10 heti-kokeilen herkkua :) Suklaa on vielä maistamatta, ainoastaan siitä syystä, että kurkku ei ole parantunut suklaansyöntiin.

Suurkiitos Salainen Ystäväni! Ihana superyllätys!Kuvan suklaamarenkia en ole ikinä maistanut. Joko tuollaisia tai sitten marenkikääretorttu koestetaan ehdottomasti. Mutta ehkä ensin suklaa-vadelmapiiras tai tahmea suklaakakku tai valkosuklaa-vadelma parfait tai...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti